Kako ga pripelješ do GLOBALNEGA ORGAZMA?

Si vedela, da lahko moški doseže dve vrsti orgazma? Si svojega že kdaj popeljala do globalnega orgazma? Hitro preveri, kako to storiti!

Kako ga pripelješ do GLOBALNEGA ORGAZMA? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2020

Juhu! Dve dobri novici za tvojega moškega. Prva: doseže lahko dve vrsti orgazmov; druga, še boljša: odslej boš ti vedela, kakšna je razlika, in se nato odločila, katerega si bolj zasluži.

Prvega je že vajen in ta ga popelje v sproščen spanec z nasmehom na ustnicah. Drugi – in vem, da te bolj zanima ta – pa prihaja iz vsakega kotička njegovega telesa in kateremu lahko brez pretiravanja rečemo: globalni orgazem.

Glavni pogoj zanj je, da se njegovo vzburjenje stopnjuje poooočaaasi; ko bo prišel do točke brez povratka, ga bodo preplavili valovi občutkov, ki se bodo kot slapovi zlili iz njegovih genitalnih predelov in se nato prelili skozi njegovo celotno telo. Sliši se precej veličastno, kaj? Verjemi, saj tudi je!

Moški mnogo prehitro dosegajo orgazem in če sodimo po študijah, jih pri spolnem odnosu kar 75 odstotkov od začetne vzburjenosti do ejakulacije pride v le nekaj minutah. To pa je občutno premalo, da bi mu na koncu stresalo celotno telo, kaj šele odpihnilo možgane. Če le pomisliš, koliko časa potrebujemo ženske, da doživimo tisti magični veliki O, in ne le nekaj, kar povzroči telesno olajšanje – vedi, da je pri njem dokaj podobno.

Tudi on potrebuje večjo stopnjevanje vzburjenosti, le da tega preprosto ni vajen. In tukaj nastopiš ti … “Moški smo bolj osredotočeni k orgazmiranju kot k uživanju, zato je ključno, da se naša pot do vrhunca podaljša. In kje je tisti manevrski prostor, pri katerem se ne posega v zmožnost vzdrževanja čim daljše erekcije?

Na samem začetku, še pred oralno in genitalno fazo! To pomeni intimnost, nežnost, izzivanje, dotikanje, poljubljanje. Skratka vse, kar mu daje dober občutek – brez neposrednega draženja njegovih najobčutljivejših predelov,” pojasnjuje trenutno eden najbolj vročih seks terapevtov Ian Kerner, avtor uspešnice He Comes Next. Ni razloga, da mu ne bi verjele! Pokaži mu torej, kaj je ves ta čas zamujal. Vse od predigre pa do njegovega finala ga boš z veščinami boginje seksa popeljala naravnost v Nebesa. In tam bo potem ostal še dolgo, dolgo …

Nasvet št. 1: Vzbudi pričakovanje

Začneš tako, da mu ponudiš nekaj, kar lahko gleda ... a se ne sme dotikati! Vse ženske poznamo skrita orožja, ki nam služijo, ko hočemo godnega samca zvabiti v svoje ‚sobane‘, a ga nočemo preveč obnoreti. Če ga boš izzvala z ne pretirano seksualno potezo, mu boš vzbudila radovednost, kaj bo sledilo – to pa je dober začetek.

Poizkusi star in preizkušen trik: medtem ko gledata televizijo, navrzi, kako je postalo vroče. Nato vstani in si med mačjo hojo proti spalnici ležerno sleci majico. Ker gleda televizijski program, te bo zanesljiveje opazil, če te bo za kakšen trenutek v novem modrčku nepričakovano ujel v kadru. Če seveda ne gleda svoje najljubše nanizanke ali pa finala v nogometu, ti bo porednež sledil naravnost v spalnico.

Nasvet št. 2: Obe vroči točki hkrati

Zdaj ko se je ujel v mrežo in so poredne misli že švignile skozi njegove možgane, je naslednja stopnja draženje njegovih dveh najobčutljivejših točk hkrati. Medtem ko si z jezikom v njegovih ustih, mu nežno sesaj jezik in oblizuj ustnice, ob tem pa se z eno roko prični neeežno dotikati njegovega celotnega ‚paketka‘.

Ne začni prehitro, božaj ga, lepo počasi – gor in dol. Ne bo škodilo, če mu boš ob tem omenila, da ga nameravaš kmalu tudi oralno zadovoljevati. Huuuh ... ne samo, da ga hkrati dražiš tam, kjer je najbolj občutljiv; obljubljaš mu še oralne užitke! Vse boš dobil, ljubi, ampak počaaaasi.

Nasvet št. 3: Stiskanje

Na tej točki bo postal neučakan, da se čim prej dokoplje do tistega, kar si mu obljubila ... če bi mu ti to seveda dovolila. Zapomni si, da tvoj cilj pri njem ni doseči petarde, ki poči in je v trenutku vsega konec, temveč nepozaben novoletni ognjemet. Da boš to dosegla, ga drži v vroči pripravljenosti s strategijo močnih prijemov. Začutila boš njegovo globlje dihanje, hitrejše bitje srca in napete mišice okoli mednožja.

Namesti svoj palec na glavico penisa in z dlanjo objemi celega korenjaka, kot bi držala ročico za igranje video igric. Močneje stisni za dve sekundi, štej do 10, preden spet ponoviš vajo. Ko je moški vse bližje vrhuncu, je njegov penis prelit s krvjo, vse njegove mišice so popolnoma napete. Hitra zapora krvi zapre pot tudi orgazmu. Še vedno pa je napetost enako visoka, kot tudi njegova stopnja vzburjenja. Poigraj se s svojo najbolj vročo igrico: stiskaj in sproščaj.

Nasvet št. 4: Improviziraj!

Preden nadaljuješ (branje), naj te spomnim, da pri teh napotkih ne gre za to, da jim slediš, raje jih uporabi za navdih. Improviziraj! Predvsem pa nikoli ne pozabi na najpomembnejše dejavnike, ki naredijo seks res vroč in po katerih se ga bo spominjal: očesni kontakt (to je zelo pomembno!), sprašuj, ali mu je všeč, kar mu delaš, povej mu, da imaš ti vse pod kontrolo in da mu nameravaš oddolžiti konec, da bo lahko doživel ultimativni užitek. Kje sva ostali? Ah, pri prekinitvah.

Vsak Marsovec bo nagonsko želel čim prejšnjo konkretno akcijo na svoji naelektreni moškosti, ki je navajena hitrega ukrepanja in poti do orgazma ... a dati mu moraš vedeti, da bo njegova potrpežljivost sladko poplačana, saj boš zanj naredila vse, kar si bo zaželel, ker te navsezadnje najbolj vzburja to, da je ON vzburjen. Še tako dobra tehnika ti ne bo pomagala, če ne boš v tem resnično uživala tudi sama. In to se čuti, verjemi!

Zdaj je tvoj vroč jezik lahko že na pokončnem penisu, tvoja roka pa bo ritmično sledila ustnicam, druga pa mu bo gnetla jajčka. Se spomniš lekcije hitro se topečega sladoleda? Predstavljaj si, da je njegov penis sladoled, ki se topi … ampak ne tako hitro, saj smo vendar sredi zime! In ker noben fizični dražljaj ni tako vroč, če ga ne spremlja intelektualna iskrica, ga glej naravnost v oči in mu govori najbolj umazane seksi nesramnosti. A previdno … delaj prekinitve, poljubljaj mu bradavičke in ga medtem še naprej draži z roko.

Nasvet št. 5: Ritmična spodbuda

Zdaj bi te že moral prositi, da ga ne mučiš več, a daj mu vedeti, da bo zdaj šele začel zares uživati. Pozabi na to, da mora moški vedno biti glavni, v postelji ti bo to (če je le dovolj samozavesten) z veseljem prepustil. In kot to počno zares prave neusmiljenke, ga zdaj brezkompromisno zajaši. Morda boš to naredila z obrnjenim hrbtom, da bo opazoval tvojo napeto ritko – ups, na lastno odgovornost!

Ne pozabi, da se tvoja misija počasnega stopnjevanja vzburjenosti pri njem lahko konča s prehitrim orgazmom, katerega pa seveda nikakor ne smeš dovoliti. Ne ne, prezgodaj je še! V tej fazi ti priporočam menjavanje položajev penetracije, oralnega, ročnega (tršega prijema) in kar-ti-pa-de-na-pamet seksi stvari, z enim samim ciljem: nenehno vzdrževati njegovo vzburjenost na temperaturi, ki pa še ne doseže vročine eksplozije.

Pri prodiranju ti uravnavaj ritem, torej nobenega mehaničnega potiskanja – poizkusi točkovanje: najprej osem hitrih gibov, nato trije počasni. Enako mora biti pri oralnem seksu, ročni spodbudi – poskrbi za presenečenja! Skratka, prispevaj svoj intelektualni vložek. In če bo to zdaj že malo preveč zanj in te že prosi in moleduje, da se ga usmiliš ... mogooooče se ga boš počasi res.

Nasvet št. 6: Izbruh vulkana

Ko je njegova puška do konca nabita, te bo (če je vsaj malce komunikativen) med globokim sopenjem opozoril: „Prišlo mi bo!“ No, priden fant – zdaj se lahko osredotočiš. S pritiskanjem na področje med jajčki in anusom, torej s spodbujajnjem prostate, boš sprožila bruhajoči vulkan. (Če ti dovoli, je lahko kakšen prstek tudi v anusu.)

Skratka, če si pri ročnem delu in glavnina njegovega semena zdaj že plava po tvoji roki, boš, nasprotno od tistega, kar si počela prej, zdaj močneje gladila predel pri glavici. Čisto na koncu pa – kot bi mu hotela iztisniti še zadnjo kapljico – s prsti stisni predel, kjer je glavica zašita. Le poglej ga zdaj: je kaj slajšega kot gledati, ko tvojega moškega krivi od najglobljega orgazma v njegovem življenju? Čestitke!

Prepoznaj tudi t.i. ubijalce orgazma ...

Kako mu ‘tik pred’ vse pokvariš?

  • “Nikoli med seksom ne recite moškemu besede na L čisto prvič. Enkrat sem bil s punco par tednov, ko mi je, tik preden sem začutil mravljince, dahnila: Ljubim te. V trenutku mi je padel.” - Gašper, 26
  • “Če dekle ne zazna, da sem tik pred eksplozijo, in me začne spodbujati s Tako, ja, daj zdaaaj, se v trenutku skrčim od pritiska.” - Jure, 29
  • “Prosim, brez pretirano evforičnih glasov. Sem velik pristaš vzdihovanja, a če ženska naenkrat začne tuliti in kričati, kot da je zagledala Boga, me postane strah.” - David, 32

Preberi še: Horoskop: Katerim znamenjem dolga razmerja niso pisana na kožo? in To vodi k odličnemu seksu (a dlje kot sta skupaj, manj pogosto to počneta!)

Priporočamo tudi: Moringa: Kaj je to in zares dobri razlogi, zakaj jo uporabljati