Lokacija zmenka izdaja, kakšne namene ima s tabo!

Iz lokacije vajinega prvega zmenka lahko razbereš, kakšne namene ima s teboj in ali je tip sploh resen.

Lokacija zmenka izdaja, kakšne namene ima s tabo! (foto: profimedia) profimedia
6. 6. 2016

Kino

Kino je po mojem mnenju slabši izbor za prvi zmenek. Dve uri sedenja v temi, nobenega stika z očmi, vsa akcija, ki se morda zgodi, je, da se s komolcem dotakne tvojih prsi, ko seže po kokicah, in morda se ga ti med šepetanjem dotakneš z ustnicami. Na prvem zmenku se še premalo poznata, da bi lahko film začinila s kakšno strastjo.

Kino o njem pove, da ni ravno moški akcije, je pasiven. Čaka, da te bo romantična komedija, ki si jo seveda ti izbrala, spravila v razpoloženje za kakšno mečkanje. Če te moški povabi v kino, pomeni, da boš morala biti ti tista, ki bo dajala pobudo. Je bolj umirjen fant z manj izkušnjami. Za vse nadaljnje zmenke je kino super, za prvega pa ne.

Ogled filma pri njem doma

No, tak tip moškega pa je nasprotje ‘fanta iz kina’. Če te povabi k sebi na ogled filma, pomeni, da te je povabil na seks. Ne zgublja časa, ve, kaj si želi. Želi si dober seks v vsem udobju, ki ga nudi stanovanje. Če te že na prvi zmenek povabi k sebi na ‘film’, pomeni, da to počne pogosto, seveda vedno z drugo žensko.

Od tebe najverjetneje ne pričakuje zveze, le občasen seks. Če pristaneš na film, pristaneš na to, da boš le njegova spolna igračka. V nobenem primeru pa ne pristani na tak zmenek, če se nameravaš potem na vse mogoče načine izogibati seksu. S tem se mu boš le zamerila. Če nisi za seks, mu lepo povej, da naj tega tega ne pričakuje in da ‘film’ odpade. Takšni moški imajo to radi in v njihovih očeh zagotovo bolj zrasteš, kot če se potem zapiraš na njegovem kavču, ker ti pač nisi takšna.

Večerja v restavraciji

Večerja pa je že bolj zvita izbira za prvi zmenek. Lahko pomeni dvoje. Hrana povezuje ljudi, daje jim občutek domačnosti. Če te je povabil na večerjo, pomeni, da si mu zares všeč in bi te rad bolje spoznal skozi pogovor, rad bi se zbližal s teboj. Je samozavesten in ima kaj povedati o sebi. Zdiš se mu zelo zanimiva in najverjetneje si želi s teboj preživeti še več časa. Je iskren in uglajen.

Seveda pa je vse to lahko le krinka. Rad bi, da se sprostiš, mu zaupaš, nato pa te bo le položil in pozabil. Problem je, da ne moreš vedeti, s kakšnim imaš opravka, zato uživaj v dobri hrani, saj je na njegov račun. Za prvi zmenek je večerja premočna gesta.

Zabava

Računa, da bodo ples, glasba in alkohol naredili svoje. S teboj ali nima resnih namenov in misli samo na seks ali pa je bolj lesene vrste in brez teh pomočnikov ne zna narediti prvih korakov. Zmenek na zabavi se po navadi klavrno konča.

Zaradi popitega alkohola se bo najverjetneje obnašal kot tepec, ti pa boš bolj nagnjena k prepirom. Recept za slab zmenek. Na zabavo za vsak slučaj pripelji kakšno kolegico, ki te bo rešila pred morebitno katastrofo, če se bo fant izkazal za popolnega kretena.

Sprehod po mestu

Sprehod po mestu je eden najbolj varnih in premišljenih zmenkov. V tem primeru si mu vizualno zagotovo všeč, ni si pa še ustvaril mnenja o tvojem značaju. Skrbi ga, kako se bosta ujela, zato se noče zašiti s kakšno večerjo, kjer ne more kar končati zmenka, če ugotovi, da mu greš na živce, saj je treba dokončati s hrano, potem hočeš še sladico in še natakar dve leti nosi račun – kalvarije kar noče biti konec.

Pri sprehodu skozi mesto pa ima možnost kadarkoli končati zmenek. Seveda te bo vmes povabil na sladoled ali kostanj, če bosta na zmenku jeseni, saj brez neke vrste pogostitve takemu druženju skoraj ne moremo reči zmenek. Ampak vse to traja zelo malo časa in še vedno ima stvari pod nadzorom.

Če pa bi ta vajin sprehod rad podaljšal v nekaj več, dodatno pijačo, hrano, morda celo kino, si nanj očitno naredila zelo dober vtis. Čuti, da sta se povezala, da se razumeta, da se ob tebi lahko sprosti, ugotovil je, da si super punca, in v družbi super punc hočemo biti dlje ter početi še kaj drugega, kot le hoditi brezciljno po mestu. Uspešnost takega zmenka lahko merimo po njegovi dolžini. Dlje ko sta skupaj, bolje vama gre. če zelo hitro konča ta vajin sprehod, pa te najbrž tudi poklical ne bo več.

Izlet

Če te pelje na izlet, si mu zelo všeč – že zdaj bi rad preživel veliko časa s teboj. Rad bi kaj počel s teboj, te bolje spoznal, se zabaval. Na izletu je veliko priložnosti za vse to. Tak moški je resen, in če boš sprejela povabilo na izlet, bo to razumel, da je tudi on tebi všeč in da tudi ti z njim misliš resno. Zato previdno, da mu ne boš dajala lažnega upanja. Moški, ki te povabi na izlet, po navadi ne zna drugače kot resno.

Z njegovimi prijatelji

Povabil te je na prvi zmenek, kjer bodo prisotni tudi njegovi prijatelji, vsaj nekaj časa. To se mi nikoli ne zdi dober znak. Kdor že na začetku vpleta prijatelje med vaju, zagotovo tudi pozneje ne bo nehal s tem. To je moški, ki očitno potrebuje soglasje svoje klape, saj mu mnenje prijateljev pomeni več kot lasten občutek.

Lahko, da je tudi tako negotov vase, da ima za vsak slučaj, če mu zmanjka besed, s seboj pomagače. Uporablja jih za samopromocijo, saj je bolje, če drugi lepo govorijo o njem, kot da se sam hvali. Tak moški očitno ne zna ločiti zveze od prijateljev, kar pa na koncu vedno vodi v prepire, zato je tak zmenek že na začetku dobro opozorilo, da s tem tipčkom najverjetneje ne bo nič trajnega.

Pri igri v dvoje je pač neumno s seboj pripeljati celo ekipo. Na teniškem igrišču še nikoli nisem videl na eni strani kompletne košarkarske reprezentance. Ne vem, zakaj bi jo potreboval na zmenku. Pozneje pa druženje z njegovimi prijelji seveda mora obstajati, saj ste vsi pomembni v njegovem življenju in skupno druženje le še okrepi vajino zvezo.

Simon Zajc

Preveri še, za katera dejanja se ti ni treba opravičevati, pa tudi, od kod izvira tvoja jeza.