Bralke smo vprašali, kdaj se počutijo najbolj SEKSI in odgovorile so ...

Kdaj pa se ti počutiš najbolj seksi?

Bralke smo vprašali, kdaj se počutijo najbolj SEKSI in odgovorile so ... (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2021

Enotnega odgovora na vprašanje Kako biti seksi? ne poznamo, a najbližje temu je "Ko se boš sama počutila seksi, te bodo tudi drugi tako videli".

Teh 5 žensk je razkrilo trenutek, ki jim da tak občutek.

1. S kozarcem vina v roki

"Počutiti se seksi je nekaj, kar mi je večino življenja predstavljalo težavo, saj sem v preteklosti imela veliko težav z dojemanjem svojega telesa. Ampak menim, da se temu najbližje približa trenutek, ko sva bila s fantom na počitnicah v Italiji in sva zvečer med gledanjem sončnega zahoda pila vino in načrtovala večerjo."

2. V pravilno izbranem spodnjem perilu

"Vem, da se sliši klišejsko, ampak najbolje se počutim v seksi spodnjem perilu. Predvsem zato, ker imam košarico E, kar pomeni, da zelo težko najdem dober nedrček. Zato se najbolj seksi počutim v push-up čipkastem nedrčku, ki mi privzdigne prsi."

3. Ko imam nadzor

"Najbolj seksi se počutim, ko imam nadzor nad situacijo. Ko vem, da nekdo spoštuje ter občuduje moč in lepoto mojega telesa. A vendar ta občutek vedno izhaja iz mene in šele nato preide na druge."

4. V danem trenutku

"Ne razmišljam preveč o tem, ali se počutim seksi ali ne, razen takrat, ko seksam. Takrat se vedno počutim močno in privlačno. Prav tako mi je pravzaprav bolj seksi pričakovanje seksa kot samo dejanje."

5. V lastni koži

"Zame počutiti se seksi ne pomeni, da se lepo uredim za nekoga drugega. Jaz se, recimo, najbolj seksi počutim, ko sem umirjena in mi je udobno. Najverjetneje se najbolj seksi počutim v svoji muckasti spalni srajci in copatih."

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ostani samska, dokler ne najdeš TAKŠNEGA partnerja

Priporočamo tudi: Ko boš prebrala TOLE, boš svojo prijateljico veliko pogosteje POKLICALA