Ekstra vroče: 6 noro seksi idej za IGRO VLOG za začetnike

Pozabi na francosko služabnico, medicinsko sestro, vročega neznanca in seksi gasilca! Te 👇 vloge bodo v vaju zbudile pravi vihar. 🌪

Ekstra vroče: 6 noro seksi idej za IGRO VLOG za začetnike (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2021

Razmišljata, da bi si popestrila "vesele urice", pa ne vesta, kako se lotiti? Najprej izberita enega izmed spodnjih scenarijev, nato pa pustita domišljiji prosto pot ...

Scenarij #1: Šef in zaposlena

Igra vlog se običajno vrti okoli razbijanja tabujev in ustvarjanja dinamike moči. Zato so (nič kaj presenetljivo) igre na temo službe v spalnici stalnica. In prav iz tega razloga ni nujno, da on prevzame vlogo šefa, lahko storita ravno obratno.

A vendar, če si želita resnično pričarati službeno dinamiko, pozabita na posteljo in poskusita seksati na (pisarniški) mizi. Ja, takšen seks lahko pomeni kakšno odrgnino ali dve, ampak obljubimo, da bo vredno!

7 trikov za noro vroč SEKS NA MIZI (grrrr, št. 4!! 🔥)

Scenarij #2: Erotična maserka

Masaža že tako pogosto prebudi marsikateri čut, zato bo takšna s srečnim koncem zanj (ali pa zate) pravi posladek ob koncu napornega dneva.

Še preden pa se spustita v pravo akcijo, poskrbi, da se boš z masiranjem dotaknila prav vsakega kotička njegovega telesa. Seveda ne pozabi na seksi vzdušje z glasbo, oljem in s svečkami ...

Scenarij #3: Seks scena na prostem

S tem mislimo na pravo podeželjsko, kmečko vzdušje! Za to se vama ni treba dejansko odpeljati nekam na podeželje, saj si lahko to z malo domišljije ustvarita tudi doma.

Pretvarjajta se, da se valjata v kupu sena, morda celo spremenita svoj naglas. Poskusita kar se da najbolje poustvariti vroče vzdušje seksa na prostem oziroma v hlevu in ne pozabita na romantičnost divjine. Četudi to pomeni, da se bosta v resnici valjala po domačih rjuhah (ali, še bolje, tleh) pri odprtem oknu.

Želita doživeti zares močan orgazem? Samo TOLE upoštevaj(ta)!

Scenarij #4: Inštruktorica joge

Ni pomembno, kako gibčna sta – igra vlog, kjer si ti učiteljica joge, on pa vzoren učenec (no, ali pa obratno) lahko uspe prav vsakomur. Preizkusita najbolj erotične položaje, kar jih vajini telesi dopuščata, ali pa izkoristita prednosti preproste jogijske strešice.

V kolikor sta vendarle bolj gibčna ali pa jogo izvajata tudi sicer, pa se lahko izziva lotita bolj profesionalno. Igranje inštruktorice joge in njenega učenca je lahko izjemno zabavno in eksperimentalno, kar vaju bo spodbudilo k preizkušanju nekaterih zahtevnejših položajev, ki jih morda sicer ne bi vključila v redno seksualno rutino.

Scenarij #5: Najboljša prijatelja postaneta ljubimca

Če si kdaj bila zatreskana v svojega najboljšega (moškega) prijatelja, potem boš vedela, kako močna in resnična je lahko tovrstna seksualna napetost.

Pretvorita to v igro, v kateri boš morala narediti vse, da ugotoviš, ali čuti enako, nato pa uporabiti vse svoje čare, da ga osvojiš.

Scenarij #6: Mojster

Si kdaj gledala kakšen starejši pornografski film? Potem veš, da ko se na vratih pojavi vodovodar, električar, mojster za popravila, ... stvari kaj kmalu postanejo vroče.

Pretvarjaj se, da si sama doma in začne puščati pipa na tvojem kuhinjskem umivalniku. Voda začne škropiti vsepovsod okoli, vsa si mokra in ne veš, kaj bi naredila, ko se naenkrat na vratih pojavi vodovodar, ki te odreši muk ...

Preberi še: Seks(i) telesna govorica: Teh 7 znakov kaže, da je med rjuhami prava zverina

Priporočamo tudi: Astro: Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, so pravi OBSEDENCI s seksom (seksali bi 'non stop')