Dekleta priznavajo: Ljubezen je večna, mi nismo

Sašo je fant prevaral in ji s tem naredil uslugo. Črnolaska je po prevari ugotovila, da fanta ne ljubi več. Girl je doživela prvo veliko ljubezen in prvo veliko izgubo.

Dekleta priznavajo: Ljubezen je večna, mi nismo (foto: Getty images) Getty images
16. 6. 2014

Nekega dne kar mine

"Veljala sva za najlepši par in z njim sem se vedno počutila nekam hollywoodsko. Prijateljice so mi ga istočasno privoščile in mi zavidale. Bil je moj prvi resen fant, a nisem nikoli pomislila, da kaj zamujam, ker ne spim z drugimi. Potem pa sem lani malo pred novim letom opazila, da se mi izmika. Vedno več časa je preživel s prijatelji, najino praznovanje novega leta je bilo skoraj hladno, januar je bil čustveno zame siv in mrzel in za valentinovo me ni več presenetil kot vsako leto.

Ko nekega dne nisem več zdržala, sem ga pritisnila ob zid. Priznal mi je, da me je prevaral, ker ni prenesel misli, da bi kar ostal z mano za vedno, ne da bi okusil še kaj drugega. Najprej mi je bilo, kot bi mi nekdo zaril nož v srce, nato pa je počasi odtekla jeza, z njo pa tudi ljubezen. Nikoli si ne bi mislila, da se to lahko zgodi. Zato ne razumem ljudi, ki živijo v spominih. Ko se izteče zadnja kaplja, je treba iti naprej."   – Saša

Včasih potrebuješ samo še dokaz

"Skupaj sva bila štiri leta, ko mi je glavo zmešal drugi moški. Ta je sicer imel punco, ampak po nekaj SMS-ih in kavah sva ugotovila, da eden do drugega čutiva nekaj več. In zgodil se je lep poletni večer, ko je najin pogovor prešel v strast in besede so postale dotiki.

Seks z njim je bil nekaj boljšega, kar sem kadarkoli do takrat doživela. Medtem sem bila še vedno s svojim fantom. Varanje je bilo vse pogostejše, nakar sem dokončno ugotovila, da fanta resnično ne ljubim več. Po dobrem mesecu avantur sem ga zapustila, kmalu zatem pa izvedela, da bo moj ljubimec postal očka. Vseeno pa sem vesela, da se je vse skupaj zgodilo, saj sem v sebi že dlje časa čutila, da fanta ne ljubim več."  – Črnolaska

Najlepši utrinek

"Bil je kakor utrinek. Ko sem ga prvič videla nekje v sredini poletja, nisem mogla verjeti, da lahko obstaja nekdo, ki mi v trenutku zamaje tla pod nogami. Od tega dne sem si vsak dan potihoma želela, da bi ga spet videla, in res, spet je prišel. Tako lep in prijazen.

Bil je že november, ko sem končno zbrala pogum in ga dodala za prijatelja na družbenem omrežju. Mislila sem, da me ne bo sprejel, ampak me je. Nisem vedela, kako začeti pogovor z nekom, ki mi je od prvega dne 'skakal' po glavi. Zato sem poskusila z dregljajem.

Tisti dan sem mislila, da letim, ko sem videla, da se je odzval. Vrnil je dobljeno inprvi napisal sporočilo. In bil je ta prelep december, ko se mi je uresničila moja največja želja. Želja, da se usedem nasproti njega in ga spoznam. Bil je to, kar sem si želela.

Srečanja so se stopnjevala in bila so vedno bolj zanimiva. Bilo jih je dovolj, da je v meni vzbudil čustvo, ki sem ga dolga leta zatirala v sebi. Bil je december, ki si ga bom zapomnila za vedno, saj mi je spremenil življenje. Vse nežnosti in intimnosti, ki sva jih imela. Vse je bilo prelepo, da bi trajalo. Tako je prišel dan, ko se je njegovo telo zadnjič privilo v moj objem, ko so se njegove ustnice zadnjič dotaknile mojih. Od takrat naprej ne neham misliti na njega."   – Girl

Izbrala in uredila: Tina Torelli