Če ima tvoj partner TE lastnosti, ga nikar ne spusti iz rok!

Pri iskanju osebe, s katero bomo preživeli vse življenje, vedno naletimo na vzpone in padce. Ko pa najdeš nekoga, ki počne te stvari, si lahko prepričana, da je to tisto pravo.

Če ima tvoj partner TE lastnosti, ga nikar ne spusti iz rok! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2020

Če še nisi našla sorodne duše, pa naj ti točke pomagajo pri iskanju. Takšnega partnerja vsekakor ne izpusti iz rok in mu vračaj vse, kar ti daje.

1. Ob njem/njej si lahko takšna, kot si. Ne potrebuješ pretvarjanja in zakrivanja svojih šibkosti, saj ti daje občutek, da si popolna z vsemi svojimi napakami.  

2. Čez teden spontano dobivaš sporočilca, ki te opomnijo, da mu/ji pomeniš veliko, te nasmejejo ali pa razvedrijo po težkem dnevu. Zaveda se, kakšno moč imajo ta majhna dejanja.

3. Slabe dni spremeni v dobre. Zaskrbljen/a je, kadar imaš slab dan in želi storiti vse, da bi to popravil/a. Nazadnje mu/ji uspe na usta narisati nasmeh.

4. Posluša in posveti pozornost. To ni le kimanje ob tvoji pripovedi, ampak si zapomni,  kaj te je spravilo v slabo voljo in česa se veseliš. Zato iz nove slaščičarne prinese sladoled, ki si ga želela poskusiti.

OMG!!! Ne boš verjela, o ČEM kar 75 % moških razmišlja med seksom

5. Po prepiru se vedno prepriča, če si vredu. Spori so del vsake zveze, ne glede na to, kako popolnega partnerja najdeš. Vendar po končanem prepiru ne odvihra in zaloputne vrata, temveč se prepriča, da se počutiš vsaj približno dobro. Če sta nesporazum imela po telefonu, se pride prepričat osebno. Dan in ura takrat nista pomembna.

6. Ni mu/ji vseeno, kaj čutiš in misliš o njem/njej. Nikoli ne dovoli, da zaspita skregana, ali da zaradi njega/nje v posteljo ležeš vznemirjena. Če spora ne moreta rešiti danes, poskrbi vsaj za mirno noč, saj ne more gledati, kako trpiš zaradi njega/nje.

7. Ve, kaj potrebuješ in to naredi brez obotavljanja. Ko zboliš, se na vratih prikaže z juho in čajem, kadar si žalostna, te preseneti z najljubšo čokolado in ponudi ramo za jokanje. Pozna tvoje potrebe in skuša storiti vse, da bi jih zadovoljil/a.

8. Vzame si čas za načrtovanje popolnega zmenka. Poskrbi tudi za najmanjše detajle,  kot je glasba v avtu, ko se peljeta do tiste romantične restavracije ob jezeru.

Ne boš verjela: TAKŠNI moški so najboljši partnerji!

9. Potrpežljivost je njegova/njena močna lastnost, vsaj takrat, ko gre zate. Tudi v šibkih trenutkih, ko kasneje priznaš, da si ravnala narobe, se potrudi in večkrat razloži, zakaj se motiš. Kasneje ti ne zameri, saj te sprejema z vsemi močnimi in šibkimi lastnostmi.

10. Skupaj preživita dolge večere ob globokih pogovorih. Z njim/njo se počutiš sproščeno, zato lahko govoriš o čemerkoli.

11. Zaradi njega/nje te bolijo trebušne mišice. Od smeha namreč. Oseba te zna nasmejati in kmalu se smejita šalam, ki jih poznata le vidva.

12. Ve, kdaj je čas za resnost. Včasih je treba k problemu pristopiti resno in tvoj izbranec/izbranka ve, kdaj je čas za to.

Fotografije: Profimedia

Vir: aktivni.si