Izpoved poročenega moškega: "Moj zakon je dober, a svojo ženo varam z različnimi ženskami!"

No, tega si pa ne zasluži nobena ženska!!! 

Izpoved poročenega moškega: "Moj zakon je dober, a svojo ženo varam z različnimi ženskami!" (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2019

Nezvest mož, lahko ga poimenujemo Matej*, je v svoji izpovedi zapisal tole:
*ime je na željo pravega avtorja spremenjeno

"S ženo sva skupaj že 10 let. Spoznala sva se, ko sva oba imela 23 let in 5 let kasneje sva se poročila. Prvič sem jo prevaral dve leti kasneje. 

Zgodilo se je na službeni zabavi. Privlačna sodelavka je z mano koketirala, malo preveč sem spil, pisarna je bila prazna in izkoristil sem priložnost! 

Seveda sem se počutil krivega, a hkrati mi je po žilah pognalo adrenalin. 

Po tej kratki aferi se je nekaj spremenilo tudi doma. Na boljše! Najin seks je postal neverjeten. Naenkrat je vse kliknilo skupaj na pravih mestih. Najino spolno življenje je sicer od nekdaj bilo dobro, a z leti je seveda iskrica popustila.

Bila je navdušena nad menoj in mojo novo strastjo, jaz pa si nisem mogel pomagati in sem hkrati mislil še na strastne trenutke s sodelavko!

Neko določeno obdobje v najinem zakonu se z ženo nisva kaj veliko videla zaradi dela. Prijatelj mi je omenil, da je preizkusil spletne strani za iskanje hitrih seks avantur in ta ideja mi ni šla iz glave.

Tudi sam se odločil, da pogledam - zgolj iz radovednosti, seveda. 

Naj poudarim, da imam svojo ženo res rad. Je moja najboljša prijateljica in najin odnos je lep. Ujameva se tudi karakterno in najin skupni čas je vedno odličen. Zame je najin zakon dober in zdi se mi, da enako čuti ona. Manjka nama edino zdravo spolno življenje. 

Na spletnih strani nisem iskal ljubice v pravem pomenu besede. Nisem želel še ene obveznosti v svojem življenju. 

A samo spolnosti tudi nisem želel. Moja želja je bila, da spoznam privlačno žensko, z njo preživim zabaven popoldan in/ali večer, ki se konča z odličnim seksom. Potem se nekaj tednov ali mesecev ne vidiva.

V treh letih, odkar sem se tej spletni strani pridružil, sem seksal s petimi različnimi ženskami. Vse so bile krasne in prav tako poročene. To je bila moja zahteva.

Najdaljše razmerje je trajalo 8 mesecev. Končal sem ga, ker se je zaljubila vame in postalo mi je neprijetno. 

Zame je takšno početje kot droga in vsakič znova je višek neverjeten občutek, ki ga želim čim prej ponoviti. 

Nikoli se sicer ne dobim z njimi pri nama doma. One so me že peljale domov, ko je bil mož na službeni poti, a najin dom je prepovedan. 

Žena ni nikoli posumila nič, kljub temu, da sem nekajkrat prespal zdoma. Rečem ji, da imam delo in je zadeva urejena. 

Vedno sem previden. Uporabljam zaščito in ne izgovarjam se, da sem zunaj s prijatelji. Samo enkrat do zdaj se je zgodilo, da zaščite ni bilo. Naslednje jutro mi je sporočila, da je vzela tabletko in zadevo uredila. Seveda sem končal razmerje, saj je to že bilo preveč vpletenosti.

Nikoli se nisem testiral za spolne bolezni. Vem, da bi se po vsem tem očitno moral. A zaenkrat še to ni na mojem urniku.

Če se sprašujete, ali bom kdaj povedal ženi o svojem početju, je odgovor: "Ne." To bom počel, dokler ne bo ugotovila (kar ne bo, ker sem tako previden) in dokler mi bo zabavno. 

Nekajkrat sem jo vprašal, če bi dovolila, da se nama kdo drug pridruži v spalnici. Postala je zelo jezna in ni ji bilo všeč moje razmišljanje. 

Do zdaj sem njen edini spolni partner. Mogoče bi se morala malo sprostiti. Krivde pri mojem početju je zelo malo. Seveda je nočem prizadeti, a adrenalin premaga občutek krivde. 

Žal je žena precej zategnjena, ko pride do spolnosti. O njej ne želi govoriti, vedno moram jaz dati pobudo in ni pripravljena veliko eksperimentirati.

Zagotovo lahko trdim, da se je najin zakon zaradi mojega početja izboljšal. Zavedam pa se, da moje obnašanje ni normalno.

Vem, da je nespoštljivo.

A samo eno življenje imam in želim se zabavati."

Naš nasvet? Če moški razmišlja tako, v imenu vseh žensk prosimo: "Ostani samski in se nikoli ne poroči!"

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Vir: Cosmopolitan.com/uk

Preberi še: Iii! Preberi, kakšno srčno sporočilo je Marko Potrč namenil svoji Lili

Priporočamo tudi: Imaš raje PSE ali MAČKE? Odgovor RAZKRIVA zanimive podrobnosti o tvoji osebnosti