"Kako naj ga naučim, da me pripelje do orgazma?" (klic na pomoč Slovenke)

"Z nobenim od prejšnjih moških nisem imela teh težav, lahko rečem, da sem ena tistih srečnic, ki doživi celo vaginalnega."

"Kako naj ga naučim, da me pripelje do orgazma?" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 12. 2021

"Mojemu novemu fantu ne uspe. Ne zna zaigrati na prave strune. Je pozoren in inovativen ljubimec, a pri njem ne doživim orgazma.

Z nobenim od prejšnjih moških nisem imela teh težav, lahko rečem, da sem ena tistih srečnic, ki doživi celo vaginalnega. No, pri temu fantu pa ne uspe ne en, ne drugi. Si moram sama pomagati, kar pa ni to to.

Fant mi zatrjuje, da se njegove bivše niso nikoli pritoževale nad njegovimi prijemi in tehnikami, pa tudi finiši so bili. Nikoli baje nobena ni na suhem ostala.

Ne razumem, zakaj nama ne gre. Sploh ne vem, kako naj mu še razložim in pokažem, da me bo pripeljal do velikega poka. Ideje?" se je po pomoč na ta forum obrnila uporabnica.

"Sumil sem, da je zaljubljena v drugega, nato pa sem prebral njen dnevnik ..."

Kako partnerja naučiš, da te pripelje do orgazma?

Gotovo že veš, da je komunikacija ključ do dobrega seksa in posledično orgazma, tukaj pa je še nekaj nasvetov uporabnic spletnega portala Reddit, ki ga vedno (!) doživijo:

1.

"Povej mu, kaj ti je všeč, in naj ti ne bo nerodno. S tem ga boš naučila, kaj deluje pri tebi – le kako bi pa sicer lahko vedel?"

2.

"Vzamem njegove roke in mu pokažem, kaj mi je všeč + uporabim telesno govorico. Občasno mu tudi, tako mimogrede, navržem, kaj me vzburja."

3.

"Komunikacija je pri takšnih stvareh ključ. Tvoj partner nikoli ne bo vedel, če mu tega ne boš jasno povedala. Ti nekaj ni všeč? Reci: 'Ej, morda bi lahko probala tole' ali pa 'Morda lahko probava na tak način.' Pri seksu je lepo ravno to, da nikoli ne rabi biti 'popoln' in njegov namen je, da je obema prijetno."

Medtem ko se ti z njimi obremenjuješ, njega TEH tvojih 5 'nepopolnostih' naravnost obnori

4.

"Potrebovala sem več kot eno leto, da sem partnerja naučila. Poleg slednjega je pomembno tudi, da sta oba potrpežljiva. Sčasoma vama bo uspelo, a enako pomembno je, da se znata sprostiti in pustita, da se zgodi, kar se pač bo."

5.

"Lahko mu poveš med sekstanjem. 'Želim si, da mi nežno drgneš to in to' in podobne stvari."

6.

"Skupna masturbacija. Ti se boš naučila, kaj vzburja njega, on pa, kaj vzburja tebe. Komunicirajta v smislu: 'resnično mi je všeč, ko mi ... Aja in ali lahko naslednjič preskočiva ..."

7.

"Lahko mu tudi pokažeš, kako samo sebe privedeš do orgazma, četudi mu boš samo razložila gibe, ki jih počneš (levo, desno, kroženje, vzorci in podobno), koliko prstov uporabiš in tako naprej. Še ena opcija, ki jo sama uporabim, ko je to potrebno, je, da vzamem njegove prste, jih nastavim tam, kjer želim, in pokažem gib. Vse njegove skrbi, da mu ne bi uspelo, bodo kmalu izginile, ko bo videl, kako zelo uživaš v tem, kar počne!"

Spalnico pobarvajta v TAKŠNO barvo in seksala bosta kot zajca!