"Fant, v katerega sem nesrečno zaljubljen, hodi z mojim …" (šokantna ugotovitev našega bralca)

Saj ni res pa je. Ko boš prebrala tole, si boš znova rekla, da je svet zares majhen.

"Fant, v katerega sem nesrečno zaljubljen, hodi z mojim …" (šokantna ugotovitev našega bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022

Nesrečna ljubezen je že sama po sebi hud pojav, kaj šele, če temu dodaš spoznanje, da je tvoja ljubezen za partnerja izbrala nekoga, ki ga poznaš. In to zelo dobro.

"Poln kufer imam ljubezni. Potem, ko sem končno zbral pogum in odprto zaživel kot homoseksualec, preživel tako dobre kot slabe zmenke, in se potem končno zaljubil. In to v fanta, s katerim sva se super ujela in skupaj rada preživljala čas.

Vse bi bilo perfektno, če ne bi on doma še vedno skrival svojo spolno usmerjenost in zaradi tega pogosto raje čez vikende kar ostal v drugem mestu, kjer je študiral.

Zaradi tega se tudi midva nisva družila toliko, kolikor bi se lahko in romantični odnos je začel bledeti. No, vsaj tako se je zdelo z njegove strani, saj sem sam še vedno veliko čutil do njega.

Zaradi tega je bilo spoznanje še toliko hujše. Nekega dne mi je namreč najina skupna kolegica razkrila pravi razlog, zakaj se moja simpatija čez vikende ni vračala v domače mesto. Izkazalo se je namreč, da je ves ta čas imel fanta. Ta fant pa ni bil kdorkoli, in bil je veliko starejši.

To pa ni vse. Razkrila mi je namreč tudi njegovo ime in izkazalo se je, da sem ves ta čas sanjal o nekomu, ki je hodil z mojim profesorjem! Ja, prav ste prebrali, z mojim profesorjem! Šokiran sem bil. Ali je to sploh mogoče?!

Omenjeni profesor je vsaj deset let starejši od njega, poleg tega pa mi je vedno deloval kot čudak. Ne razumem, kaj vidi na njemu.

Ah, brez veze. Jaz sem nad ljubeznijo obupal."

Preberi še: Naš bralec iskreno: 'Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam' (o FETIŠU seksa na slepo)

Priporočamo tudi: "Med tem, ko me je oralno zadovoljeval, sem dobila menstruacijo" (malce nerodna izpoved Primorke)