"Če seksata bolj malo, ni kriva le ona, ampak oba" (zapis MOŽA, ki bi ga morali prebrati vsi)

Če se s tem 👇🏼 strinjaš, zapis pokaži še svojemu srčnemu izbrancu. ❤️

"Če seksata bolj malo, ni kriva le ona, ampak oba" (zapis MOŽA, ki bi ga morali prebrati vsi) (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 9. 2019

Da se ljubezen ne le zgodi, ampak da se je potrebno zanjo potruditi, zagotovo veš že, če si v razmerju vsaj 3 leta. ❤️ Le sprašujemo se potem lahko, kako je zakon videti po 30, 40, 50 letih ... 🤔

Da je v zakonu potrebnega veliko prilagajanja, mirnih živcev in odkrite komunikacije že vemo, na spletu pa nas je v teh dneh popolnoma navdušil zapis poročenega moškega, v katerem želi vsem poročenim moškim na svetu pojasniti, kako postati boljši partner

Preberi, kaj je zapisal:

"Dragi mož, tukaj je nekaj preprostih nasvetov, da bo tvoj zakon uspešen:

 1. Popolne ženske ni, zato ne pričakuj, da bo v razmerju vedno vse perfektno in sanjsko. Na začetku je briljantno, kasneje pa je od obeh odvisno, kako bosta živela. Tudi tvoja sanjska ženska iz televizije bi kasneje postala tečna, bila brez razloga slabe volje in ti šla kdaj na živce.

 2. Ne zmrduj se nad tem, če ti reče, da bi bilo lepo, če bi ti kaj skuhal. Smo v 21. stoletju, kjer kuhamo tudi moški. Prav je, da jo en dan presenetiš in poskrbiš za kosilo - tudi, če ne bo dobro, bo vesela, da si se vsaj potrudil.

 3. Po nekaj letih skupnega življenja ugotoviš, da ima zelo malo seksi spodnjega perila ali pižam, a ji to ne povej. Saj veš, da se bolje počuti v perilu, ki je udobno in je v njem sproščena. Zamisli si, da bi ti 8 ur sedel v čipkastih boksarkah, ki bi te po žulile. Preden jo začneš obsojati (češ, da se je zanemarila), jo raje preseneti in ji kupi seksi perilo, v katerem bi jo rad videl. 

 4. Če seksata bolj malo, ni kriva le ona, ampak oba. Spomni se, kolikokrat se ti ni dalo, ko si prišel pozno domov ali imel hudega mačka. Če ti kdaj reče, da jo boli glava, pa jo raje objemi, kot da vihaš nos ali jo ignoriraš. Verjemi, da ti bo naslednjič hitreje ustregla.

 5. Ne obsojaj jo, če se ji je po rojstvu otrok težko sleči pred tabo. Njeno telo se je pač spremenilo in potrebuje nekaj časa, da ga sprejme. Če bi rad seksal, boš malo potrpel in ji pustil, da ima na sebi majico, nedrček in nogavice.

 6. Velikokrat se bosta kregala zaradi denarja, a to naj ne bo razlog za ločitev. Denar je pač večna težava vseh in vedno bo. Ti rad zapravljaš za pivo s prijatelji in avte, ona pač za obleke in pohištvo. Kakorkoli že, ne mečita si pod nos, kdo več zapravi, saj sta oba na istem. Raje pojdita na skupen izlet.

 7. Če te nekaj lepo prosi, ji skušaj ustreči ali ji obrazložiti, zakaj tega ne moreš. S tem, ko ji rečeš, da nonstop nekaj teži in je zoprna, boš zadevo le še poslabšal. Tudi moški znamo biti zoprni, čeprav tega ne radi priznamo.

 8. Morda res ni najboljša voznica, a ji ni treba tega metati pod nos vsakič, ko te kam pelje. Raje bodi tiho in srečen, da lahko kaj spiješ ter ti ni treba za volan. Na zdravje!"

Zapis smo našli na TEJ spletni strani

Fotografije: Shutterstock, NICK ONKEN

Preberi še: "Moja žena v hiši ne potrebuje pomoči. Potrebuje partnerja." (govor MOŠKEGA, ki bi ga morali prebrati vsi)

Priporočamo tudi: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT