"Zakaj se moj fant ne spravi pogosto k oralnemu seksu?" (bralke sprašujete, naš novinar Darjo odgovarja)

Imaš kakšno 'občutljivo' vprašanje, pa ne veš točno, komu bi ga lahko zaupala? Na vsa tvoja vprašanja lahko odgovori naš novinar Darjo Hrib.

"Zakaj se moj fant ne spravi pogosto k oralnemu seksu?" (bralke sprašujete, naš novinar Darjo odgovarja) (foto: Getty Images) Getty Images
13. 12. 2016

Vprašanje bralke: Moj fant se ne spravi prav pogosto k nudenju oralnega seksa. Z njim sem o tem že govorila in ga vprašala, ali morda v tem ne uživa, ampak pravi, da mu je super. Če mu je res super, ne bi potem to počel večkrat?

Darjo odgovarja: Verjetno bi, ampak je dejavnikov za njegove morebitne zadržke lahko več. Higiena? Je raje tam spodaj takrat, ko si ravno izpod tuša? Samozavest? Ali ve, da ko to počne, ti v tem resnično uživaš? Na koncu verjetno potrebuje le malce usmeritve s tvoje strani. Rešitev je v komunikaciji.

Vprašanje bralke: Ne moti me, ko moj fant pogleda za drugimi ženskami (in to sem mu tudi povedala), ampak zadnje čase to postaja precej bolj očitno. Tudi pred mano. Kako naj mu prijazno povem, da se pri njegovem ogledovanju počutim neprijetno, sploh če sem mu najprej rekla, da me to ne moti.

Darjo odgovarja: Saj mu niti ni treba povedati prijazno. Vse ima meje dobrega okusa, in če njegove oči plešejo po čisto vsakem dekolteju, ki pride mimo, mu lahko zelo iskreno poveš, da te moti.

Ker si sprva dala dovoljenje (ali neko obliko tega), on seveda preizkuša, kako daleč lahko gre, zato je prav, da ga ustaviš, ko te moti. Pa za to ni treba vanj metati čevljev ali ta finih krožnikov.

Vprašanje bralke: Moj fant trenutno nima najboljšega obdobja. Je pod stresom in ima družinske težave. Rada bi ga razveselila, ampak imam občutek, da sem mu le v napoto. Imaš kakšen predlog, kako mu lahko pomagam, ali naj ga le pustim na miru?

Darjo odgovarja: Če nekdo rešuje svoje osebne težave na način, da si želi mir, je vsak poskus, da ga na silo osrečiš, precej slaba pomoč. Z glavo skozi zid pač ne gre.

Ker se s stresnim obdobjem vsak sooča na svoj način, mu pusti, da on sčasoma sam pokaže, kaj potrebuje.

Če je to čas, tišina in odsotnost, da lahko prečisti svoje misli, naj si to tudi privošči. Medtem pa je najbolje, kar lahko zanj narediš, le to, da mu daš vedeti, da si mu na voljo, če te bo potreboval - in prej ali slej te vsekakor bo.

Imaš tudi sama kakšno vprašanje za Darja? Za nasvet mu lahko pišeš na: darjo.hrib@adriamedia.si. Vprašaj ga karkoli!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri