Izpolni mu njegovo največjo (poredno) željo

Ne, v darilni škatli ne pričakuje top manekenke v naravni velikosti ali kakšnega hudega ducatija. Presenečena? Tudi me!

Izpolni mu njegovo največjo (poredno) željo (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2016

Če si se ga odločila pogumno zaslišati glede najboljšega seksa v njegovem življenju, najbrž pričakuješ, da ti bo (vključno z vsemi umazanimi podrobnostmi) opisal neverjetne akrobatske položaje, ki bi jih lahko izvedla samo gospa Elastika, žena gospoda Neverjetnega, in neverjetno hudo bejbo z najbolj neverjetnimi balončki.

A v zadnji spletni anketi, ki jo je izvedla naša ameriška starejša sestra, je namreč kar 71 odstotkov fantov odgovorilo, da je nujna sestavina super seksa preprosto dejstvo, da se jih dekle nikakor ne more nasititi.

Fante v resnici torej najbolj vzburja občutek, da si jih noro želimo!

Kadar čutijo, da se nam strahotno mudi z njimi v posteljo, nam bodo oprostili celo potrgane gumbe na njihovi najljubši srajci in še kaj hujšega.

Cosmo ima nekaj odličnih zamisli, ki bodo vajino spolno življenje spravile na naslednjo raven, iz tebe pa – hip hip hip, strašni trik – napravile žensko, o ka­teri si je prej drznil samo sanjati.

Oddajaj prave vibracije

 • Pokliči ga, ko ne pričakuje, in ga vprašaj, kaj počne. Medtem ko ti razlaga vsakdanje stvari, ga prekini in mu – kot da to ni nič posebnega – povej, da si ravno v postelji, gola, kjer se igraš sama s sabo in misliš nanj. Če nisi razpoložena, da bi ‘svojo predstavo’ prenašala v živo, bo enako zadovoljen z nekaj globokega dihanja, stokanja in s stavkom, ki odpira vsa vrata: “Komaj čakam, da bom vsepovsod na sebi začutila tvoje roke in … tvoj jezik.”
 • Ko bosta v javnosti, mu stopi za hrbet in se s prsmi podrgni vanj – vi­deti bo tako, kot da si ga ljubeče objela. In ko se bo njegovo telo napelo, se ob njegovo zadnjo plat podrgni še z boki. V nanosekundi mu bo jasno, da si ga močno želiš – če ne verjameš, ga obrni proti sebi in kar poskušaj ugotoviti, kam je nenadoma šinila vsa njegova kri.
 • Medtem ko piješ  iz steklenice, nagajivo oblizni njen vrh in ga glej naravnost v oči. Ko steklenico postaviš nazaj na mizo, si zapeljivo oblizni ustnice. Zaželel si bo biti  steklenica v tvojih ustih. V tvojih in v nobenih drugih.
 • Napiši mu sporočilce, v katerem mu boš do najmanjše podrobnosti opisala vajino nedavno vroče srečanje. Pod P. S. pa pripiši: “Misliš, da bi lahko to danes po­novila?” Listek zatakni nekam, kjer ga bo zagotovo našel – v žep jakne, v denarnico ali v hladilnik ob zamrznjeno pico.
 • Poprosi ga, naj ti popravi DVD-predvajalnik ali zamenja žarnico, nato pa te bo njegova spretnost nenadoma močno vzburila. Ja, nekaj igralskega talenta v življenju ne škodi. Rekla mu boš, da ne veš, kaj bi brez njega, in da bi se mu rada za uslugo oddolžila, nato pa še malo tišje dodaj, da te močno za­nima, ali je tudi sicer tako spreten z rokami.
 • Nežno mu zašepetaj v uho naslednjih pet besed: “Hočem te čutiti v sebi – takoj.” Ta stavek bo imel še toliko večji učinek, če ga boš izustila v kontekstu, ki je skregan z bližino – na primer med sobotnim nakupovanjem v trgovini, na družabnem dogodku, na faksu ali v službi (če sta sodelavca).
 • Ker so moški brez nadaljnjega vizualna bitja, mu, če si želiš točno določen odgovor, nikar ne piši e-romanov. Povsem bo zadostovala nazorna fotografija nečesa, kar bi srčno rada počela z njim. Ali pa mu pošlji kar povezavo do strani s seksi spodnjim perilom, seks igračkami ali porednimi filmi. In še opozorilo: tega ne počni s službenega računalnika.
 • V smehu mu povej, da si ga nisi izbrala zato, ker bi bil tako zelo pameten, ampak samo zato, ker ima najlepšo zadnjo plat na svetu in absolutno popolno orodje. Staviš, da ga bo takoj hotel uporabiti na tebi – konec koncev si zaslužiš en pošten servis.
 • Primi ga za roko in oblizni njegov prst, kot da bi obliznila njegov penis. Nato si njegovo roko položi na svoje oprsje in z njo počasi potuj navzdol.
 • Če opaziš, da si ga nesramno ogleduje neznana lepotica, ne ponori od ljubosumja, temveč trenutek izkoristi v svoj prid. Povej mu, da ga je neka seksi gospodična ravnokar slekla z očmi, da pa boš ti storila enako kar z rokami – takoj, ko se vrneta domov.
 • Ko zapuščata zabavo, se njegovim prijateljem ‘opraviči’ z naslednjimi besedami: “Žal mi je, da vam ga bom odpeljala, a zdajle bi ga res rada imela doma.” To bo njegova banda razumela kot “frajer bo dobil seks”, zaradi česar se bo tvoj fant počutil še bolj moškega kot sicer. Lahko si prepričana, da se tisto noč doma ne bo zavalil v posteljo in zaspal kot ubit.

Zapelji ga v strastno predigro

 • Ko se skloni, da bi te poljubil, ga z rokami zagrabi za lase in potegni k sebi. Poljub podaljšaj, kolikor gre, in se mu bo hitro posvetilo, da poljub ni edino, kar si v tistem trenutku želiš od njega.
 • Ko sta v postelji vsak s svojo knjigo, mu snemi očala z nosu in se vanj podrgni s celim telesom. Misliš, da ga bo knjiga še zanimala? Predlagaj mu, da bi bilo dobro, če bi si malo spočil oči … na tebi.
 • Sleci mu majico in ga prosi, naj roke drži pri miru, nato pa se po njem podrgni s svojim golim oprsjem. Lahko uporabiš tudi mleko za telo ali olje.
 • Podari mu resnične mokre sanje. Ko bo pod tušem, se mu prikradi za hrbet in ga namili. Ne izpusti nobene izmed strateških točk (bodi zares temeljita), nato pa se nepričakovano spusti na kolena in ga vzemi v usta. Zaradi kombinacije vroče vode in tvojih vročih ust se bo počutil kot v raju in ti tisočkrat poplačal tvojo ‘prijaznost’.
 • Ko se odpravljata na zabavo in ko bosta (po možnosti) v dvigalu, ki samo po sebi kliče po prepovedanem, vodi njegovo roko med svoja stegna, da bo začutil, kako mokra si ob njem. Zaradi akademskih 15 minut zamude na žur niso še nikogar linčali.
 • Medtem ko te oralno zadovoljuje, se močno izboči proti njegovim ustom. Jasno mu bo, da ti je všeč in da bi rada še.
 • Položi ga na posteljo in se s koleni opri na njegove roke, da jih ne bo mogel premikati. Kroži z boki, kot da bi ga jahala, in mu po koščkih pokaži vse, kar je na tebi najlepšega. Dvigni majico in umakni modrček, da bo videl tvoje bradavičke, odpni si hlače in umakni hlačke, da bo iz njih pokukalo nekaj skrbno pristriženih dlačic. Pusti domišljiji svojo pot.
 • Približaj se mu od zadaj, ko je za štedilnikom, in mu ponudi svojo ‘moralno’ pomoč. Zgrabi ga za mednožje in oznani, da je stvar še trda in potrebuje malo več kuhe. Nastavi ogenj na minimum in se ulezi na kuhinj­sko mizo. Povej mu, da si danes ti za predjed, in dvigni krilce, njemu pa pusti, da z zobmi umakne tvoje hlačke in se zagrize vate.
 • Poprosi ga, naj ti pokaže, kako se zadovolji, kadar tebe ni v bližini. Usedi se nasproti njega in ga opazuj, medtem ko božaš samo sebe.
 • Njegovega penisa se do­takni s svojimi stopali. Izmenjuj nežnejši in močnejši pritisk, nato pa ga stisni v primež in drsaj gor in dol. Všeč mu bo, ker je zanj to novo in ker imaš ti tako božansko lepa stopala. P. S.: Ne pozabi na seksi rdeč lak.
 • Ko sta v kinu ali na večerji sedita drug ob drugem, primi njegovo roko in si jo položi na mednožje. Pokaži mu, kako bi rada, da te boža, pa bo nadaljeval v tvojem ritmu. Zagotovo je v bližini prazna toaleta, kamor lahko pobegneta.
 • Ko pride izpod tuša, ga poprosi, naj se gol sprehodi pred tabo. Dajaj mu nagajive ukaze: “Obrni se, primi se, božaj se, …!”
 • Boksarice mu sleci z usti. Naj se ti ne mudi, čeprav veš, da umira od želje, da bi mu ga vzela v usta. Večkrat prekini že začeto, ga ovohavaj, predi, stokaj, se pritožuj nad elastiko, igraj se, grizljaj, pihaj … uživaj! Vedi, da si mu noro všeč prav takšna: nagajiva, igriva, izmuzljiva.

Tik pred eksplozijo

 • Stvari sta se lotila po pasje, in ker na tilniku nimaš oči, obrni glavo in ga poglej. Še stokrat bolj bo užival, če bo videl izraz užitka na tvojem obrazu, za kar si lahko seveda mirno pripiše vse zasluge.
 • Povej mu, kako čudovit je, in vsaj tokrat ne skopari z besedami. Če še nikoli z nikomer nisi tako uživala, bi on to navsezadnje moral vedeti. Če si nora na točno določen košček njegovega telesa, je to informacija, za katero bi bil pripravljen celo plačati. Fantje se radi enačijo s tistimi centimetri in z njihovimi lastnostmi, zato z besedo na dan!
 • Saj si vendar tega seksi perila nisi kupila zato, da bi ga takoj, ko se spravita v posteljo, zabrisala na tla! Modrček potisni rahlo navzdol, toliko da bodo iz njega pokukale tvoje nabrekle bradavičke, tisto čipko spodaj pa naj sam umakne na stran in se kar takoj spravi na delo. Všeč mu bo, če mu v hrbet rahlo zasadiš nohte. To je takšna prvinska gesta, ki si jo bo tolmačil kot tvojo željo, da si te vzame bolj grobo.
 • Ko je na tebi, se igraj s svojimi prsmi, a naj te ne preseneti, če ga bo to tako zelo vzburilo, da bo prestavil v peto predstavo.
 • Nekega večera, ko boš parkirala avto v stranski ulici ali v garaži, v trenutku, ko bo hotel ven, nepričakovano zakleni vrata in mu reci, naj se ne premika. Odpni mu zadrgo in zlezi nanj za en hiter seks pred spanjem.
 • Zagrabi ga za roko in ga odpelji do kavča. Nagni se čez en vogal, da bo tvoja zadnjica visoko v zraku. Mogoče bo najbolje, da imaš na sebi kratko krilo in samostoječe nogavice, spodaj pa nič. To, kar si ravnokar storila, je ena njegova velika fantazija, pogled na tvoje golo mednožje pa čista bomba.
 • Uporabi svilen trak in mu preveži oči. Oznani, da boš počela z njim, kar se ti bo zahotelo. Lahko si čisto sproščena, ker te ne vidi. Poljubljaj ga po nenavadnih mestih, po njem drsi z lasmi, uporabi ledene kocke, perje, konjski biček, seks igračko ... No ja, mogoče bi bilo pa vseeno pametno, da bi mu zvezala tudi zapestja.

Povej mu brez besed

Vsaj trije telesni znaki so, ki si jih bo zagotovo tolmačil kot 'zeleno luč'.

 1. Pobožaj se po kolenu in nad njim: Zapeljivo prekrižaj svoje fantastične noge v seksi nogavicah in se z roko zapelji čez koleno, kot da si rahlo nestrpna, ob tem pa ga nenehno glej v oči.
 2. Privzdigni eno obrv: Ko se pogovarjaš z njim, privzdigni eno obrv. Raziskave so pokazale, da je to gib, ki ga nezavedno izvedemo takrat, ko smo vzburjeni, in preprosto pomeni “No, a bo kaj?.
 3. Skrivnostno se nasmej: Sediš mu nasproti in nenadoma se tvoje stisnjene ustnice razlezejo v skrivnosten nasmešek, ki ga pospremi dolg mmmmm. Vedel bo, kaj hočeš, brez skrbi.

Napisala Alja Maček

Preberi še: Ti tvoj fant kupuje veliko stvari? Pozor, za tem se lahko skriva želja po oblasti! ali pa preveri Kaj ti o njem pove njegov stil oblačenja?

Priporočamo tudi članek: So partnerji, ki več seksajo tudi srečnejši?