"Porival me je tako močno, da sem še mesec dni obiskovala fizioterapevta!" (nora izpoved Celjanke)

12. 2. 2024
"Porival me je tako močno, da sem še mesec dni obiskovala fizioterapevta!" (nora izpoved Celjanke) (foto: Profimedia)
Profimedia

Naša bralka je zaradi ekstremno vroče noči še mesec dni hodila na ure fizioterapije! 

"Še zdaj dobim kurjo polt, ko pripovedujem o tej izkušnji. In ne, to ni tista dobra kurja polt. Zgodba pravzaprav sploh ni dolga. S fantom sva se tako kot vsak večer odpravljala spat, in ker sva bila na volji za seks, sva se odločila, da bova pred spanjem še seksala. Najbolj zanimivo je, da pri pozah sploh nisva eksperimentirala, je pa res, da je fant tistega večera veliko močneje potiskal svoj penis vame kot po navadi.

Ko sva bila v pasjem položaju, je njegov ritem postal tako hiter, da sem ga želela nekoliko zaustaviti, pri tem pa sem se očitno nekoliko nerodno obrnila, saj me je ostra bolečina v trenutku tako močno udarila v hrbtenico, da sem glasno zakričala in padla na posteljo.

Fant je hitro prenehal in me zaskrbljeno vprašal, ali sem v redu, jaz pa najprej zaradi bolečine sploh nisem mogla govoriti. Potrebovala sem nekaj minut, da sem se pomirila, bolečina pa nato še nekaj dni ni izginila, zato sem se naročila na pregled pri osebnem zdravniku. Bilo me je zelo sram, zato sem se mu zlagala, da sem se poškodovala med telovadbo. No, pa saj pravzaprav je to bila neke vrste telovadba.

Zdravnik me je nato z napotnico poslal k fizioterapevtu, ta pa je ugotovil, da se mi je pri 'telovadbi' zataknilo vretence. Noro! Zaradi preprostega seksa s fantom sem morala še mesec dni hoditi na fizioterapijo, vaje za raztezanje moram pa še zdaj delati vsak dan, da ne bi prišlo do ponovne poškodbe!"

Morda te zanima še: "Prijateljica me izsiljuje, da bo mojemu možu povedala, da sem ..." (klic na pomoč Slovenke)

Preberi tudi: Kar četrtina žensk pravi, da jih najbolj privlači TA del moškega telesa (in stavimo, da ni tisto, kar misliš 😉)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"