"Imam prijatelja, ki je gej, in mi je povedal TOLE" (izpoved zgrožene Slovenke)

😳😳😳

"Imam prijatelja, ki je gej, in mi je povedal TOLE" (izpoved zgrožene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2023

"Imam prijatelja, ki je gej in mi je povedal tole ...

Večina, s katerimi se dol daje, so moški, ki so poročeni, seveda z ženskami! Kaj pravite na to?

Pravi, da je polno poročenih, njihove žene seveda nimajo pojma. Če že kaj sumijo, uboge reve, potem sumijo, da se ji ku*ba z neko drugo babo. Če bi vedele, bi jih kap!

Pa še ena packarija: prijatelj mi pravi, da on vedno vztraja pri kondomih, med tistimi poročenimi tiči pa je polno takih, ki bi kar 'bareback', to je njihov izraz za seks brez kondoma. Briga vaše može, če vam kakšno bolezen domov prinesejo. Groza," je na priljubljenem forumu zapisala zgrožena Slovenka.

Mariborčan obiskal najbolje ocenjen gej bar, in kar se noter dogaja, ga je pustilo brez besed (resnična zgodba)

"Sam sem gej in ja, tega je polno. Geje pa potem to še bolj napali, ker kao seksajo s hetero looking [ki izgleda kot heteroseksualec, op. a.] tipom. Jaz osebno tega nikoli nisem počel. Imam fanta že deset let. Večina nama ne verjame, da sva geja in fanta. Se pa tudi ne druživa z drugimi geji, ker so skoz neke drame in prevare," ji je potrdil eden izmed uporabnikov.

Drugi pa je izpostavil nekaj zelo zanimivega:

"No, pa še malo dejstev. Pa ni tukaj govora o gejih in ljubezni med moškimi. Seks ni ljubezen.

Moška točka G se razvije okoli 11 leta in se nahaja v … ANUSU. Kot lešnik velika kos mesa, ki visi cca. 5 cm v riti. Ta točka je največji orgazem, ki ga bo moški dozivel, če se jo dobro nabija ali stimulira. Zakaj je torej tam? Ženska je v vagini. Moški analni seks je bil vsa tisočletja, stoletja, nekaj normalnega. Pač tabuji in družba so to feminizirali in tabujizirali.

Človeško telo je fenomenalna zadeva, če jo štekaš. Namesto, da bi se ženske potrudile za fante, moške, da bi jim ponudile drugačen orgazem ... Potem ti moški iščejo zadeve drugje."

"Sumim, da je moj fant GEJ, saj želi, da med spolnim odnosom počnem TO" (zgodba Slovenke)