EDINI položaj, ki žensko pripelje do vrhunca v TREH MINUTAH!

Ženske poročajo, da jih ta preprosti trik pripelje do vrhunca v samo TREH MINUTAH! 😮

EDINI položaj, ki žensko pripelje do vrhunca v TREH MINUTAH! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2023

Če imamo ženske včasih težavo pri doseganju orgazma s pomočjo penetracije, pa je zgodba popolnoma drugačna, ko gre za oralno zadovoljevanje. A vendar tudi to včasih zahteva posebne prijeme.

Tako smo med brskanjem po spletu naletele na zelo zanimiv trik, ki ga uporabniki spletnega portala Reddit uvrščajo v sam vrh, ko pride do oralnega zadovoljevanja.

Sodeč po njihovih izkušnjah bi to nekoliko manj znano metodo oralnega zadovoljevanja morali preizkusiti čisto vsi. In to čimprej.

Namreč, eden izmed njih je zapisal:

"Vedno sem užival v oralnem zadovoljevanju svojih partnerk in pogosto so bili 'rezultati dobri', a moje žene moje običajne tehnike skoraj nikoli ne privedejo do popolnega orgazma. Pride zelo blizu, a le redko mi uspe. To je super za predigro, a vendar se včasih preprosto želim osredotočiti le na njo in jo privesti do orgazma, ki je samo njen.

Zato sem se pred kratkim odločil poiskati druge ideje in vsepovsod naletel na metodo kivin. Mnogi so pisali, da 'garantirano deluje' in da večino žensk pripelje do orgazma v nekaj minutah."

Hmmm ... zveni nekoliko dvomljivo, kaj? Cosmo novinarka je govorila s strokovnjakinjo in ugotovila naslednje.

"Metoda kivin je vznemirljiv način oralnega zadovoljevanja," pravi Annabelle Knight, strokovnjakinja na področju seksa in razmerij. "Obstaja kar nekaj precej drznih trditev o njeni učinkovitosti – orgazem v treh minutah, kar 60 % žensk in oseb z vaginami pa naj bi izkusilo hitrejše in bolj intenzivne orgazme. Splača se preizkusiti že samo zato, da vidimo, če je to res."

Kako torej izvesti kivin?

"Namesto, da moški [ali ženska] med noge pride od spodaj, pride od strani. Palec in kazalec namestiš na eno stran klitorisa, da ga privzdigneš in stabiliziraš, nato pa namesto, da z jezikom po vulvi ližeš gor in dol, to počneš levo in desno – po dolžini celotnega klitorisa," pojasnjuje Knightova.

"To pomaga stimulirati širše območje klitorisa kot konvencionalne metode, ki se običajno uporabljajo."

"Po kratkotrajni nerodnosti med iskanjem pravilnega položaja tako zame kot njeno nogo in ugotavljanju, kaj naj počnem z rokami, se je kmalu začela zelo pozitivno odzivati," svoj zapis zaključuje zgoraj omenjeni uporabnik sreed1.

"Ko sem našel ritem in najboljši položaj za roko, ji je prišlo v manj kot 5 minutah! To je bila vsekakor velika sprememba – običajno sem potreboval med 15 in 20 minut, pa je še zmeraj nisem mogel privesti do popolnega orgazma."

Metoda kivin ti seveda ne more 100 % zagotoviti orgazma v samo treh minutah, a kar je pri njej najbolj vznemirljivo, je to, da spodbuja eksperimentiranje in stimulacijo alternativnih erogenih con.

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Po seksu me boli in peče vagina, ali kaj ne delam prav?"

Priporočamo tudi: "Najboljši seks v življenju sem doživela s ... prijateljičinim zaročencem" (resnična zgodba)