Izvoli! Nekaj ubijalskih trikov, kako lahko dosežeš več zaporednih orgazmov

Tokrat o tem, da eden ni nobeden! Kako priti do večkratnega orgazma in kako ga motivirati, da zdrži še malce dlje? Hitro preveri. 

Izvoli! Nekaj ubijalskih trikov, kako lahko dosežeš več zaporednih orgazmov (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2018

Čutim se dolžno, da bralkam najljubše revije pod soncem podam dobronamerno sporočilo lepše prihodnosti.

Roko na srce: moški so se že od pubertete razvijali v duhu favoriziranja erekcij, sanjarjenja o svojih falusih v neposredni bližini privlačnih punc in neštetih sprostitvenih solo treningov ejakulacij. Erekcija, falus, ejakulacija.

Če osvežimo spomin, je model zadovoljivega spolnega akta za predstavnike močnejšega spola (ki je dobro znan skoraj vsaki od nas) morda res le stereotip, a magična formula je takšna: ko se znebijo nepotrebnih ženskih krpic, sledi stiskanje prsi in sesanje bradavičk, nato velikodušno ponudijo znanje anatomije in jezične obdelave ženskega spolovila, na vrsti je nepogrešljiva felacija, potem pa hopla – copla, smo že ‘noter’ in tako zavzeto not-ven-not-ven-not-ven v prepričljivem dokazovanju svojih fizičnih sposobnosti in ekspresnih menjav vsaj(!) petih položajev.

Po desetih minutah (njihovih sicer neoporečnih seksualnih manevrov) in ko se ženske začnemo ravno dobro ogrevati, pa ustrelijo z (nam famoznim) vprašanjem:

“Ti bo kmalu prišlo?” Ah, ja ... Nikar ne skrbi, vprašanje “Kolikokrat ti je že prišlo?” je bilo zanesljivo le šala. A le kdo bi jim sploh zameril, če tudi ne bi bila?

Ženske : Moški

Dokazano je, da povprečni moški lahko ejakulira že po dveh minutah seksa, povprečna ženska pa najhitreje lahko (med seksom) doživi orgazem šele po desetih minutah.

Še kakšen dvom, zakaj prihaja do ‘rahlih’ navskrižij, ko gre za zadovoljiv seks pri moškem ali pri ženski?

Najbrž ne. Ali pa si morda že kdaj slišala, da bi se moški pritoževali, da ne morejo doseči orgazma, eee ... da ne morejo ejakulirati? Se mi je zdelo.

No, zdaj se pa pripravi na dobro novico: ženske smo v veliki prednosti, ko gre za možnosti doživljanja intenzivnosti, dolžine in količine orgazmov.

“Povprečna ženska je ustvarjena, da doživlja orgazem za orgazmom. Njeno telo je popolnoma zmožno, celo zgrajeno je, da dosega globlje, daljše in pogoste orgazme,” pravi dr. Rachel Carlton Abrams, soavtorica knjige The Multi Orgasmic Woman. A-le-lu-ja!

Seksi mantra ‘eden ni nobeden’

Kaj moramo storiti?

Ključ, ki odpira vrata multiorgazmičnih nebes, je, da našega ljubimca motiviramo – ga (trdnega) zadržimo, da na cilj ne pride prehitro.

A tudi ženska potrebuje motivacijo za to.

Vedenje, da lahko že čez le dve minuti (ali pa še prej) po doseženem orgazmu doživiš novo poplavo vrhuncev – je to dovolj mamljivo?

Narava je za to možnost zelo lepo poskrbela.

In zakaj ne bi ženske tu in tam tega še lepše izkoristile?

Torej, moj nasvet, če si želiš kdaj spremeniti magično besedo orgazem v množino, se tvoja mantra med rjuhami zagotovo glasi: Eden ni nobeden. Kaj to pomeni v praksi?

Preprosto: ko doživiš prvi orgazem, si enostavno reci: “To še ni bilo nič”. Ko enkrat spet prideš v višave, se ne ustavljaj ... Zagotavljam ti, ne bo ti žal.

Čeprav pa – priznajmo, kljub temu, česa vsega je naše prečudovito telo sposobno – moramo le priznati, da smo mnogokrat že popolnoma zadovoljne z enim orgazmom (ali nobenim), ki nas potem sproščene popelje v sladek spanec.

(Še? Ne, hvala ... Zzzzzz ... ) Ampak, tu danes ne govorim o tem. Govorim o tistem tvojem: “Hočem šeeeeeeeeeeeee!”

Moški morajo zdržati (malce) dlje

Kako naučiti moškega, da te pripravi do več­kratnih orgazmov?

Nič lažjega. Recimo, da je motivacija eden od moških ‘prvinskih nagonov’. In povprečen moški je, k sreči, zlahka motiviran. Kaj on sploh potrebuje? Ne prav dosti.

Tvoj Bog seksa bo postal takoj, ko ga boš ‘uročila’ s svojimi izbranimi triki zapeljevanja (grem stavit, da jih že stresaš iz rokava), in mu z nežnimi smerokazi pokazala, na katerih točkah si najbolj občutljiva (moški potrebujejo usmerjanje – in se tudi – hvalabogu! – hitro učijo) in, seveda ne bo šlo brez njegovega brzdanja.

Če pa slučajno (še) ne bo dojel, mu zelo jasno povej, da si ga močno želiš ‘dlje časa kot kdajkoli’, in to še, še, še!

Zagotavljam ti, da tvoj moški ne potrebuje ničesar drugega. Njegov ego bo rasel premosorazmerno kot njegov ‘korenjak’. (Vmes pa bo moral kdaj pa kdaj pomisliti še na kakšno zoprno matematično formulo.) Torej, stvar je zdaj popolnoma v tvojih rokah ...

Ubijalski triki in usodni dražljaji

Petindvajsetletni prijatelj Matevž mi je zaupal, kaj se mu je, ‘revežu’, pripetilo zadnjič: “Nepričakovano me je poklicala moja ‘seks frendica’. Že dolgo se nisva videla, pozvonila je na vratih in potem se je vse dogajalo zelo hitro ... Bila je videti hudo poželjiva. Smejala se mi je, oblečena v mini oblekico ter visoke pete!

Popolnoma me je navdušilo, kako se je naenkrat sproščeno pričela slačiti in zraven razigrano prepevala ... Zakaj sem dobil občutek, da punca zelo očitno ni prišla na prijateljsko kavo?

Gledala me je zelo, zelo poredno. Uf ... Moj pogled je bil že na njeni seksi zaobljeni ritki in ko je na sebi imela le še seksi salonarčke – priznam, to je bil zame usoden dražljaj!

Dokončno sem ji podlegel, ko mi je z napetimi bradavičkami pokončnih joškic zaprla usta, saj me je odločno podrla na kavč.

Potem se je z enim potegom znebila moje pižame in ga že nežno obdelovala z jezikom ... Rekla mu je: “Dobro jutro!” ... Mmhm ... Potem sem jo jaz že do konca razdražen oralno zadovoljil – prvič ...

In potem sva prešla na strasten seks ... Naj se pohvalim, da sem jo tistega dne že do poldneva – mislim, da petkrat, pripravil do vrhunca! Sledili so si v nekajminutnem zaporedju en za drugim. Res sem se moral precej obvladovati, a izplačalo se je. Bilo je noro!” je povedal vidno zadovoljen prijatelj.

Torej, vidimo, kako je punca podlo izkoristila nič hudega slutečega fanta. Kako nesramno!

Ampak, si dobila občutek, da se je ta fant kaj pritoževal? Ne. In iz tega lahko z gotovostjo sklepamo: vse, kar moški potrebujejo, je le naša minimalna seksi spodbuda, in že bodo naredili vse, kar si bomo zaželele. (Zgoraj omenjeni punci je treba vsekakor čestitati!)

Keglove vaje pomagajo do velikih O

Ena od nepogrešljivih tehnik, ki nam brez dvoma pomaga priti do večkratnih orgazmov, je, da tik preden začutimo, da ga bomo doživele, stiskamo in sproščamo keglove mišice. Saj znamo! (Spomni se zadrževanja lulanja.) Stisni, sprosti, stisni, sprosti ...

“Dobro utrjene keglove mišice so eden ključnih elementov, ki prispeva k doživljanju večkratnih orgazmov,” pravi Beverly Whipple, doktor filozofije in soavtor knjige The G Spot: And Other Discoveries About Human Sexuality. Kar koli že počneš – sediš pred računalnikom ali si na dolgočasnem predavanju, spomni se in medtem pridno delaj keglove vaje!

To te zares nič ne stane, kajne? Ampak pozor: tvoji orgazmi utegnejo kmalu postati intenzivnejši in številčnejši ... Opozorila sem te!

Prvi orgazem še pred seksom

“Dokazano je, da večina žensk najhitreje doseže orgazem z oralnim draženjem,” pravi dr. Abramsova, avtorica knjige The Multi-Orgasmic Woman. Če se tvoj moški ‘tam doli’ zadržuje nekoliko premalo časa, ga zanesljivo zmotiviraš tako, da ga hvališ, medtem pa ga ohrabrujoče spodbujaš z vzdihovanjem ... To vedno deluje!

In bolj ko boš glasna, bolj bo on zavzet. (Njegovo glavo zdaj lahko tako dolgo držiš tam, kot si želiš.) Zagotavljam ti, z največjim veseljem se bo potrudil in se ne bo pritoževal niti, če ga bo začel boleti ... jezik. Naredil bo vse, da ti bo ustregel in te popeljal do božanskega orgazma. Ah, moški so res najbolj čudovita bitja na tem planetu ...

“Če ti bo partner pomagal, da prideš do orgazma že pred spolnim odnosom, se bo tvoje telo kasneje veliko lažje odzvalo na vaginalno stimulacijo in doseglo vrhunec, kot pa da bi se le s penetracijo moralo do orgazma pripraviti prvič,” pravi dr. Abramsova.

“Telo si zapomni pot, ki ga je pripeljala do orgazma, in potem je pripravljeno iti na enako pot še enkrat ... in spet ... in spet.” In ne pozabi dihati, prosim. Globoko dihati!

“The show must go on”

Verjetno se sprašuješ, kako naj nadaljujeta, ko pa si ti takoj po orgazmu preveč občutljiva? “Nemalokrat se zgodi, da je ščegetavček po vrhuncu tako občutljiv, da ne prenese niti najmanjšega dotikanja.” Rešitev? Partner naj te začne dražiti na neki drugi tvoji najbolj čutni točki, kjer boš kmalu spet začutila tisto znano ščemenje ...

“Takoj po orgazmu so živčni končiči erogenih con zelo občutljivi in telesna prekrvavitev je takrat maksimalna, “ pravi strokovnjakinja.

“Zato naj ti po njem partner sesa prste, boža in poljublja prsi, vrat ...” Ko začutiš ponovno poželenje, se nastavi v položaj, v katerem je stimulacija točke G največja (ti zgoraj ali pasji položaj), ob tem pa naj ti partner še naprej sesa bradavičke, te poljublja po vratu in te boža po telesu ...

Verjemi, stimulacija več tvojih erogenih točk s hkratnim draženjem točke G te bo zanesljivo spravila ob pamet ... Si že blizu drugega orgazma? Jaaaaa! Ko osvojiš nov vrhunec, se ne ustavljaj, nimaš še dovolj! To je edina ‘neusmiljenost’, ki ti je tvoj moški nikoli ne bo zameril.

Zapomni si še to: vaja dela multiorgazmično mojstrico! A rezultati vadbe pridejo takrat, ko to res najmanj pričaaaakuješ.

Napisala: Marta Lamovšek

Preberi še: Orgazem materničnega vratu je eden najbolj intenzivnih občutij in TAKO ga doživiš!

Priporočamo tudi: TOP seks položaj, v katerem ženskam zlahka pride