Kako mu ga res dobro obdelaš 'ročno'? Tako!

Vse se vrača in tako je tudi z ročno obdelavo. V dobi visoke tehnologije (in pornografije) je vrnitev v preteklost ne le zabavna, ampak tudi zdrava odločitev.

Kako mu ga res dobro obdelaš 'ročno'? Tako! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2021

Ne obžalujem, da so šla iz mode podložena ramena in trajno skodrani lasje, me je pa vedno motilo, da so ročna dela zdrknila tako nizko na lestvici seksualnih radosti.

Če mu danes ponudiš prst, te ne zgrabi za roko, temveč za ritko. Če mu greš z roko v hlače, te vpraša, zakaj ne pljuneš iz ust žvečilke.

Ko mu ponudiš, da bi mu ga zdr..., je to skoraj tako, kot da bi mu rekla, da te boli glava ali da se ti preveč gnusi, da bi ga vzela v usta.

Ko sem prijateljici rekla, da mu ga rada obdelam z rokami in da je njemu to celo VŠEČ, me je začudeno pogledala in rekla:

"Nisem vedela, da kdo to dejansko še počne!"

Seveda počne, vsaj jaz, in to z največjim veseljem! Ko sem bila v svojih zgodnjih dvajsetih, so se mi ročna dela zdela brezzvezna.

Gledala sem porniče in se tam naučila, da je vse, kar je manj od oralnega seksa, nevredno seks bombe, v katero sem se spreminjala. Fantom je bilo všeč, ker sem bila packa, meni pa je to odgovarjalo.

Dokler se nisem naveličala in začutila prave nostalgije za čase, ko sem postala mokra zgolj zato, ker sem mu ga zatipala za zadrgo.

S seksom je tako: bolj premikaš meje, bolj se odmikaš od bistva in bolj se odmikaš od bistva, manj intime čutiš.

Čuden paradoks, boš rekla, a fant, ki mu ga nisi nikoli vzela v roke v zadnji vrsti kinodvorane, po mojem ni tvoj fant, ampak prijatelj za seks.

Če se želiš naučiti novega jezika, ne boš začela pri odvisnih stavkih, ampak pri čistih osnovah. Če gradiš hišo, ne boš naj­prej opremila spalnice.

Če kuhaš kari, boš najprej olupila sladki krompir in šele nato vse skupaj zalila s koko­s­ovim mlekom. Ampak lupljenje krompirja ... kako je to lahko luštno!

O teh stvareh seveda nisem razmišljala, dokler nisem spoznala tistega, s katerim ne glede na pretečeni čas še vedno čutim prva znamenja srednješolske zaljubljenosti, zaljub­ljena sem pa tudi v njegovo prelepo orodje.

Ure in ure bi ga samo prijemala! Včasih mi je to celo bolj všeč kot seks ... ker kdo pa lahko seksa trikrat na dan?

Tako v trenutkih, ko za seks ni časa, ker je treba v službo ali na pot, njegove jutranje erekcije pa ni mogoče prezreti, vzamem stvari v svoje roke. Dobesedno!

Niti ni še povsem buden, ko ga objamem z rokami in se nato naslajam, ko raste v mojih dlaneh. Sčasoma sem se naučila, kaj mu je zares všeč.

Vem, kakšen prijem mu prija, kako moram stopnjevati ritem in kako stopnjevati pritisk. Nekoč v trenutkih, ko ni bilo časa za seks, pač nisem seksala. Nekoč mu ga nisem vzela v usta, ko je bilo to nemogoče. Toda ... v vseh primerih, ko nisva počela nič in se oddaljevala eden od drugega, bi mu ga lahko brez težav vzela v roke.

Zdaj to ne počneva vedno, temveč redno. Pokleknem pred njim, odpnem mu zadrgo in počasi spustim hlače.

Pogled nanj od spodaj je veličasten, pogled name pa (domnevam) prav tako. Pa ne uživa le on, da ne bo pomote: v tej najini novi navadi uživam tudi jaz.

Včasih se celo tako vzburim, da pozabim na svoj prvotni načrt in hitro skočim nanj. Drugič spet dokončam, kar sem začela, in mu nato pu­stim, da mi vrne uslugo v enaki meri. To je seveda le moja plat zgodbe.

Na začetku sem mislila, da je moja pogruntavščina bolj voda na moj mlin, a sem se motila. Ko sem ga vprašala, zakaj mu je všeč, da mu ga rada vzamem v roke, mi je odgovoril:

"Nikoli se še nisem počutil tako ljubljenega."

Torej?!

1 Opazuj ga med samozadovoljevanjem

Ni ga boljšega načina, da ugotoviš, kako mu je najbolj všeč. Prosi ga, naj to stori pred tabo, ker bi ga rada gledala. Pozorno ga opazuj, da ti ne bo ušla nobena podrobnost. Če kdo ve, kako se tej stvari streže, je to on, saj to zagotovo počne redno od dne, ko mu je pognala prva sramna dlaka.

2 Ne boj se mu zastaviti neumnih vprašanj

Pozabi na svoj ego in ga med delom sprašuj, kaj bi rad. Je dovolj močno? Uporabim obe roki? Ti je všeč, če te dražim po vsej dolžini, ali ti je bolj všeč, če se osredotočim na glavico? Bi rad, da ti z eno roko dražim jajčka? Uživaš?

3 Ne boj se začeti, ko je še mehak

Ko to počneš prvič, bo mogoče celo preveč vznemirjen, da bi te osrečil s pošteno erekcijo. Mehak penis vsekakor ni razlog, da si premisliš in preklopiš na teve dnevnik, saj mu boš s tem povzročila dodatne muke.

Raje mu reci, da se samo igraš in da tvoj cilj ni njegov orgazem. Obratna psihologija deluje bolje, kot si lahko predstavljaš: tvoje besede ga bodo rešile pritiska, v sproščenem stanju pa mu bo prej stopil.

4 Naj lepo drsi

Ne nazadnje: če si se namenila ročnim delom posvetiti z vsem srcem, si raje nabavi dober lubrikant – nemasten in nevtralen, s katerim bo drgnjenje postalo prijetnejše.

Tudi ti si verjetno ne briješ nog na suho, koža na penisu pa je še za malenkost bolj občutljiva od notranje strani tvojih stegen. Mogoče boš morala preizkusiti kar nekaj lubrikantov, preden boš našla primernega, a verjemi: izplača se!

Besedilo: Alja Maček

Preberi še: Iskrena izpoved: Kako je videti življenje s seksualno anoreksijo? in TO je razlog, zakaj veliko žensk zanosi decembra

Priporočamo tudi: TO je razlog, zakaj ne maramo slišati besede VLAŽNO