Kako se prepričaš, ali ti želi druga speljati tvojega moškega? TAKO! (+ kako to preprečiti)

Pregovor pravi, "če ti druga kadarkoli ukrade moškega, ni boljšega maščevanja, kot da ji ga dovoliš obdržati. Pravi moški se namreč ne pusti ukrasti." Vseeno pa preveri, kateri so znaki, da ti želi druga speljati partnerja.

Kako se prepričaš, ali ti želi druga speljati tvojega moškega? TAKO! (+ kako to preprečiti) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2019

Imaš partnerja, ki je noro privlačen, karizmatičen in šarmanten? Če imaš, potem si velika srečnica!

No, ker si tudi ti krvava pod kožo, te morda skrbi, da ti ga bo nekdo želel speljati. Konec koncev je privlačen in ima smisel za humor, zaradi česar se lahko zgodi, da bo katera druga želela poseči v vajino razmerje in te skušala zamenjati.

V kolikor si v skrbeh, je dobro, da najprej premisliš, ali imaš sploh razlog za to. Sicer pa preveri, kateri so znaki, da ti želi druga speljati tvojega moškega.

1. Dogajanje na družabnih omrežjih

Če obstaja oseba, ki ves čas všečka njegove objave na Facebooku ali Instagramu ter mu pošilja fotografije po Snapchatu, je to morda znak, da ti ga želi ukrasti. Čeprav gre sicer za prijateljsko obnašanje, pa je povsem možno, da če določena oseba všečka prav vsako stvar, ki jo tvoj partner objavi, želi s tem doseči, da ji bo posvetil več pozornosti kot tebi.

2. Pred njim te obrekuje

V človeški naravi je, da radi obrekujemo. No, nekdo, ki ti želi ukrasti partnerja, bo bolj verjetno o tebi grdo govoril za tvojim hrbtom in širil razne zgodbice. Pogosto tudi tvojemu partnerju! Ta oseba bo poskrbela, da bo odkrila vsako najmanjšo napako pri tebi in vse to izpostavila pred tvojim partnerjem.

3. Pretirana ljubeča dejanja

Oseba, ki ne spoštuje tvojega razmerja, bo pretirano ljubeča do tvojega partnerja, ob čemer se boš počutila neprijetno. Če ga ta oseba pogosto prijema za roko ali se z njim dolgo objema, je to zelo verjetno znak, da ti ga hoče speljati.

4. Zelo ti je podobna

Seveda ni nič narobe, če tvoj partner sklepa nova prijateljstva in to bi morala celo spodbujati. A če opaziš, da ti je njegova nova prijateljica zelo podobna, je lahko to znak, da se želi prebiti med vaju. V kolikor kopira tvoje osebnostne lastnosti in podobno, je lahko to zgovoren znak, da želi, da tvoj partner do nje čuti enako, kot čuti do tebe.

5. Smeji se vsemu, kar reče tvoj partner

Četudi svojega partnerja ljubiš in meniš, da je najbolj zabaven človek na svetu, si ti edina, ki bi se morala smejati prav vsemu, kar reče. Če se neka druga oseba obnaša, kot da je on najbolj zabaven na tem planetu, mu morda skuša laskati, kar je prav tako zgovoren znak.

6. Neprestano pošiljanje sporočil

Še enkrat: popolnoma v redu je, da ima tvoj partner (nove) prijatelje in z njimi komunicira. Ampak, če mu neka ženska nenehno pošilja sporočila, celo tudi ponoči, verjetno nanj gleda drugače.

7. Vedno se želi družiti z njim

Oseba, ki si želi tvojega partnerja, bo definitivno poskrbela, da se bosta videla več kot vidva sama. Opažaš, da se tvoj partner veliko časa druži s točno določeno osebo? Potem je to zagotovo znak, da druga stran želi s tem nekaj doseči.

Kako lahko drugi ženski preprečiš, da bi ti speljala partnerja?

1. Ostani mirna

2. S partnerjem se pogovarjajta, si zaupajta določene stvari

3. Ugotovita, kje se nahajata v razmerju

4. Postavi se zase

5. Sooči se z osebo, ki ti ga poskuša speljati (vendar bodi spoštljiva, ni se ti treba spuščati na njen nivo :))

6. Partnerju posveti pozornost, bodi ljubeča

7. In če se nič drugega ne obnese ter vidiš, da bo njenim čarom kmalu podlegel, ga preprosto pusti, da gre. Saj, kot smo povedali že na začetku:

"če ti druga kadarkoli ukrade moškega, ni boljšega maščevanja, kot da ji ga dovoliš obdržati. Pravi moški se ne bo pustil ukrasti."

Vir: powerofpositivity.com

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Ali lahko dobiš boljšega moškega, kot ga imaš? To PRAVILO ti bo dalo odgovor

Priporočamo tudi: Horoskop: 6 znamenj, ki jih v letu 2019 čakajo velike spremembe