Grrr... To pomlad NUJNO preizkusita TEH 30 seks trikov!

30 dni za spremembe: naj se seksualna suša konča!

Grrr... To pomlad NUJNO preizkusita TEH 30 seks trikov! (foto: Getty Images) Getty Images
27. 4. 2018

Za vaju imamo TOP IZZIV (beri: POMLADNI SEKS MARATON). Vsak dan se lotita nečesa drugega in letošnjo pomlad bosta lepo diplomirala na vajini zasebni ljubezenski univerzi!

Potrebujeta le en mesec in nabor svežih položajev, da se seks vrne med vajine redne aktivnosti.

Dan 1

Prebij zid dotika. Fizični flirt je seksi signal, da si pripravljena na akcijo. Med pogovori se dotakni njegove roke ali noge ‒ ali pa katerega drugega dela telesa.

Dan 2

Oralni pod novim kotom. Poskusita položaj 69, le da le žita na boku. Je bolj udobno in tudi nos ne bo po nesreči končal v napačni luknji.

Dan 3 in 4

Po tuširanju mu pošlji seksi selfi – le delček mokre kože, da ga spodbudiš k porednim mislim. Naslednji dan imej na ličkih rožnate odtenke ali obleci rožnato obleko. Raziskave kažejo, da moške najbolj privlačijo ženske, ki nosijo rožnate odtenke, tako da boš zagotovo ujela njegov pogled.

Dan 5

Dan za S-E-K-S! Spravita se v žličko, ti pa se popolnoma zvij v klobčič. Tako te on lahko objame čez kolena in vstopi od zadaj.

Dan 6

Napiši tri seksi fantazije na tri kose papirja – on naj naredi enako. Premešajta in naj se tombola začne. Koliko jih lahko izpolnita v eni noči?

Dan 7

In na sedmi dan … počivaš. Ker si zaslužiš. Osem ali več ur neprekinjenega spanca obenem zniža ravni kortizola in poveča tvojo željo po erotični zabavi.

Dan 8 do 10

Malce porednih besed za pripravo možganov na novo akcijo. Za lahek večerni obed izberi čips in omako gvakamole. Antični Azteki so namreč verjeli, da je avokado izjemen afrodiziak.

Dan 11 do 13

Spodbudi ga, da za nekaj dni pozabi na britje. Študija kaže, da ženske izjemno privlači rahla poraščenost po obrazu. Ključ do uspeha je potrpežljivost.

Dan 14

Dan za S-E-K-S! Spremenita tradicionalni misijonarski položaj tako, da ti ležeš nanj z nogami skupaj, iztegnjenimi med njegovimi. Z rokami držiš trup dvignjen, on pa lahko v tem položaju vstopa globoko in ti zagotovi fantastično stimulacijo ščegetavčka.

Dan 15 do 17

Ustnice si namaži z balzamom z okusom peperminta za hladen, dražeč oralec. Dan zatem predigro izpeljita kar na zadnjem sedežu avtomobila. Potem pa skupaj poglejta kakšen bolj okusen film za odrasle.

Dan 18

Naredi nekaj dobrega. Znanost pravi, da je altruizem nadvse seksi.

Dan 19 do 21

Naj si te boleče želi. Stimuliraj njegovo nežno področje z erotično masažo. Osredotoči se na spodnji del trebuha in notranji del stegen. Pri večerji mu pod mizo podaj svoje spodnjice. Zahtevaj, da si ti njegov desert.

Dan 22

V spalnico vključi nekaj vijoličastega. Študije trdijo, da pari, ki imajo v spalnici vijoličasto barvo, seksajo v povprečju vsaj trikrat na teden.

Dan 23

Dan za S-E-K-S! Zajahaj ga tako, da si s hrbtom obrnjena proti njemu. Nato iztegni noge proti njegovim ramenom. Zdaj lahko drsiš naprej in nazaj, ob tem pa se za ravnotežje oprimeš za njegove gležnje.

Dan 24

Pikantna jed za začinjen dan. Študije kažejo, da moški, ki hrani dodajajo pikantno omako, raje tvegajo na različni področjih svojega življenja. Ja, tudi v postelji.

Dan 25

Dan za S-E-K-S! Stojiš in se nasloniš ob steno. Obrnjena si proti njemu. Eno nogo dvigneš in jo oviješ okoli njegovega telesa. Pokončni kot tvojih bokov bo nudil draženje G-točke.

Dan 26

Vodi njegove roke po svojem telesu, medtem ko te slači. Uživaj v trenutku in tvoj libido bo zažarel. Dovoli si še malo nežne igre z bradavičkami, da v možganih sprožiš občutljivost na dotike.

Dan 27

Dan za S-E-K-S! Kopalno kad napolni do polovice. On naj zleze notri prvi, ti sedeš nanj. Vstopi naj od zadaj. Voda nudi nekaj breztežnosti, zato te bo lažje gugal naprej in nazaj.

Dan 28 do 30

Čas za domišljijske vloge! Če izstopiš iz poznanih vlog, si boš razširila obzorja in odkrila nove plati svoje seksualnosti. To pa je odlična popotnica za naslednji mesec.

Tako – rdeči alarm preklican, suše ni več.

Po predlogi JENIFFER SAVIN pripravila TINA CURK
Fotografije: Getty Images

Preberi še: Terapevtka za spolne odnose razkrije 7 pravil, ki bi jih moral upoštevati vsak par

Priporočamo tudi: TE fascinantne reči se zgodijo s tvojim telesom, ko si dlje časa v resnem razmerju