"Fanta imam rada, a med samozadovoljevanjem si zamišljam, da se dajem dol z ..." (izpoved Slovenke)

26. 3. 2023
"Fanta imam rada, a med samozadovoljevanjem si zamišljam, da se dajem dol z ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Kaj je z menoj narobe? Ali je to normalno? Pa da se razume, svojega fanta nikoli nebi prevarala."

"Stara sem 23 in zanima me vaše mnenje. Imam fanta in sem vanj zelo zaljubljena, skupaj sva že 2 leti in pol, ampak vedno, ko se samozadovoljujem, si zamišljam, kako me f***** znanci (eden iz domisljije je tudi prijatelj mojega fanta).

Kaj je z menoj narobe? Ali je to normalno? Pa da se razume, svojega fanta nikoli nebi prevarala," je na slovenskem forumu zapisalo dekle.

Draga uporabnica omenjenega foruma, v kolikor zdaj to bereš, ti bo gotovo lažje, če ti povemo naslednje ... S teboj ni nič narobe. Pravzaprav nisi edina in morda tudi tvoj dragi kdaj pa kdaj razmišlja o kom drugem, in to ne le med samozadovoljevanjem, ampak tudi med seksom s teboj.

"Med samozadovoljevanjem na letalu me je zalotil eden od potnikov" (izpoved dekleta)

Medtem ko so njihove partnerke prepričane v to, da so središče njihovega sveta ter se ob njih počutijo oboževano in ljubljeno, se namreč v moških glavah zelo pogosto odvija scena, ki vključuje neko drugo žensko.

Kot poroča Cosmopolitan.hr, to velja za kar 75 % moških.

Morda gre za sodelavko, ki je ravno tisti dan nosila kratko obleko, ki je razkrivala njene dolge vitke noge. Ali pa prodajalko v trgovini, ki mu je s slučajnim gibom za trenutek dala slutiti, da se pod enolično in dolgočasno uniformo v resnici skriva bujno oprsje.

Morda pa je njegovo domišljijo preprosto spodbudila lepo urejena ženska, ki je na cesti šla mimo njega in se ga v gneči dotaknila z ramenom. No, lahko tudi, da gre za kakšno priljubljeno igralko ... moška domišljija vsekakor ne pozna meja.

A vendar ti zaradi zgornjega podatka ni treba prižigati rdečega alarma, zagnati preiskave in zahtevati resnih pogovorov.

Tvoj moški je samo tvoj, in to ne pomeni, da te ima namen oziroma te želi prevarati. Večina jih namreč pravi, da ljubijo svoje partnerke in trdi, da tega nikoli ne bi storili.

To, da se kdaj tudi sama potopiš v svojo domišljijo, še posebej med samozadovoljevanjem, se lahko izkaže prav za tisto, kar morda občasno manjka tvojemu seksualnemu življenju.

"Moj fant ne želi seksati z mano, če nimam urejenih ..." (bizarna izpoved dekleta)