Drzni si

Danes boš v postelji glavna ti, zato dvigni temperaturo do vrelišča in si drzni …

7. 8. 2008

Tvoja pripravljenost na to, da v postelji kdaj pa kdaj tudi malo eksperimentiraš, vaju bo na intimnem področju popolnoma povezala.

Drzni si:

začeti perverzni dialog

Še toliko bolje, če perverzni dialog začneš v javnosti, tako da mu nekaj besed zašepetaš na uho. Izberi kraj, kjer se bo moral zadrževati pred takojšnjim napadom. Dialoga nikar ne prekini, ko bosta na samem in nikakor ne, ko bosta v postelji tik pred vrhuncem.

Drzni si:

preizkusiti nove položaje

Poskrbi za erotično naelektrenost s predlogom nenavadnega položaja, ki si ga vedno želela preizkusiti. Kot bi bilo spontano, začni uvajati v vajino spolno igrico novo tehniko, ki jo bo zagotovo vzljubil.

Drzni si:

ohraniti soj svetlobe

Izpolni mu željo in ne ugašaj luči. Uživaj v pogledu nanj in pozabila boš, da imaš celulit ali kakšen gramček odvečne maščobe na trebuhu. Spoznaj novo vizualno vzburjenje tudi pri sebi.

Drzni si:

ga vzburiti že v službi

Ko bo počasi zaključeval svoj delovnik, ga pokliči in mu daj vedeti, da si pripravljena cel večer skrbeti za njegove erogene cone. Če pa se odpravljata v kino ali na srečanje s prijatelji, mu predlagaj 'tahitrega'. Verjemi, da bo že čez kratek čas pri tebi doma.

Drzni si:

zavrteti pornografski film

Če tega še nisi storila, je skrajni čas, da si ga skupaj ogledata že danes popoldne. Preseneti ga in sposojeni film glej, ko bo prišel domov. Opraviči se, češ da si nisi mogla pomagati in čakati nanj, dodaj pa, da si pripravljena na takojšnjo akcijo. Takoj mu bo jasno, da predigra ne bo potrebna – to ga bo vzburilo.

Drzni si:

ga spremeniti v erotičnega sužnja

Smukni v rdeče hlačke in svojemu fantu zabičaj, da bo danes tvoj suženj. Predstavi mu njegovo nalogo – zadovoljiti najprej vse tvoje seksualne potrebe, šele nato bo prišel na vrsto on. Ker bo zadovoljen, da si prevzela nadzor, bo predel kot mucek.