Seksi zgodba: Mariborčanka prvi dan počitnic v Španiji doživela to, kar številne le sanjajo

Naša bralka živi življenje kot iz filma!

Seksi zgodba: Mariborčanka prvi dan počitnic v Španiji doživela to, kar številne le sanjajo (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2021

Preveri, kaj vse se lahko zgodi, če stopiš iz cone udobja in preizkusiš nekaj novega.

»Od nekdaj sem vedela, da je Slovenija zame premajhna. Vedela sem, da moram v študentskih letih izkusiti življenje v tujini in po mesecih iskanja poguma sem se odločila in to tudi storila.

Spakirala sem dva kovčka oblačil, in se odpravila v Španijo. In ne, tam nisem imela ne stanovanja, ne službe.

Očitno so bile zvezde na moji strani, saj sem v lepem hostlu v središču mesta dobila še zadnjo samsko sobo in imela je celo svojo kopalnico! Odločila sem se namreč, da bom najprej teden ali dva živela v hostlu, in šele nato iskala stanovanje. K sreči se je vse odvijalo po načrtu. Še bolje, le nekaj ur po prihodu sem namreč v hostlu srečala simpatičnega Nemca, in z njim odšla na pijačo.

Bil je zares prisrčen. Športnik (itak), svetlolas (točno moj tip fanta), modrih oči (bingo) in odlično je znal angleško. Ker je v Španiji živel že dlje časa, mi je pokazal vse skrite kotičke in iz kratkega zmenka se je razvilo veliko več. Postala sva zelo dobra prijatelja in skupaj sva raziskovala mesto. Predstavil me je svojim prijateljem v hostlu in skupaj smo se noro zabavali.

Najino prijateljstvo je kmalu preraslo v nekaj več in po prvem poljubu in nekaj zmenkih sva skupaj prvič tudi seksala. In vau, kako dobro je znal seksati!

Ne vem, ali je imel s tem že veliko izkušenj, ampak točno je vedel, kaj mora narediti, da me zadovolji. Bilo je izjemno!

Sedaj sva skupaj že slab mesec in zdi se mi, da živim življenje kot iz filma! Res, sploh nimam besed, ki bi opisale, kako neverjetno je vse skupaj. In tudi če ne bo za vedno, sem neizmerno hvaležna, da sem stopila iz cone udobja in zares začela živeti življenje!«

Preberi še: “Preden mi je naredil tetovažo me je slekel in ...” (vroča izpoved Mariborčanke iz tatu studia)

Priporočamo tudi: "Svojega fanta sem prevarala med študijem v tujini" (resnične zgodbe o varanju deklet)