"Imela sem trojčka s svojim fantom ... in njegovo bivšo" (resnična zgodba)

Ta ženska je seksala hkrati s svojim fantom in njegovo bivšo – boš verjela, kako se je vse skupaj končalo!

"Imela sem trojčka s svojim fantom ... in njegovo bivšo" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2020

Ko me je fant lansko leto vprašal, katero stvar bi si želela narediti, preden umrem, sem brez oklevanja rekla, da bi želela preizkusiti seks z drugo žensko. V tistem trenutku se mi še sanjalo ni, da bo zgolj tri mesece kasneje moj fant stal v kotu sobe in me gledal, kako oralno zadovoljujem drugo žensko, preden se nama bo nekaj minut kasneje tudi sam pridružil.

Skupaj sva eno leto in od prvega dne je bilo najino seksualno življenje precej vznemirljivo, tako v spalnici, kot avtu, na terasi, v morju, ... pravzaprav kjerkoli, kjer sva se v danem trenutku znašla. No, kljub temu da sva bila v razmerju, nisva nikoli določila, da je najina zveza ekskluzivna.

In to je pomenilo, da sem se jaz občasno, ko njega bi bilo ob meni, znašla v objemu druge ženske; včasih bi se samo poljubljali, kdaj pa sem pristala tudi z glavo pod njenim krilom, kot se je enkrat zgodilo na stranišču nekega kluba.

Od prvega dne najinega razmerja sva se odločila biti popolnoma iskrena, zato mu tudi teh izletov nisem prekrivala.

Njegova reakcija je bila, da mu je to okej, a vendar ga je zanimalo, ali sem biseksualka. Povedala sem mu, da še sama nisem prepričana, ampak da verjetno sem. Ko je ugotovil, da se nisem šalila glede tega, da želim preizkusiti seks z drugo žensko, me je vprašal, če sem za seks v troje.

In to je, moram priznati, bilo vedno na mojem seznamu seksualnih želja. Tudi on ga še nikoli ni doživel, ampak je priznal, da bi to želel narediti ter dodal, da pozna žensko, ki bi bila zainteresirana, in da je glede na to, kakšen tip ženske je meni všeč, ona prava.

Povedal mi je, da gre za njegovo bivšo, ki je prav tako biseksualka in si je od vedno želela preizkusiti seks v troje.

Zato mi je predlagal, da ji pošlje moje slike in jo vpraša, ali je zainteresirana. Strinjala sem se. Takoj sva se povezali na družabnih omrežjih in mu priznali, da druga drugo privlačiva.

V naslednjih tednih smo si ustvarili skupino na Snapchatu ter si pošiljali seksi sporočila in posnetke. Takrat še o njej nisem vedela veliko in ko je rekel, da je bivša, sem mislila, da gre za osebo, s katero je enkrat seksal in ostal v prijateljskih odnosih.

A izkazalo se je, da sta bila skupaj eno leto, narazen pa sta šla, ko je ona spoznala, da jo privlačijo tudi ženske. Zato je želela raziskati tudi to stran svoje seksualnosti, in to brez fanta ali katere druge osebe, ki bi jo pri tem ovirala. Bil je razumevajoč in ostala sta v prijateljskih odnosih, a vendar sta tudi po koncu zveze občasno seksala.

Ko sem vse to izvedela, sem spoznala, da bom v primeru realizacije te želje prekršila vse nasvete o seksu v troje, ki sem jih kadarkoli slišala.

To so: 1. ne seksaj z osebo, ki jo poznaš; 2. po tem, ko to narediš, obvezno prekini vse stike s to osebo; 3. razmisli o tem, da za seks v troje nekomu plačaš, saj boš tako imela opravka s profesionalcem in ne bo prostora za nelagodje ...

A vendar ti nasveti niso bili edino, kar me je obremenjevalo. Soočala sem se tudi z lastnimi mislimi. Spraševala sem se na primer, kaj če to uniči najino razmerje ravno zdaj, ko je to postalo bolj resno. Kaj, če ga ona bolj privlači od mene. Kaj, če postanem ljubosumna v takšni meri, da se tega občutka več nikoli ne bom mogla znebiti ...

No, radovednost in želja, da to naredim, sta vendarli bili nekaj, česar si nikakor nisem mogla izbiti iz glave. Preveč sta me privlačili, tako sama ideja kot ona.

Nekje dva meseca po rojstvu te ideje smo se prvič vsi trije srečali v živo, najprej na kavi, nato pa smo šli skupaj na sprehod s psmi. To je bila moja prva priložnost, da v živo preučim to žensko, ki je tako pritegnila moje zanimanje, a hkrati tudi interakcijo med njo in mojim fantom – skupaj z njunimi internimi šalami, ki so preživele toliko let, kljub temu da njuna zveza ni.

Bilo mi je jasno, da jima je še zmeraj mar, ampak nisem občutila niti kančka ljubosumja. Prav nasprotno, ona je bila oseba, ki mi je dajala vtis, da ji lahko zaupam, in imela sem občutek, da bi ji lahko brez težav rekla, da tega vendarle ne morem narediti. Četudi bi oblačila že bila razmetana po tleh in bi se vse skupaj že premikalo naprej.

Dogovorili sva se, da bo en dan prišla do mene, da se sami bolje spoznava, nekaj ur kasneje pa se nama lahko pridruži tudi on.

Bilo je jasno, da bo to dan, ko se bo TISTO resnično zgodilo.

V dnevih pred velikim dogodkom sva si z njo pogosto pošiljali seksi sporočila, fotografije v spodnjem perilu ter posnetke seksa v troje iz porno filmov in položajev, ki sva jih želeli preizkusiti.

Tu in tam sem primerjala svoje telo z njenim in se spraševala, če bi bilo mojemu fantu bolj všeč, da sem tako vitka kot ona. No, najpogosteje pa sem se izgubila v lastnem sanjarjenju o njej.

Ko je končno napočil dan D, sva nekaj ur sedeli na kavču in se samo pogovarjali o vsem. Čeprav je na prvi pogled izgledalo kot pogovor dveh starih prijateljic, si v resnici nikakor nisem mogla izbiti iz glave njenega rdečega spodnjega perila, za katerega sem vedela, da ga nosi pod obleko.

Točno sem vedela, kako izgleda, saj sem ga jaz izbrala. Ves čas sem se spraševala, ali v živo izgleda še bolje kot v moji domišljiji.

Ko se je moj fant vrnil domov, smo se preselili v spalnico in odprli steklenico vina. Po nekaj kozarcih in flirtanju so se njene ustnice iznenada znašle na mojih, njegove pa na zadnjem delu mojega vratu. Kar naenkrat je odšel po kondom, zatem pa se ustavil na pragu sobe in opazoval svojo bivšo in zdajšnjo punco, kako uživata ena v drugi.

Grickala je moje bradavičke, jaz pa sem s prsti spoznavala njeno vagino, medtem ko sem razmišljala, kako je seznam mojih želja hitro postajal krajši.

Nekaj trenutkov kasneje se je moja glava znašla med njenimi nogami, moj fant pa je vame penetriral odzadaj.

Že kmalu zatem smo preizkusili vse položaje, ki so nam med večtedensko predigro delovali privlačno.

Najprej sem jaz doživela orgazem, nato on, zatem pa sva vso pozornost preusmerila na njo. Ko mi je rekla, da najverjetneje ne bo doživela orgazma, ne glede na to, kako vzburjena je (in on je to potrdil), sta se oba potrudila in dodatno zadovoljila mene.

Oba namreč bolj kot v lastnem zadovoljstvu uživata v tem, da zadovoljujeta drugo osebo. Zaradi tega sem pomislila, da je verjetno prav to bil razlog, da njuna seksualna dinamika ni najbolje delovala.

Najprej me je ona zadovoljila s prsti, nato pa še on z jezikom. Kmalu sem doživela tudi drugi orgazem.

Medtem ko smo ležali na postelji, mi je bilo jasno, da on niti sam ne ve, kateri od naju bi posvetil pozornost. Kljub temu da je rekla, da mora kmalu oditi, je vseeno ostala ležati na postelji, jaz pa sem se crkljala z obema, saj sem ležala na sredini.

Tekom teh nekaj ur sta onadva ves čas govorila iste stvari ob istem času ter se pri tem šalila, kako so njuni možgani po tolikem času še zmeraj usklajeni, nato pa je on začel govoriti o tem, kako sva se spoznala midva.

Na njenem obrazu sem opazila kanček nelagodnosti, zato sem jo čvrsto prijela za roko.

Vsem nam je bilo rahlo neprijetno in pravzaprav nismo vedeli, kako dalje. V enem trenutku je vstala ter rekla, da res mora iti, naju poljubila na lica in odšla. Ko je prispela domov, nama je poslala sporočilo, midva pa sva se ji zahvalila za vse in ji rekla, da ceniva to, kar je naredila za naju in da sva zelo uživala.

S fantom sva še zmeraj v srečni, stabilni in monogamni zvezi. Onadva več ne spita skupaj, a vendar se občasno dobita na kavi. Tudi midve si občasno še dopisujema, ko se ona na primer pripravlja na zmenek ali pa si obe zaželiva malo sekstanja.

Rezultat vsega, kar se je zgodilo, je v bistvu to, da sem zdaj sama s seboj bolj zadovoljna, prav tako pa tudi z razmerjem.

In s fantom se lahko odkrito pogovarjava o nekih drugih seksperimentih, ki bi si jih želela doživeti. Četudi sem prekršila vsa pravila, je bila odločitev, da to storimo, v resnici najboljša v mojem življenju.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ta VONJ bo povečal njegovo vzburjenje za 40 %! (+ vonj, ki najbolj vzburi žensko)

Priporočamo tudi: Dokler pri moškem ne boš razumela TEGA, je vajina zveza obsojena na propad