"Imel sem vazektomijo ... Zadnjič pa sem v košu v kopalnici našel nosečniški test" (šokantna izpoved moškega)

"V sebi sem vedel, da to ni bilo vse. Nazadnje mi je vendarle priznala: 'Okej, ja. Seksala sem tudi z njim.'"

"Imel sem vazektomijo ... Zadnjič pa sem v košu v kopalnici našel nosečniški test" (šokantna izpoved moškega) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
26. 7. 2022

Glede na to, da sem sam imel vazektomijo, me je precej šokiralo, ko sem v košu v kopalnici zagledal nosečniški test ... nato pa sem odkril, da je moja žena spala s svojo prijateljico in celo njenim možem.

Moja žena je stara 38, jaz pa jih imam 40. Ona je tista "ta divja" v najinem razmerju in skupaj se resnično zabavava.

Zmeraj je govorila, da bi zelo rada seksala z drugo žensko, ampak sem bil prepričan, da gre le za nedolžno fantazijo.

Ko se je začela pandemija, sva oba ostala brez službe, zato sva v seksu uživala bolj kot kdajkoli prej – a kljub temu je še naprej govorila, kako si želi spati z nekom drugim.

Ko gre s prijateljico kolesariti, se prijavi v aplikacijo na mobitelu, ki beleži njeno aktivnost, ta pa rezultat objavi na njenem Facebook profilu – vednar pa je zunaj vedno dlje, kot kaže aplikacija.

Njena prijateljica se nahaja v odprtem zakonu in vem, da sta z možem svingerja.

Ker sem bil sumnjičav, sem ženo kar naprej spraševal, dokler mi naposled ni priznala, da mi je bila nezvesta in da je seksala s svojo prijateljico.

"Si seksala s svojo prijateljico ali njenim možem?" sem zahteval pojasnilo od nje. Odgovorila mi je: "S svojo prijateljico. To je čista resnica."

Jezen sem odšel v bar, da bi vse skupaj dobro premislil. Ko sem se vrnil, me je čakala v postelji ter mi priznala, da je mož njene prijateljice sedel na postelji in ju gledal, medtem ko sta zadovoljevali druga drugo.

A v sebi sem vedel, da to ni bilo vse. Nazadnje mi je vendarle priznala: "Okej, ja. Seksala sem tudi z njim. Čutila sem se mu dolžna, saj je on poskrbel za vse to skupaj z ženo."

Rekla mi je, da seks z žensko ni bil tako dober, kot si je predstavljala, da bo, in da želi, da preprosto živiva naprej.

Kako naj še verjamem čemurkoli, kar reče?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Na aplikaciji za zmenke sem odkril profil svoje punce in šokiran ugotovil, da ..." (izpoved moškega)

Priporočamo tudi: "Možu dovolim, da seksa z drugimi ženskami, in TO je razlog" (iskrena izpoved)