Je skupni orgazem res tako težko doseči? 8 trikov, s katerimi vama bo VEDNO uspelo

Še posebej št. 4!

Je skupni orgazem res tako težko doseči? 8 trikov, s katerimi vama bo VEDNO uspelo (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022

Tudi vidva – kljub vsem romantičnim filmom, ki kažejo ravno nasprotno – živita v prepričanju, da je skupni orgazem praktično nemogoče doseči?

Tukaj je 8 trikov, s katerimi vama bo vedno (ampak res!) uspelo:

1. Ustvarita trenje

Glede na to, da večina žensk potrebuje nekoliko dlje, da doseže orgazem v primerjavi z moškimi, je ključno, da se predigre lotita s strateškimi prijemi. Tako boš čimprej dosegla rob in za orgazem bo potrebno le še čisto malo.

Cosmo nasvet: Med penetracijo (ko si ti spodaj ali pa ležiš na njem) prekrižaj noge ali jih stisni skupaj in tako ustvari dodatno trenje.

2. Najprej se aktiviraj, nato pa upočasnjuj

Povečajta stimulacijo, zatem pa jo upočasnita, pri čemer pazita, da vseeno vzdržujeta raven vzburjenja.

Če bosta seksala TAKO, bosta orgazem doživela SKUPAJ

3. Izbirajta položaje, pri katerih se lahko gledata iz oči v oči

Misijonarski položaj (ja, četudi se ti zdi še tako dolgočasen), v katerem lahko ohranjata očesni stik, vama bo pomagal, da veliko verjetneje skupaj doživita orgazem.

Namreč, v tem položaju lahko vidita neverbalne signale, ko je eden izmed vaju na robu in pravočasno ukrepata, hkrati pa na tak način med vama povečata intimnost.

4. Bodi zgoraj

To je eden izmed najboljših položajev za simultani orgazem, saj na tak način lahko sama stimulacijo prilagajaš oziroma imaš boljši nadzor. Hkrati pa njegov ponos še naprej ostaja buden. ;)

Kako pogosto partnerja v resnici SKUPAJ doživita orgazem? Resnični ljudje so priznali ...

5. Igra zelene in rdeče luči

V kolikor začutiš, da je on tik pred koncem, ti pa še nisi niti blizu, se ustavita in nekaj minut počnita kaj drugega. Poljubljajta se, masirajta drug drugega ali pa se nežno dotikajta. Ko bo on ponovno pripravljen na (daljšo) akcijo, nadaljujta.

6. Trenirajta skupaj

Keglove vaje niso samo za ženske, ampak so tudi odlične za moške, saj lahko na tak način odložijo svoj vrhunec. Ko se bo torej približeval koncu, naj globoko vdihne ter naredi eno počasno in dolgo krčenje.

'Sem tam spodaj dovolj OZKA zanj?' + 6 odgovorov na tvoje kočljive seks SKRBI

7. Uporabita ljubezenske mišice

Po drugi strani pa lahko prav zaradi keglovih vaj prej doživita vrhunec. Ko si torej že močno vzburjena, začni s krčenjem svojih mišic medeničnega dna in že kmalu bosta prišla na cilj.

8. Telesna komunikacija

Izmislita si svojo lastno kodo, s katero bo tvoj dragi vedel, da si tik pred vrhuncem. Na primer: oblizovanje ustnic lahko pomeni, da si blizu. Ali pa stisk roke, dotikanje prsi, izbira je čisto vajina.

Po predlogi Cosmopolitan.hr

Preberi še: Si že slišala za ANALNE SOLZE? To je VSE, kar moraš vedeti (+ ali je nevarno)

Priporočamo tudi: 🔥 SEKS horoskop za leto 2021 je tukaj (preveri, kaj napoveduje za tvoje znamenje)