"Gledal sem sosedo in njenega fanta med seksom, ko se je on iznenada obrnil proti meni in ..." (izpoved zgroženega moškega)

"Še naprej sem si ga drkal in jima tik pred vrhuncem rekel, da mi bo prišlo. Kar naenkrat pa je njen fant skočil gor in ..."

"Gledal sem sosedo in njenega fanta med seksom, ko se je on iznenada obrnil proti meni in ..." (izpoved zgroženega moškega) (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 5. 2023

Živel sem zraven te resnično lepe rdečelaske, ki je bila stara nekje 22, jaz pa sem jih imel 28. Nekega poletnega večera je priredila zabavo in me povabila, da spoznam njenega fanta, ki je živel izven mesta.

Okoli druge ure zjutraj je zabava počasi ugasnila in ostali smo le še mi trije. Vstala je in prižgala pornič. Želel sem oditi, pa mi je rekla, naj ostanem, kar sem tudi storil. Postali smo noro pohotni in začela sta se poljubljati.

Ponovno sem želel oditi, saj sem bil sam, ona pa mi je rekla, da naj ostanem, saj sta s fantom zmeraj fantazirala o tem, da bi seksala pred nekom drugim. Zato sem ostal in gledal.

Visoka je bila nekje 162 cm in imela kakšnih 55 kg. Njeni dojki nista bili mali, a tudi ogromni ne, videti sta bili kot dva čvrsta jabolka na njenih prsih. V bradavičkah je imela pirsinge, prav tako v popku in na vrhu klitorisa.

On je bil visok nekje 172 cm in tehtal verjetno okoli 72 kg. Bil je v solidni formi, sem pa opazil, da ni bil tako zelo obdarjen, bil je morda kakšnih 12 cm dolg in tanek. Sam sem visok 177 cm in tehtam okoli 83 kg. Imam okoli 20 cm dolgega in precej obsežnega.

Postal sem noro trd, nakar me je ona prosila, naj se malo poigram s seboj, medtem ko onadva seksata. Tudi njen fant se je strinjal s tem. Zato sem ga izvlekel ven in si ga začel drkati. Naročila mi je, naj pridem bližje, da me bosta lahko oba gledala. Sedel sem dobesedno 30 cm stran od njunih glav.

Še naprej sem si ga drkal in jima tik pred vrhuncem rekel: "Prišlo mi bo." Kar naenkrat pa je njen fant skočil gor in s svojimi usti objel moj penis ter pogoltnil celotno tekočino.

Bilo mu je zelo nerodno, zato je v hipu vstal in odtekel v kopalnico, naju pa pustil, da sva se ostala spraševati, kaj, hudiča, se je pravkar zgodilo. Nekaj časa je ostal noter, midva pa sva za nekaj minut obsedela v tišini, nakar me je ona pogledala in vprašala, kaj, hudiča, je bilo to. Rekla je, da se ji sanjalo ni, da bo to storil. Vstala je in šla preveriti, kako je z njim ter mu rekla, naj pride ven in razloži, kaj se je pravkar zgodilo.

Ker ni želel priti iz kopalnice, mu je zagrozila, da me bo po*ukala, če tega ne bo storil in se z nama pogovoril. Vrnila se je in mi ga začela vleči. Na koncu sem jo tudi sam po*ukal, nisva pa vedela, da naju je gledal. Ko sem bil tik pred orgazmom, sem ga izvlekel in ejakuliral po njenem trebuhu in okoli muce. Nato sem splezal z nje in ostala sva ležati vsa izmučena, ona še zmeraj z razprtimi nogami.

Nakar se je pojavil on, splezal med njene noge ter začel lizati njeno muco in telo. Bilo ji je noro všeč, zato mu je dovolila.

Ko je zaključil, me je pogledal, jaz pa sem mu nazaj namenil zelo očiten "kaj, hudiča?!?!?" pogled. Zatem se je usedla na posteljo in mu rekla, naj nama končno pojasni, zakaj je pogoltnil vso mojo spermo.

Razložil nama je, da je med študijem eksperimentiral z nekaj fanti ter da sta mu fafanje in okus sperme postala resnično všeč. Vprašala ga je, če je zdaj gej, on pa ji je odgovoril, da je vsaj biseksualec. Nekaj časa sta se prepirala, ker jo je varal in se o tej plati svoje seksualnosti z njo nikoli ni pogovoril.

Vir: Reddit.com

"Prevaral sem svojo nosečo partnerko" (brutalno iskrena priznanja moških)