OMG, nikoli ne uganeš, kakšno je idealno število spolnih partnerjev

Nova študija je razkrila, kakšno je po mnenju anketirancev idealno število spolnih partnerjev, preden se ustalimo. In koliko spolnih partnerjev je tako za moške kot ženske absolutno preveč.

OMG, nikoli ne uganeš, kakšno je idealno število spolnih partnerjev (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2016

Okroglih 10

Najnovejša anketa, ki jo je objavil tudi britanski Telegraph, je pokazala, da je za sodelujoče v raziskavi najbolj idealna številka spolnih partnerjev pri njihovem (potencialnem) spolnem partnerju 10.

"Deset je perfektna številka," je povedala ena izmed žensk v raziskavi, "Dobro je imeti moškega, ki v postelji ve, kaj ženski ugaja."  Tiste, ki so imeli več kot 10 spolnih partnerjev, so sodelujoči v raziskavi označili kot promiskuitetne, tiste, ki so jih imeli manj, pa za "spolno neizkušene". 

Raziskava je dala tudi nekaj drugih izjemno zanimivih rezultatov:

  • 8-12 spolnih partnerjev je bil daleč najbolj pogost odgovor, ko so sodelujoče vprašali, koliko je za njih idealno število spolnih partnerjev pri potencialnem ali obstoječem partnerju. To številko je izbralo 38 odstotkov žensk in 37 odstotkov moških
  • Vse številke nad 20 odbijajo tako ženske kot moške. Izbralo jo je le 3 odstotke žensk in 4 odstotki moških 
  • Le 35 odstotkov ženske je želelo vedeti, koliko jih je pred njimi imel njihov moški
  • In le 30 odstotkov moških je želelo vedeti, koliko jih je pred njimi imela njihova ženska

Avtorji ankete, ki je bila objavljena na IllicitEncounters.com so še povedali, da bi bila številka verjetno drugačna, če bi anketo opravljali pred leti.

"Postajamo vse bolj tolerantni do števila spolnih partnerjev, ki jih je nekdo imel pred nami," je povedal Christian Grant (in ne Grey :)) iz IllicitEncounters.com. "Sicer pa pravi gospod nikoli ne vpraša, s kolikimi je ženska spala," je še zaključil. 

Preberite še: 

Kaj moški v resnici hočejo od žensk

Razlogi, da se bo ogrel zate

Triki z oblekami, ki pridejo prav vsakomur