S pomočjo TE tehnike boš doživela najbolj vrtoglavi ANALNI orgazem doslej!

Si za malo spremembe v postelji? ;) Tako boš brez dvoma prišla do nepozabnega analnega orgazma!

S pomočjo TE tehnike boš doživela najbolj vrtoglavi ANALNI orgazem doslej! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2020

Do analnega orgazma lahko prideš na več načinov, zato, ko se odločiš preiti na novo raven (oziroma novo odprtino ;)), sledi spodnjim navodilom. Ne bo ti žal!

1. Prevzemi nadzor nad svojo glavo

Kar ti lahko prepreči doživeti orgazem, je to, da se ne moreš "odklopiti". Če boš ves čas razmišljala, ali te bo bolelo in kako močno, bo to verjetno edino, kar boš občutila. Ne pozabi, da tvoje misli vplivajo na tvoj užitek, zato je najbolje, da se mu prepustiš in odmisliš anus kot nekaj "umazanega" ali "prepovedanega" ter uživaš v analnem seksu brez sramu (in strahu).

2. Lubrikant je obvezen

Veš, kako smo v prejšnji točki zapisali, da če se boš osredotočila na bolečino, bo to edino, kar boš občutila? No, brez lubrikanta bo to res! Anus se za razliko od vagine ne more navlažiti sam od sebe, zato je za uživanje v analnem seksu lubrikant nujen. Ne samo, da bo olajšal penetracijo, ampak boš z njim povečala tudi občutljivost tega predela in še dodatno povečala užitek!

3. Začnita s prstom ...

... ali seks igračko enake velikosti. Če bosta postopoma večala pritisk tako, da bosta vsake toliko zamenjala velikost igračke ali dodala zraven še en prst, se boš izognila bolečemu raztezanju anusa, prav tako pa bo tudi užitek večji. Za analni orgazem je včasih dovolj že minimalna stimulacija.

4. Komunikacija je ključ

Komunikacija je pri seksu že na splošno pomembna, še posebej pa pri analnem, saj je dobro, da partnerju sproti poveš, kako se počutiš in če te boli. V nasprotnem primeru boš namreč težko doživela analni orgazem, saj partner ne more vedeti, kje je tvoja meja med užitkom in bolečino, če mu tega sama ne poveš.

5. Dihaj globoko in sprosti anus

Čeprav se tega, tako kot večina, morda ne zavedaš, verjetno med seksom zadržuješ dih. Pri analnem to ni priporočljivo, zato se raje osredotoči na globoko dihanje ... In sprosti anus. Se spomniš, kako je bilo v otroštvu, ko so te cepili v zadnjico in je bolj bolelo, če mišic nisi sprostila? Tako je tudi pri analni penetraciji.

6. Kombinirajta analno in vaginalno stimulacijo

Kot, da analni ali vaginalni orgazem že ne bi bila dovolj dobra sama po sebi, lahko preizkusiš oboje hkrati. Na primer: medtem ko seksata (vaginalno), si vstavi seks igračko v anus, ki ti jo bo partner v trenutku vaginalnega orgazma izvlekel ven. Namreč, dvojna stimulacija pudendalnega živca, ki poteka od klitorisa do anusa, ti bo nudila dvojni užitek!

In za konec: Kako veš, če si doživela analni orgazem?

Logično, saj je podoben vaginalnemu. Pospešeno bitje srca, pospešeno dihanje in vse ostale simptome spremljajo občutek sprostitve in trzljaji mišic medenice.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: ''Že od nekdaj sem rada poležavala na postelji in si drgnila mednožje" (surovo iskreno o prvem orgazmu)

Priporočamo tudi: "Obrnil me je na trebuh in vzel svečo. Zaprla sem oči, vedela sem, kaj me čaka" (resnične vroče seks zgodbe)