Preveri, kaj oblika njegovega NOSU pove o tem, kakšen je v postelji!

Obstaja kar 8 najpogostejših oblik nosu in poleg tega, da vsaka določa karakter njegovega "lastnika", naj bi izdajala tudi, kakšen je ta v postelji!

Preveri, kaj oblika njegovega NOSU pove o tem, kakšen je v postelji! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2021

Sodeč po študiji profesorja Abrahama Tamirja iz Univerze Ben-Gurion v Izraelu, objavljeni v Journal of Craniofacial Surgery, lahko že ob pogledu njegovega nosu sklepaš, kakšen bo kot ljubimec.

Si pripravljena na veliko razkritje? ;)

Poglej, kaj pomeni, če ima ...

1. NUBIJSKI NOS

Po dolžini ozek, na področju okoli nosnic pa zelo širok ... Takšen nos je značilen za strastno, kreativno, radovedno in optimistično osebo, zato lahko od svojega ljubimca v postelji pričakuješ nepričakovano!

Prav tako so ljudje s takšnim nosom navadno radovedni in zelo simpatični.

2. GRŠKI NOS

Dolg, raven nos s špičasto konico spominja na antične kipe. Moški s takšnim nosom naj bi bil zadržan in velik individualec. Je neposreden in pretirano ne kaže čustev, prav tako ni rad v središču pozornosti.

Pri seksu je usmerjen (samo) proti svojemu cilju.

3. KAVLJAST NOS

Ta oblika nosu spominja na ptičji kljun in njegov lastnik naj bi imel močan karakter. Takšna oseba ostro brani svoja prepričanja in je pripravljena narediti karkoli, da pride do cilja – tudi v ljubezni.

4. IZBOČEN (ORLOVSKI) NOS

Izbočen in ukrivljen nos od nosne kosti do vrha ... Osebo s takšnim nosom dojemamo kot zelo privlačno in dominantno ter ima lahko velik vpliv na druge. Zato naj te ne preseneti, če bo takšen tudi v postelji!

Je zelo odločna in dobro organizirana.Navadno so takšne osebe tudi deloholiki.

5. MAJHEN NOS(EK) – kot gumb

Osebe z majhnim in kratkim nos(kom), ki ima privihano konico navzgor, so polne energije, poleg tega pa tudi zelo zabavne in šarmantne, kar se odraža tudi pri seksu.

So zelo spontane pri svojih odločitvah, marljive in imajo zelo močno voljo ter rade hodijo v službo.

6. RAVEN NOS

Dolg in raven; glede na obraz tvori kot (približno) 45-ih stopinj. Takšne ljudi odlikujeta močan temperament in inteligenca, zato je seks z njimi eksploziven in zelooo strasten.

A pozor: če dobijo občutek, da se nekdo z njimi igra, lahko izgubijo potrpljenje.

7. KONKAVEN (BOŽANSKI) NOS

Dolg, raven in simetričen z obeh strani ter nekoliko privihan na koncu ... Oseba s takšnim nosom je velikodušna in vedno pripravljena pomagati. A čeprav je to njena pozitivna stran, je zaradi tega tudi zelo ranljiva, kar pomeni, da jo lahko hitro užališ.

Takšne osebe se navadno borijo s čustvenim in duhovnim dozorevanjem ter v duši za vedno ostanejo otroci. Z njimi moraš biti predvsem nežna.

8. PRELOMLJEN NOS

Oseba s prelomljenim nosom naj bi bila dober ljubimec in partner. Takšne osebe iskreno in z zanimanjem poslušajo druge ter so čudoviti ljubezenski partnerji in prijatelji.

Fotografija: Prt Scr/Youtube

Preberi še: Moške najbolj moti, če je ženska TAKŠNA!

Priporočamo tudi: 3 stvari, ki jih on med prvim seksom najprej opazi na tebi