"Imela sem trojčka s prijateljico in njenim fantom, a ko je ona zaspala ..." (resnična zgodba)

"V nekem trenutku sem sredi noči zaslišala odpiranje vrat in ..."

"Imela sem trojčka s prijateljico in njenim fantom, a ko je ona zaspala ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2023

Vse se je začelo s pivsko igrico. Resnica ali izziv.

"Resnica!" je vzkliknila moja najboljša prijateljica Ema, ko je bila na vrsti.

"Če bi z Danijem morala imeti trojčka z eno osebo iz te sobe, kdo bi to bil?"

Ema je pogledala proti Daniju, svojemu fantu, s katerim sta skupaj tri leta, se na široko zasmejala, nato pa sta oba v en glas rekla: "Hana!"

Vsi so se obrnili proti meni in čutila sem, kako me je oblila vročica.

"Kaj torej praviš, Hani?" se je pošalil Dani in vsi v sobi so prasnili v smeh.

Do tistega trenutka mi ideja, da bi imela trojčka z dvema tako bližnjima prijateljema, ni padla niti na misel. Ampak glede na njuno reakcijo je bilo jasno, da sta se onadva že pogovarjala o tem.

Noč se je odvijala naprej, alkohol je tekel v potokih, in zalotila sem se, da ne morem nehati razmišljati o tem.

Ko se je zabava umirila, smo ostali le mi trije – in zgodilo se je neizogibno. Pristali smo v spalnici.

Ema me je poljubila, mi počasi umaknila naramnice z ramen in se začela dotikati mojih prsi, medtem ko je Dani gledal. Nato je bil na vrsti on, da me poljubi. Pritisnil je svoje ustnice ob moje in v hipu sem začutila iskrico.

Nikoli nisem niti pomislila na to, da bi bila seksualna kemija med mano in fantom moje najboljše prijateljice lahko možna. A ko je njegov jezik vstopil v moja usta, svoje telo pa je pritisnil tesno ob moje, si tega nisem mogla zanikati.

Pretresena sem se vrnila k Emi in se kar naenkrat počutila ... ranljivo. Dani je gledal in z roko obdeloval svojega korenjaka, medtem ko sem nagnila glavo in se lotila njenih bradavičk.

Kmalu zatem smo vsi trije bili nagi na postelji. Dani je seksal z Emo, jaz pa sem ju gledala. Nato jo je vprašal, ali lahko po*uka še mene.

Prikimala je. Ko je prodrl vame, sem glasno zastokala. Prišlo mi je v nekaj minutah in to je bil najboljši orgazem, kar sem jih kadarkoli doživela.

Ko je bilo vsega konec, sta Dani in Ema zaspala v objemu drug drugega, jaz pa sem se kar naenkrat počutila kot višek, kar sem tudi bila. Pograbila sem odejo in šla ležati na kavč.

V nekem trenutku sem sredi noči zaslišala odpiranje vrat in pojavil se je Dani, sredi dnevne sobe je stal popolnoma nag in trd.

"Kje je Ema?" sem zašepetala, medtem ko sem začutila ščemenje v ščegetavčku. Bradavičke so mi v hipu otrdele.

"Spi", je rekel.

Brez besed sem ga zgrabila za roko in ga povlekla nase. Rekla sem si, da je to popolnoma v redu. Da sem ga po*ukala le nekaj ur pred tem z Eminim dovoljenjem. A globoko v sebi sem vedela, da ni prav.

Nisem si mogla pomagati. F*kala sva divje in hitro, obema je prišlo v nekaj minutah. Nisem se uspela še niti prav nadihati, ko se je Dani že potihoma odpravil nazaj v spalnico.

Po tisti noči pravzaprav med nami tremi ni bilo nobenega neprijetnega vzdušja. Naslednje jutro smo skupaj celo jedli zajtrk in naslednjič, ko smo se družili, je bilo popolnoma enako kot prej.

A vendar tu in tam, ko smo skupaj, ujamem Danijev pogled in začutim tisto iskrico, ki sem jo tudi takrat, ko sva se prvič poljubila.

Vem, da sva oba kriva, oba sva prestopila mejo. Ampak to bo ostala najina majhna skrivnost.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "12 let sem se pretvarjala, da uživam v oralnem seksu, dokler se mi ni zgodilo TO" (vroča izpoved)

Priporočamo tudi: Slovenec na spletu razkril OGABNO navado svoje punce, a 100% ni pričakoval TAKŠNEGA odziva