"Po sedmih letih seksa sem svoj PRVI orgazem doživela v TEJ pozi" (užitek zagotovljen)

22. 4. 2024
"Po sedmih letih seksa sem svoj PRVI orgazem doživela v TEJ pozi" (užitek zagotovljen) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ja, spet bo govora o orgazmu. A ko enkrat najdeš tisto točko, je svet lepši! Preveri, kako je to točko spoznala ena od naših bralk.

"Človek bi si mislil, da bom po sedmih letih dokaj rednih spolnih odnosov že prava poznavalka orgazma, pa temu še zdaleč ni bilo tako. Vsi fantje, s katerimi sem bila v preteklosti spolno aktivna, so bili namreč preveč osredotočeni na svoje zadovoljstvo in pri tem popolnoma pozabili name.

In kaj je pri vsem tem najhujše? Dejstvo, da sem orgazme redno doživljala med samozadovoljevanjem! Res, prišlo mi je v manj kot minuti, s fantom pa sem lahko imela seks maraton, pa nisem čutila niti o od orgazma.

Ne spreglej:

No, in potem se je zgodilo. S sedanjim fantom je bilo v postelji že od začetka precej vroče, a sprva, vsaj z moje strani, o orgazmu vseeno ni bilo ne duha ne sluha. Se je pa prvič zgodilo, da se je fant v postelji dejansko trudil, da bi zadovoljil tudi mene. Poskusila sva več stvari, posluževala sva se tudi raznih seks igračk in nekajkrat se je celo zgodilo, da sem začutila nek blag občutek ugodja, a sem vedela, da to še ni to.

Nato pa sva nekega večera, po kozarčku ali dveh dobrega vina, pričela s predigro, dolgimi poljubi, nežnimi dotiki in globokimi vzdihi. Prijel me je in dvignil v svoje naročje, moje noge pa so bile zavite okoli njegovega pasu. Naslonil me je na zid in me nežno poljubljal po vratu in za ušesom, nato pa me je polegel na posteljo in predigro je hitro nadomestil strasten seks.

Vse skupaj se je počasi stopnjevalo vse do trenutka, ko sem se znašla v nekakšnem vročičnem vrtincu, srce mi je začelo biti hitreje, na licih sem čutila vročino, oči pa so se kar zavrtele okoli svoje osi. In kmalu mi je postalo jasno, da če je orgazem med samozadovoljevanjem kot dober avto, je orgazem med seksom kot pet privatnih letal!

Zmagovalna seks poza? Seks od odzadaj v položaju žličke, v katerem sodelujejo tudi roke! Od takrat dalje med seksom s fantom redno doživljam orgazme in čeprav je vsak dober, so med seboj vseeno različni. Tako kot dobra bonboniera, v kateri je vsaka čokoladica posebno doživetje."

Preberi še: "Sem res jaz problem? Mož mi pravi, da sem bolana v glavo, ker po enem letu ne morem ..." (klic na pomoč Ljubljančanke)

Te morda zanima tudi: "Raka ima, njen mož pa že pol leta hodi po vasi z novo - zdaj mi je rekla, da ..." (izpoved zgrožene Prekmurke)