"Doživela sem svoj PRVI vrhunec v življenju, nato pa se mi je zgodilo TO" (izpoved osramočenega dekleta)

Ojooooj! 😅 Preberi, kako se je na to odzval njen fant (njegova reakcija te bo presenetila 😶).

"Doživela sem svoj PRVI vrhunec v življenju, nato pa se mi je zgodilo TO" (izpoved osramočenega dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

S fantom sva imela fantazijo o tem, da bi seksala, medtem ko sem 'mrtvo pijana'. Zato sem danes vase zlila tri ta kratke, pustila vrata stanovanja odklenjena in se prepustila. Med čakanjem sem postala pohotna, zato sem si vstavila vibrator in analni čep.

Ko je moj fant prispel, nisem spala, sem pa bila res pijana in napol odsotna. Vključil je vibrator (ko sem ga vstavila vase, tega nisem storila) in se začel z njim igrati. Prvič v mojih 25 letih mi je prišlo. Pred tem sem bila prepričana, da ženski orgazmi niso resnični. Prišlo mi je enkrat in moj fant se je še naprej igral z vibratorjem, nakar mi je prišlo še enkrat, ob tem pa sem začutila potrebo, da potisnem vse ven. Slišala sem zrak, ki je ušel iz moje analne odprtine, ob čemer mi je postalo nerodno, saj sem mislila, da sem prdnila.

Nato pa sem v zadnjici začutila nenadno praznino. Med doživljanjem naslednjega orgazma sem izstrelila analni čep in se skušala dotakniti anusa, da preverim, nakar pa me je fant zgrabil za roko in mi rekel, naj se ne dotikam, ker sem se pokakala.

Bila sem zgrožena, moj fant pa je odreagiral popolnoma sproščeno in mi pomagal do prhe. Ko sem prišla ven, sem zagledala svoj analni čep s koščkom blata na postelji. S fantom sva rjuhe in vse skupaj vzela s postelje in nato seksala. Bilo mi je tako nerodno, on pa se je še kar naprej trudil, da bi se počutila bolje in mi govoril, da je slišal že veliko hujše zgodbice. Zatem sva se crkljala, pri čemer sem ga prosila le, da današnji dan izbriše iz svojega spomina in si prisegla, da več nikoli ne bom seksala analno.

Zdaj je sicer že odšel domov, jaz pa sem še vedno pijana in se nikakor ne veselim čiščenja pokakanih rjuh, ko se bom streznila!

Vir: Reddit

Preberi še: Slovenka zgroženo: "Mož ima OGABNO navado - hčerka je že nekajkrat bruhala, ko ga je videla!"

Priporočamo tudi: "Žena zahteva, da izberem med njo in svojo mamo - zdaj razmišljam o LOČITVI"