Izvolita! 5 top načinov za vajin najbolj ČUTNI SEKS do zdaj!

Ja, po tem boš na koncu hipontično izdahnila: "Ooo, moooj booog," čeprav sploh nisi verna!

Izvolita! 5 top načinov za vajin najbolj ČUTNI SEKS do zdaj! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2022

Fantaziraš kdaj o seksu, ki si ga že doživela? Podoživljaš kdaj seks pretekle noči še cel teden, ko sta narazen? Se ti kolena omehčajo, ko pomisliš na občutek, ko sta se med popolnim gibanjem gledala in te je ob najmanjšem gibu odneslo skoraj v neprištevnost?

"Pa se spomniš, kaj je bilo pri tem seksu takrat tako magičnega?"

Povem ti lahko, da gotovo ni šlo zgolj za to, da je bil on videti neustavljivo privlačen in da si ti imela na sebi nov seksi kos iz male trgo­vinice s perilom.

Pravzaprav lahko rečemo, da gre včasih pri seksu, ki si ga vrtimo v glavi še neštetokrat, za neke vrste pravo malo 'čarovnijo'. Gre za počasen posnetek strasti, neobvladljivo erotiko in čutnost, ki se pretaka med dvema vročičnima telesoma.

"Govorimo seveda o trenutkih, ko so tvoji čuti napeti vse od vrha glave do prstov na nogah, ko čez tvoje telo švigne elektrika, ko te samo oplazi s blazinico prstov in poljubi z mokrim jezikom."

Takrat, ko se vama ne mudi, ko sta oba zmožna upočasniti svoj tempo dražljajev, ker vsaka sekunda in vsak naslednji popolnoma sinhroniziran gib popelje v ekstazo. Vajine misli postanejo tako kot telesi popolnoma usklajene in takrat vsak dotik, gib, vonj, zvok in okus postane nekaj noro erotičnega.

Povedano na kratko – tukaj ne bo govora o 'hopla copla' seksu med vratnim obokom. (No, čeprav ga imamo tudi rade.) A ne tokrat ... kajti tokrat te navdihujemo z nečim mnogo bolj intenzivnim.

Strategija za čutni seks 1: Dihajta usklajeno

Prvi korak k ultraintenzivni povezanosti med vama je, da izklopiš vse zunanje motnje ter se resnično sprostiš in uskladiš s svojim tipčkom ... in seveda on s tabo. Morda se sliši kot zvijača, a najpreprostejša pot do tega je, da uskladita dihanje.

Skupno izdihovanje in vdihovanje ti pomaga, da se laže koncentriraš na fizično bližino, in pripomore k temu, da se med vama vspostavi počasen, enakomeren ritem, ki vama dopušča, da začneta na istih ravneh energije in poželenja.

Začnita leže na boku, obrnjena drug proti drugem. Položi dlan na njegove prsi, on pa svojo dlan na tvoje. Dihajta počasi in globoko v tandemu, dokler nista povsem brez napora popolnoma us­klajena. Poljubljajta in objemajta se in ugotovila bosta, da vama vzburjenost narašča z istim tempom.

Še en način, da dosežeta usklajenost, je, da dihata izmenično. Ti vdihneš, ko on izdihne, in obratno. Ta vzajemna gesta oponaša gibanje seksa ter vaju uskladi in pripravi za strast in užitke, ki vaju zatem čakajo.

Strategija za čutni seks 2: Namagneti skrite erogene cone

Okej, zavedajmo se, da včasih ne gre ničesar načrtovati ... Prepustiti se moraš toku! In če bi bil to običajen večer, sta pravkar dosegla točko, ko bi planila na intimne predele drug drugega. A pri zares čutnem seksu gre za ustvarjanje bolj intenzivnega stopnjevanja s tem, da si vzameta čas za stimuliranje pogosto zapostavljenih delov telesa, ki so v res­nici točke užitkov.

Dve, ki si zaslužita pozornost, sta vsekakor hrbet in stegna tvojega moškega.

Uleže naj se na trebuh, da mu boš lahko zmasirala ritnici, nato pa se s konicami prstov pomikaj proti njegovim stegnom centimeter za centimetrom. Ti predeli kože so polni živčnih končičev, ki zaznavajo užitek. S tem ko ga boš dražila, boš povzročala vznemirljivo žgečkajoče občutke, ki bodo prevzeli njegovo telo.

Po nekaj minutah mu prebudi živčni center v hrbtenici z dotikom, ki ga ne more pričakovati – ti le rahlo premikaj svoje prste ob njegovi hrbtenici s cikcak ali krožnimi gibi. Gre za preverjeno 'čiruločarulo', da mu bodo prav ti gibi preprečili, da bi predvidel tvojo naslednjo potezo. In ti veš, kako je ta občutek nevedenja vzburjajoč, še posebno če govorimo o bitjih z Marsa. Še to: eno najbolj pogostih pritožb, kar se tiče seksa s ženskim spolom so imeli naši moški, in sicer na to, da zelo hitro postanemo preveč predvidljive in premalo presenečamo. Hja, kot da me njih ne beremo kot knjige in že v naprej ne vemo, kaj nas čaka.

Lahko se tudi drgneš z ustnicami ob njegovo ključnico in vrat. Ker te ne bo videl, ne bo mogel vedeti, kam bodo šla tvoja usta ali roke (ali kaj drugega!), in pričakovanje ga bo ubijalo.

Strategija za čutni seks 3: Uživaj v super predigri

Če povemo naravnost, je igranje pred seksom običajno pravzaprav le to: gibi, ki jih počneš določen čas, dokler nisi dovolj pri­pravljena za glavni dogodek. A počutila se boš veliko bolj prežeto s seksualnostjo, če boš ponavljala gibe z dlanmi in ustnicami neomejen čas in brez cilja ... no ja, razen z namenom čutenja neskončnega užitka v danem trenutku.

Da bi še veliko bolj učinkovito iz­vabila erotične občutke, uporabi gibe, ki stimulirajo več delov telesa hkrati, nato pa naj on enako počne tebi. Ne le da je občutek teh dvojnih užitkarskih dražilnih dotikov čudovit, gre tudi za to, da hkrati preprečijo, da bi katerega od vaju en sam dotik tako vzburil, da bi šla prek meje.

Nekaj dve-v-ena idej za predigro: medtem ko se poljubljata, se z jezikom drgni po dolžini njegovega in ga hkrati s prsti božaj po vrhu penisa – tako boš sočasno vspodbudila njegova usta in stvar, ki štrli iz njegovega mednožja. Ali pa mu reci, naj se uleže na hrbet, nato pa kroži z jezikom po njegovih bradavičkah, medtem ko se z dlanjo nežno spuščaš proti njegovim testisom in ju nežno zaobjameš. Prelisiči ga z božanjem po prsih ali coni V, medtem ko ti on nežno grizlja vrat in ušesa.

Ko si pripravljena iti še niže, ga – namesto da celega vzameš v usta – le nežno liži po glavici, medtem, ko se z drugo dlanjo premikaš od korena penisa navzdol do spodnjega dela trebuha. Oh, draga moja: to ga bo vzburilo do skrajnih globin! Eksploziven občutek ga bo pripeljal do nepozabnega orgazma ... no, seveda pa – ne še takoj.

Strategija za čutni seks 4: Pospeši vzburjenje s pogledom v oči

Medtem, ko oralno zadovoljuješ svojega moškega, lahko včasih daje tudi občutek, da si z njim izgubila povezanost – tvoje telo na enem in njegovo na drugem koncu postelje. Bolj intimno vzdušje lahko vedno ustvariš, ko se medtem tvoja dlan premika po njegovem trebušnem delu in so tvoje oči vsake toliko odredotočene na njegove. Občutek je takoj drugačen, kajne?

Kot kažejo študije in izkušnje (kajneda), ima večina tipov med predigro odprte oči. Verjela ali ne, obstajajo tudi študije, ki so pokazale, da so ženske bolj privlačne moškim, če ga za nekaj trenutkov pogledajo v oči, No, tako vsaj trdi spolni terapevt Dr. Joel Block, avtor knjige Umetnost hitrega seksa.

Če ti je nekoliko čudno narediti nekaj tako neposrednega kar iznenada, ga na to pripravi že med predigro. Na primer ko se začneta poljubljati, se malo odmakni, ga poglej v oči in se navihano nasmehni. Ali pa ga poljubljaj po prsih, poglej navzgor in drži pogled, medtem ko z jezikom počasi drsiš navzdol.

Pogled poudari fizičen občutek in vaju čustveno poveže, prav tako se vidita v trenutku, ko sta najbolj ranljiva. Le razmisli o naslednjem: zakaj obstaja razlog za to, da se oči imenujejo okno duše?

Strategija za čutni seks 5: Sezi po užitku

Seveda ni mišljeno, da sta popolnoma ravnala po teh korakih, a če bi se slučajno to zgodilo, bi bila v tem trenutku vajina strast že precej vročična. Verjemi na besedo. "Da bi obdržala ta občutek ujetosti v trenutku in izgubljenosti v poželjenju med glavnim dogodkom, menjajte položaje, kar se da pogosto. Morda se to sliši moteče in povsem nepotrebno, a razlog je v tem, da vaju bo to držalo v potrebnem vzburjenem utripanju, tako da bosta oba prežeta s poželjenjem,’" razlaga Al Link, soavtor knjige Senzualno ljubezensko življenje za pare. Začnita z misijonarskim položajem. Po nekaj minutah verjetno ne bo več zmogel držati pravega ritma, in če boš začutila, da bo zdaj zdaj izgubil nadzor, ga zgrabi za ritnici in prisili v to, da se zamenjata v položaj, ko boš ti zgoraj.

Ko boš začutila, da bo tebi kmalu preki­pelo in se je on že rahlo ohladil, se premaknita v pasji položaj ali pozo na stran. Zapomni si, cilj tega je, da se nevarno pri­bližata točki brez povratka, a se nato malce ohladita in gresta zopet proti vrhuncu, in to poskušata ponavljati.

A bodimo realni, komu se to da? Zakaj bi se zadrževala? Tudi če bi se, ne bi zdržala več dolgo, saj bosta oba potrebovala sprostitev. Premaknita se v sedeč položaj, obr­njena drug proti drugemu, in poskusita, kako dolgo lahko še zdržita. (Zdaj bo tega ‘mučenja’ končno konec.) Pripravljena? Med zibanjem se zdaj le še glejta in poljubljajta, se fizično in mentalno zlivajta in ... ja, končno že eksplodirjata!

Nekatere stvari so senzualne, nekatere pa ... 'Čutno vs. grozljivo'

1. 

Čutno: Prižgala si nekaj svečk po prostoru.

Grozljivo: Soj sveč je tako močan, da si lahko proučujeta pore na koži.

2. 

Čutno: Vajino sinhrono dihanje.

Grozljivo: Zadrževanje diha za podaljšanje orgazma ... če se seveda ne onesvestiš.

3. 

Čutno: Uprizoritev vajinega prvega seksa, ki ti ne gre iz glave.

Grozljivo: Prisiliš ga v uprizoritev tvojega najboljšega seksa, ki si ga imela s svojim bivšim.

4. 

Čutno: Nežna masaža s srečnim koncem oz. bonusem.

Grozljivo: Uporabiš toliko olja z vonjem sandalovine, da mu bo avto smrdel ves teden.

Marta Lamovšek

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Pogosto sanjaš o seksu? To v resnici pomeni ...

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Če sta rojena v teh dveh znamenjih, sta USTVARJENA eden za drugega!