Kako ga spremeniti v poosebljeno pozornost

Vsak moški je v osnovi čisto ustrežljivo bitje. Če misliš, da je to največja laž, kar si jih kdaj slišala, ne pritiskaš na prave tipke.

25. 1. 2007

Daj mu navodila za uporabo

Tudi najbolj izobraženim moškim marsikdaj sploh ni jasno, kaj potrebujemo. Kolikokrat si že slišala stavek “Pa kaj bi ti sploh rada od mene?” medtem ko ti vedno kot po čudežu veš, kaj bi radi oni: da dobro kuhaš, da si doma oblečena kot pocestnica in da se zunaj domačih zidov obnašaš kot nuna. Svojemu moškemu natančno razloži, kaj bi te osrečilo, pa boš to tudi dobila.

Iskrena zahvala

Suhoparen hvala ga ne bo vzpodbudil, da bi dejanje, ki si ga tako cenila, še kdaj ponovil. A če se mu boš za to, da je pomil posodo, odnesel smeti, ti zmasiral hrbet ... in tako dalje, zahvalila z besedo in s telesom, sta okrušen lak na nohtih in boleča hrbtenica stvar preteklosti.

Več se glejta v oči

Spomni se skupnih dejavnosti, ki ga bodo naredile bolj tvojega. To je lahko tečaj plesa, slikanja (mogoče se bo navdušil za ženski akt in boš morala pozirati) ali badmintona. Danes počnemo več stvari, ki nas oddaljujejo, kot tistih, ki bi nas zbližale. Bodi pametnejša od večine!

Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri