Kako mu zaplešeš noro hud striptiz? Tako!

Namesto pod odrskimi lučmi in pred občinstvom si privoščite striptiz v domači spalnici in popestrite vajino seksualno življenje.

Kako mu zaplešeš noro hud striptiz? Tako! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2015

Preden se lotite projekta, se znebite morebitnih zadreg, ki jih imate v sebi. To je namreč zelo pomembno. Vzljubite svojo postavo! Takšno, kakršna je. Tudi če so zadnjica in boki malo preobloženi, prsi premajhne ali prevelike, sprijaznite se tudi s poudarjenim trebuščkom.

Telo, kakršnokoli že imate, je vaše in takšno tudi sprejmite. Pomislite vendar! Saj ne potrebujete plastičnega videza Pamele Anderson, da se slečete pred tistim, ki ga ljubite. Navsezadnje vam je izbranec naklonjenost že dokazal, sicer ne bi bil z vami. In tudi golo vas je že videl.

Če bi ga kaj izjemno motilo, bi se že umaknil. Če se ni, pomeni, da vas je sprejel s prednostmi in pomanjkljivostmi vred, ter vam ponudil dovolj razlogov za samozavest. Kanček samozavesti pa je tisto, kar potrebujete, da si boste drznile narediti nekaj, kar je do nedavnega veljalo primerno le za kabare.

Če še vedno dvomite, si prikličite v spomin svoj cilj. Projekta striptiz naj bi se lotile, da bi poživile vajino spolno življenje. Ne boste razočarane, toda če ne verjamete, se vprašajte, zakaj moški že desetletja rinejo na tovrstne predstave. Odgovor je preprost – vznemirjajo jih in jim razvnemajo domišljijo. In zakaj ne bi tega izkoristile za svoj in njegov užitek?

Ko se boste sprijaznile z naštetimi dejstvi, vas bodo verjetno še vedno nažirali manjši dvomi. Na primer, da se ne morete primerjati s profesionalkami in bi se zato lahko osmešile. Pa se motite. Ne potrebujete vrhunske “baletne” predstave. Bolj kot na “plesne” korake se osredotočite na vsebino in jo prilagodite partnerjevim željam.

Dobro veste, katere so njegove šibke točke, kaj ga najbolj vznemirja, kaj mu je posebno všeč ... in vse to vključite v svoj program. Mi vam bomo pri tem pomagali z namigi, ki smo jih dobili od profesionalnih slačipunc Tine, Lene in Maje.

Zapeljevanje s stolom

“Odlično izhodišče za začetnice je igra s stolom. Če ste še malo sramežljive, se boste lahko skrile za hrbtom stola in odkrivale telo počasi,” je svetovala Tina in predstavila prvo vajo.

Rekvizit: stol brez naslonjal za roke.

Kraj dogajanja: kjerkoli. Navsezadnje ga lahko postavite tudi pred televizijski sprejemnik!

Oblačila: čevlji z visokimi petami, njegov usnjen jopič na gumbe, iz njegove omare si sposodite še kravato, iz svoje pa potegnite nogavice (seveda ne žab) in zapeljive spodnje hlačke.

Glasba: zavrtite si lahko razpoloženjsko I’m in the Mood Johna Hookerja in Bonnie Raitt, če vam je všeč, pride v poštev tudi Toni Braxton in njena You’re Making Me High, stoodstotno pa se lahko zanesete na zmeraj vznemirljivo Tino Turner in njenega zasebnega plesalca (Private Dancer).

1. korak

Partnerja posedite (recimo na posteljo, če se odločite za spalnico) in predenj postavite stol. Dovolj blizu, da ga boste lahko sede dosegle s stopalom in se ga dražljivo dotaknile z vrhom prstov na nogah. Seveda v primernem trenutku. In kako začeti?

Najpomembnejši je stik z očmi, zato se odločno potopite v njegove in pogleda ne umaknite. Medtem se z rokama zapeljivo sprehodite po svojih nogah in čez boke ter jih dvignite k vratu. Medtem ko jih dvigujete, si odpenjajte gumbe. Ko boste prispele do zadnjega, jopič na hitro razprite in mu privoščite kratek pogled na prsi.

2. korak

Vstanite in se obrnite, da bo gledal v vaš hrbet, potem se sklonite do tal in mu prepustite pogled na svojo zadnjo plat. Medtem zagrabite robova jopiča na spodnjem delu zapenjanja in ju nekajkrat dvignite in spustite, tako da se bosta med vašima nogama zabliskali oblini. Nato se vzravnajte, zapnite gumbe, zavrtite na peti in obrnite proti njemu ter znova sedite na stol.

3. korak

Malo razprite nogi in se rahlo nagnite proti njemu. Spet se lotite gumbov in jih začnite odpenjati. Od spodaj navzgor. Ko bo “padel” še zadnji, stresite z zgornjim delom telesa, da vam bo jopič zdrsnil z ramen, in vaš dragi se bo lahko zagledal v golo oprsje.

4. korak

Vstanite, obrnite stol za 180 stopinj, tako da bo hrbet naslona obrnjen proti vašemu gledalcu, nato stol zajahajte.

Čutno se zazibajte, da vam bo jopič spolzel na tla. Ko boste sedele skoraj popolnoma zgoraj brez, malo skrite za stolom, se začnite nežno božati, po vsem zgornjem delu telesa.

5. korak

Vstanite in si zrahljajte kravato, ki je še edini kos oblačila na vas od pasu navzgor. Snemite jo in si jo povlecite med nogama, nato naj pade na tla. Lahko jo tudi zadržite v rokah in položite okrog njegovega vratu ter ga nežno potegnete k sebi. Narahlo ga poljubite in hitro potisnite od sebe.

6. korak

“Verjemite, da bo v tem hipu že razdražen in si vas bo želel kot lačni kruha,” je prepričana Tina, “zato pozabite na čevlje in nogavice, lotite se hlačk in jih slecite, njega pa povabite, naj se vam pridruži na stolu ...”

V šampanjskem slogu

“Tovrstna predstava terja kar precej samozavesti in poleg tega dopušča vaši domišljiji veliko manevrskega prostora. Možne so tudi variacije,” je opisala svoj predlog Lena.

Rekvizit: šampanjec.

Kraj dogajanja: izključno spalnica, saj potrebujete nekaj kvadratnih metrov prostora na tleh.

Oblačila: kratka obleka s tankimi naramnicami (lahko je tudi dolga, frfotajoča in prosojna), čipkaste spodnjice in visoke pete.

Glasba: počasni seksi ritmi, na primer Mariah Carey in njena Fantazija, karkoli od Barryja Whita, morda zimzelena Do That to Me One more Time od Captain and Tenile.

1. korak

Posedite ga na rob postelje in se mu približajte. Med hojo se pozibavajte v bokih. “Poskusil se vas bo dotakniti,” opozarja Lena, “toda njegovo roko odrinite in mu dajte vedeti, kdo je v tem trenutku gospodar.”

2. korak

Z rokami se sprehodite po vsem telesu in pustite njegovi domišljiji, da si ustvari sliko, kaj je pod tkanino. Spustite eno od naramnic čez ramo, nato jo vrnite nazaj.

3. korak

Potegnite obe naramnici, obleka naj vam počasi spolzi na tla. “Zavlačujte, podaljšajte njegovo napetost, kolikor le morete,” svetuje naša profesionalna slačipunca.

4. korak

Sklonite se, poberite obleko s tal in mu jo položite za vrat. Držite oba konca in ga pritegnite k svojemu “vrtičku”. Vaše poteze morajo biti samozavestne, odločne, naj bo jasno, da je vse v vaših rokah.

5. korak

Med zibanjem v plesnem ritmu vam ne bo lahko držati priklenjenega pogleda nanj, toda potrudite se po najboljših močeh. Medtem ko ga boste “hipnotizirale” z očmi, mu počepnite v naročje, zibajte boke in mu s trebuhom zaplešite pred nosom. “Zapomnite si, da je trebuh eden od najbolj seksi delov telesa, zato ga bo izjemno vznemiril,” poudarja Lena in s tem namiguje na plesalke trebušnega plesa.

6. korak

Medtem ko boste z roko neutrudno potovale po svojem telesu, stopite korak nazaj in se izvijte iz hlačk. Za piko na i in za začetek “akcije” si polijte nekaj šampanjca po bradavičkah in ga povabite, naj ga “popije” ...

Ples na mizi

“Če ste pasivne v spalnici, vam bo moj predlog ponudil aktivnejšo vlogo dominacije, saj boste fizično nad njim (miza – stol) in boste občutile svojo moč,” je razložila Maja, ki je izbrala ples na mizi.

Rekvizita: stol zanj in stabilna miza za vas.

Kraj dogajanja: katerakoli soba.

Oblačila: nadenite si korzet, podveze, čipkast črn nedrček in tangice, srajco in krilo ter ne pozabite na visoke pete.

Glasba: sugestivna in čutna Sex Me od R. Kelly ali Can’t Stay Away From You od Glorie Estefan.

1. korak

Sedite na rob mize in se božajte po stegnih. “Bodite prepričljive, predstavljate si, da ste nagajiva šolarka,” svetuje Maja.

2. korak

Vstanite in se ustopite na mizi, nato si počasi odpenjajte gumbe in odločno odvrzite srajco. “Ne vihtite je nad glavo, ker se vam lahko zaplete, kar ni nič kaj seksi,” je Majino opozarilo veljalo še neizkušenim.

3. korak

Odpnite si nedrček in najprej snemite eno košarico, nato drugo in razkrijte oprsje. Nato se z rokama spustite do hlačk, jih počasi spustite do kolen in jih potegnite nazaj. “Moškim je všeč, da je kaj zakrito, včasih celo bolj kot golota, zato pustite perilo na sebi, kolikor dolgo je le mogoče.”

4. korak

Začnite se slačiti, oblačila odmetavajte kos za kosom. Obdržite le čevlje in nogavice. Ko boste v polovičnem Evinem kostimu, zaplešite na mizi. Med plesom si pojdite z roko skozi lase, saj to moške močno vzburja. Če se vam bo hotel približati, ga s peto (ne pozabite, da ste še vedno obuti) nežno odrinite. Naj še malo počaka.

5. korak

Ob zadnjih zvokih melodije spet sedite na rob mize in ga nestrpno z zapeljivimi gibi še bolj razvnemite, nato pa mu z očmi signalizirajte, da že težko in nestrpno čakate nanj. Šele takrat mu dovolite, da se vam približa in prispeva svoj delež k začeti akciji.

3 izkušnje po slačiplesu pred izbrancem naših bralk

“Moji prvi koraki so bili tako nespretni, da sem bila že na tem, da odneham. Zadržal me je njegov vzpodbuden nasmeh. Konec je bil uaaau. Se je splačalo.” Marlenka, 28, kadrovska referentka

“Nora sem na ples, zato se mi je zapeljivo slačenje izjemno posrečilo, njemu pa je vzdignilo kri in še kaj drugega… Bilo je čudovito.” Dora, 31, pediatrinja

“Meni se prvič ni najbolj posrečilo, a me je nad mojo idejo presenečeni mož prepričal, da sem poskusila znova. Izkazalo se je, da je bil odličen uvod za divjo, noro noč.” Jasna, 37, trgovka

Napisala: Petra Potočnik