"Oba z ženo spiva z drugimi, a vendar me je nedavno začelo skrbeti, ker ..." (izpoved moškega)

23. 4. 2024
"Oba z ženo spiva z drugimi, a vendar me je nedavno začelo skrbeti, ker ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Odprt zakon me osrečuje, ampak zdaj me je začelo skrbeti, da se je moja žena z enim svojih ljubimcev preveč zbližala ..."

Star sem 38 let, moja žena pa 35. Poročena sva že osem let. Najin dogovor je precej enostranski – večinoma je ona tista, ki spi z drugimi ljudmi. A vendar nama to zelo odgovarja in se za naju obnese. Moja žena ima namreč ogromno spolno slo, zato je lahko z drugimi moškimi, kadarkoli si zaželi. To jo ohranja srečno in ji preprečuje, da bi me varala.

Ne spreglej:

Mene pa misel na to, da je z drugim, noro vzburja. Nikoli ne gre za zmenke oziroma zvezo, zgolj seks, čeprav ima svoje redne ljubimce, s katerimi se dobiva nekajkrat mesečno. Včasih jih pripelje k nama domov, kjer se jima sam pridružim, a večno časa se z njimi videva sama v hotelih in mi nato o tem pripoveduje. Zelo rad slišim vse podrobnosti in najino skupno seksualno življenje je božansko.

A vendar zdaj eden izmed njenih ljubimcev pravi, da si želi, da bi z njim ostala čez podaljšan vikend v nekem hotelu – enkrat, ko bo vsega tega s koronavirusom konec. Povedal ji je, da noče, da sem z njima, želi jo imeti samo zase.

Ona pravi, da bi z veseljem šla. Že prej je z njim preživela noč, ampak le v okolici in le za eno noč. Resnično sem žalosten glede tega in me skrbi, da se zaljublja v njo ter mi jo bo skušal speljati. Star je 29 in je zelo fit, jaz pa imam bolj "očetovsko postavo". To je prvič, da se počutim negotovega glede najinega seksualnega dogovora.

Ali naj se strinjam in jo pustim, da gre, ali pa naj ji odločno dam vedeti, da se tako nisva zmenila? Ne želim ustvarjati nesoglasij v najinem zakonu ali pa svoji ženi dati občutka, da mi ne more zaupati."

Vir: thesun.co.uk

Gif: Giphy.com

Morda te zanima še: "Raka ima, njen mož pa že pol leta hodi po vasi z novo - zdaj mi je rekla, da ..." (izpoved zgrožene Prekmurke)

Preberi tudi: "Tašči čisto nič ni prav in zdaj od nas pričakuje, da bomo ..." (zapis jezne Slovenke)