Filmi, ki se gledajo kot vroča predigra

Filmi zanj in za vas, ki vaju bodo dodobra podkurili za igro v dvoje.

Filmi, ki se gledajo kot vroča predigra (foto: Regency Enterprises) Regency Enterprises
14. 8. 2012

Nevarna razmerja (Dangerous Liaisons)

Film o seksualnih intrigah zdolgočasene buržuazije nekega drugega časa, ki pa v premnogih trenutkih spomni na univerzalnost in brezčasnost številnih kompleksov intimnih človeških stikov. Igraci niso najlepši, je pa zgodba prepredena z zapeljevanji, spletkami, prevarami in ponovnimi zapeljevanji. Zgodba, ki pokaže, kako seksi so lahko prave besede.

Široko zaprte oči (Eyes Wide Shut)

Imamo beneške maske. Imamo orgijo. Imamo varanje. Imamo seks s sumljivo mladimi dekleti. Imamo torej film, ki je sestavljen iz serije tabujev in seksualnih fantazij, prepleten v mistiko trilerja, kjer Tom Cruise namesto po kavčih, skače po bejbah. Veliko kože za oba!

Gospod in gospa Smith (Mr. and Mrs. Smith)

Akcijski spektakel, kjer se je rodila simbioza z imenom Brangelina, film, ki je tako nabit s fizično privlačnostjo in dialogi, polnih seksualne napetosti, da je uspel skrojiti celo najbolj opevan hollywoodski par na planetu. In za posladek: najbolj seksi duet, se po smrtonosnem strelskem obračun onegavi kar v kuhinji. Hm, dobra ideja!

Umazani ples (Dirty Dancing)

Okej, morda bo on sprva nergal, ker gre za enega najbolj tradicionalnih filmov za punce, a če ga pripravite, da vztraja vsaj čez uvodni del, ga bo zgodba zagotovo dovolj pritegnila, da ga bo pričelo zanimati, zakaj vse ženske na svetu ob tej štoriji postanejo mehke še danes, desetletja odkar je film bil prvič prikazan. Povejte mu, da ima Umazani ples pač vse, kar punce zabava: ples, romanco in prekleto dobre finte za pecanje.