"Izvedela sem, da me fant vara z drugim moškim - a to še ni bilo vse!" (izpoved ženske)

"Bila sem strašno šokirana in sem potrkala na vrata. Ko pa me je videl, ga je zajela panika in je ..."

"Izvedela sem, da me fant vara z drugim moškim - a to še ni bilo vse!" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2021

Da me je fant varal z moškim, sem izvedela preko aplikacija za sledenje avtomobilu. Skupaj sva tri leta in imava hčerkico. Jaz sem stara 31, on pa jih ima 33.

Vse je bilo v redu, dokler nisem kupila avta. Kmalu zatem je začel početi stvari, ki so v meni vzbudile sum. Sama sem doma pazila hčerko, on pa bi prišel iz službe in me vsakič prosil, če si lahko izposodi avto, da gre po opravkih, kot je na primer kupovanje piva v supermarketu.

A vendar je od doma bil po več ur dlje, kot bi moral biti. Nato bi se domov vrnil z izgovori – da je bila pred njim dolga čakalna vrsta ali da je srečal prijatelja.

Neke noči pa sem se odločila pobrskati po njegovem mobitelu in na njem našla osvajalska sporočila drugih moških. Spraševali so ga, kdaj bo prišel na obisk. Bila sem resnično prizadeta.

Povedala sem mu za to, on pa mi je odgovoril, da gre le za "neumen pogovor" in da ni pomenilo nič. Zagotovil mi je, da je to počel, ker mu je bil dolgčas in ker je imel težavno obdobje zaradi najinega dojenčka ter mi obljubil, da bo nehal.

Sporočila so se res nehala. No, pred nekaj meseci pa je ponovno začel odhajati z avtom. Vedela sem, da mi bo lagal, če ga bom vprašala, zato sem se odločila zadevi priti do dna kar sama. Najinega otroka sem posedla v voziček in s pomočjo aplikacije za sledenje avtomobilu našla njegovo lokacijo.

Prvič me je pripeljala do hiše enega njegovih prijateljev. A že drugo noč je aplikacija pokazala, da se nahaja v bližnjem parku, ki je znan po tem, da služi kot mesto, kjer se geji dobivajo za seks.

Najin avto je bil parkiran točno tam in skozi odprto okno sem lahko videla, da je na mojem fantu sedel napol nag moški. Bila sem strašno šokirana in sem potrkala na vrata.

Ko me je videl, ga je zajela panika in je hitro odpeljal stran, kot bi ga želela oropati. Kasneje tisto noč mi je rekel, da to v avtu ni bil on in da si ga je nekdo sposodil.

Kaj naj naredim? Trdi, da me ljubi, najin dojenček pa potrebuje očeta.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Sumiš, da te tvoj dragi vara? TO so zgodbe naših bralk o tem, KAKO so spoznale (kruto) resnico!

Priporočamo tudi: 'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)