Izpoved: "V porodni sobi sem želela le SESTRO, mož pa je iz maščevanja naredil TOLE👇!"

No, naslova "mož leta" zagotovo ne bo dobil! 😬

Izpoved: "V porodni sobi sem želela le SESTRO, mož pa je iz maščevanja naredil TOLE👇!" (foto: Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava) Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava
30. 3. 2021

Porod je za vsako žensko edinstvena izkušnja, zato je prav, da se sama odloči, koga si v porodniški sobi želi ob sebi. A vsaj en moški se s tem ne strinja!

Neka uporabnica Reddita je namreč na spletni strani delila odziv svojega moža, ko mu je sporočila, da si želi ob sebi pri porodu imeti svojo sestro in ne njega!

"Misel na moža v porodni sobi se mi je zdela preveč. Ob njej sem postala živčna in lotil se me je 'krč', kar zagotovo ne pomeni nič dobrega za nosečo žensko. Odločila sem se, da raje za podporo prosim svojo sestro, ki je hkrati moja najboljša prijateljica.

Mož je bil zelo razočaran in prizadet. Rekel mi je, da se mu moja odločitev ne zdi poštena, saj je z mano šel skozi vse nosečniške tegobe in mi bil v pomoč, kolikor je le lahko. S tem se strinjam, na tem področju je sanjski moški, a enostavno si ga nisem želela zraven v porodniški sobi in zdelo se mi je, da imam do te odločitve pravico, saj na koncu koncev grem jaz skozi najtežji del in ne on.

Povedal mi je tudi, da je vedno mislil, da si ga želim zraven, saj bova tako lahko skupaj doživela najlepši trenutek najinega življenja, a zdi se mi, da ima o porodu preveč filmsko predstavo.

Še bolj mi je zameril dejstvo, da sem namesto njega izbrala svojo sestro, ki je ne mara preveč, saj se včasih rada vtika v stvari, ki se je ne tičejo. A vedno misli le dobro. Ko sem mu razložila, da mi lahko sestra da boljšo podporo kot on, saj je tudi sama že šla skozi to, je bil še bolj razočaran in jezen, počutil se je zavrnjenega, rekel mi je tudi, da sem mu s tem dala vedeti, da je zanič mož in da ga smatram kot nesposobnega biti oče. To seveda ni res.

Mož je tudi mnenja, da mu pravzaprav sploh nisem dovolj dobro obrazložila, zakaj se mi moja sestra zdi boljša podpora od njega. Pravi, da so vse moje obrazložitve zgolj izgovor.

Zdi se mi, kot da me ne želi razumeti in samo vztraja pri svojem, kar že meji na probleme z njegovim moškim egom.

Vse skupaj se je le še poslabšalo, ko mi je povedal, da me ne bo peljala v bolnišnico, ko bo čas za to. Pravzaprav me na noben pregled več noče peljati. Rekel mi je, da naj to stori moja sestra, ki je očitno bolj primerna za vlogo bodočega očeta kot on sam. Ko sem mu povedala, da me je s tem prizadel, mi je zabrusil, da on ni taksist, ampak moj mož. Zavpila sem nanj, da se obnaša kot otrok, on pa je še naprej vztrajal pri svojem.

Vse skupaj pa me je tako zelo prizadelo, da sem spakirala kovček in za nekaj časa odšla k svojim staršem. Pravzaprav ne vem kaj naj naredim, pomislila sem celo na ločitev. Ali razmišljam prav? Na pomoč!"

Se ti zdi, da je šel preko vseh mej dobrega okusa ali se strinjaš z njim, da mu žena želi odvzeti najlepšo izkušnjo življenja? 😬

Kaj bi ji svetovala? Zaupaj nam v komentar!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: “Moj fant je dovolj star, da bi bil lahko moj oče. Je to normalno?" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: Njegov penis želi s tabo razjasniti TEH 7 zelo pomembnih stvari!