Če želita ZANOSITI, ne sledita le tvoji ovulaciji, ampak tudi njegovemu ...

Pozabi vse, kar si kadarkoli slišala o najboljšem času za zanositev. Ta raziskava namreč zanika vse, kar smo vedele do zdaj!

Če želita ZANOSITI, ne sledita le tvoji ovulaciji, ampak tudi njegovemu ... (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2023

Švicarski strokovnjaki so v najnovejših raziskavah odkrili, da bi naj pari, ki si v bližnji prihodnosti želijo otroka, morali imeti spolne odnose v točno določenem obdobju dneva. In ne samo to! Tudi letni čas vpliva na boljšo možnost zanositve.

Če nisi jutranji človek, se bo to morda spremenilo, ko ti povemo, da je moška sperma najbolj aktivna ravno v jutranjih urah. Takrat je tudi najbolj polna proteinov in mali junaki plavajo najhitreje. Nastavi torej budilko ob 7.30 in se prepusti strastem s tvojim dragim.

Da bo vajin trud resnično poplačan, imejta naslednji spolni odnos vsaj v naslednjih 24 urah.

Tudi to krepi moško spermo in daje ženskemu telesu kar za tretjino več možnosti za zanositev.

Najboljši letni čas za oploditev? Odgovor je pomlad. Ptički se takrat res ženijo in nič drugače ni z ljudmi. V pomladnih mesecih si najbolj dovzetna za zanositev, on pa je tam spodaj v svoji najboljši kondiciji.

Zaključek? Če pospešeno delata na dojenčku, morata imeti marca, aprila in maja veliko petelinjih zajtrkov točno ob 7:30.

Preberi še: 10 znakov, da si LJUBEZEN njegovega življenja ali pa 5 stvari, ki bi jih vsak par moral narediti skupaj (najmanj enkrat!) 

Priporočamo tudi: Fantje, naše vagine obožujejo, če jim počnete TOLE!