"14-letna hčerka spi v postelji skupaj z mano in mojim novim partnerjem" (izpoved Slovenke)

"Sem jaz čudna, ker to dovolim in se mi pač ne zdi to nič takega, ali so čudni vsi okrog mene?"

"14-letna hčerka spi v postelji skupaj z mano in mojim novim partnerjem" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 7. 2022

"Moja 14-letnica je bila navajena spati v moji postelji, odkar naju je zapustil njen oče. Zdaj imam novega partnerja, ki se je pred kratkim preselil k nama. Bilo je na hitro in nenapovedano, ker je ostal brez podnajemniškega stanovanja.

Zgodilo se je čez noč, zato se hčerka ni imela časa navajati in prilagajati na nove razmere. Hčerka zdaj spi v svoji sobi, ampak jo daje nespečnost, zato pride spat k nama, ne ravno vsako noč, večino pa. Novega partnerja to nič ne gane, ker ponoči itak spi.

Vsi, ki vedo za to, so zgroženi ali pa zaskrbljeni. Ne zdi se jim normalno. Če bi bil to njen oče, jim ne bi bilo tako zelo čudno. Zdaj pa mene zanima, sem jaz čudna, ker to dovolim in se mi pač ne zdi to nič takega, ali so čudni vsi okrog mene?" se sprašuje slovenska mama.

"Nisem varala, a možev test očetovstva je pokazal negativno - nato pa sem izvedela RESNICO"

Nekateri uporabniki so to početje ostro obsodili ...

"Veš, kaj, ne delaj se, da to ni nič čudnega, ker je čudaško in meni osebno neprimerno! 14-letnica spi v postelji z enim starim dedcem, ki ni njen oče!

Razumem, da se je priselil na vrat na nos, zakaj pa on ne spi v njeni sobi, ona pa s teboj? Zakaj ti ne spiš skupaj z njo v njeni sobi? Moja hči ne bi spala z očimom v postelji!" je zapisala ena uporabnica.

... drugi pa so v tem vendarle našli smisel.

"Seveda je vsa situacija stres za hčerko, ker je morala zaradi novega partnerja stran od mame. Bo že prišel čas, ko bo šla sama stran. Včasih so vsi spali skupaj, ni bilo sob in postelj posebej za otroke. Če se vam zdi to v redu, nima smisla spraševat okolice, kaj si o tem misli," pa je svoje mnenje povedala druga.

Kaj pa meniš ti? 😳

Moževa ljubica na žensko zvalila KRIVDO za njegovo varanje (preveri, kaj je bil RAZLOG)