Kako izvesti nepozaben 'PLAŽNI SEKS'? Naš novinar je našel odgovor!

Kako ga izvesti, da bo čimbolj udoben, vroč in nepozaben? Samo upoštevajta teh 👇 5 nasvetov!

Kako izvesti nepozaben 'PLAŽNI SEKS'? Naš novinar je našel odgovor! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2021

5 nasvetov za varno izvedbo:

Če se odločiš, da želiš vsaj enkrat doživeti seks na plaži, potem upoštevaj nekaj nasvetov utečenih plažnih ekshibicionistov.

1. Bodita hitra

Naj to ne bo maratonska seksualna pustolovščina, ampak hitra in strastna eksplozija, ki se zgodi, preden vaju kdo opazi oziroma preden vaju kaj želi pojesti.

2. Pravilni pripomočki

Čim bolj debela in čim večja brisača, krema za sončenje s konkretnim faktorjem in lubrikant na osnovi silikona (ker nikoli ne veš, ali vaju zamika tudi voda).

3. Izberita pravi položaj

Nikar v misijonarca! Zadnjica in vsi organi v njeni neposredni bližini ne želijo biti v stiku s plažnimi tlemi. Dobra izbira je seks v žlički ali pa, še bolje, po pasje. Radovednim očem bolj skrito, a tudi bolj neudobno, je potem še v sedečem položaju, kjer on brisačo prej zloži v štiri plasti in jo uporabi kot kolikor toliko udobno sedalo.

4. Zaužijta okolico

Vendarle je to seks na plaži. Naj ne bo samo še ena črtica na seznamu. Uživajta v vonjavah, v šumenju morja in v petju škržatov, ki v tem trenutku verjetno počnejo nekaj podobno porednega.

5. Samo oprano je varno

Po dejanju skočita pod tuš, če je na voljo kje v bližini, ali pa se poženita kar v morje. Plavajta malce dlje od obale, da se s telesa spere, kar se je morda med dejanjem prijelo.

Darjo Hrib
Fotografija: Profimedia

Preberi še: HOROSKOP: TO je znamenje, s katerim bo tvoje razmerje najbolj strastno

Priporočamo tudi: V razmerju je ženskam lažje, če poznamo te resnice o ljubezni