"V portoroškem hostlu sva seksala v sobi, v kateri je spalo deset ljudi" (Celjanka o letošnji SEKSI izkušnji)

Bralka si bo to noč v Portorožu za vedno zapomnila (in tudi ti je ne boš mogla še dolgo pregnati iz misli). 

"V portoroškem hostlu sva seksala v sobi, v kateri je spalo deset ljudi" (Celjanka o letošnji SEKSI izkušnji) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2021

"Ker je bilo leto zaradi korone popolnoma zmešano, smo se s kolegi odločili poletje preživeti kar na slovenski obali. Unovčili smo turistični bon in si privoščili teden uživanja na morju.

Nekega večera smo se odpravili v tamkajšnji nočni klub, kjer smo se imeli super. Veliko smo plesali, veliko tudi spili, predvsem pa zelo uživali. Spoznali smo tudi številne druge turiste in se skupaj zabavali.

Med italijanskimi turisti sem tisti večer spoznala privlačnega fanta. Skupaj sva plesala celo noč, in ko se je klub zaprl, sva skupaj odšla do hostla, kjer sva spoznala, da spiva v sosednjih sobah. 

Povabil me je v njegovo sobo, kjer sva pričela s poljubljanjem. Biti pa sva morala zelo tiha, saj je v sobi skupaj z nama spalo kar deset ljudi

Hitro sva se ulegla na njegovo posteljo in pokrila z odejo, on pa je dal svojo roko čez moja usta, da sem kljub strastnim dotikom ostala tiho. Zaradi tega je seks bil še veliko boljši! 

Še dobro, da so preostali ljudje v sobi (najbrž nekoliko vinjeni) trdno spali, saj sva kljub trudu na trenutke bila nekoliko glasna.

Podobno akcijo sva izvedla tudi naslednji večer, za zadnjo noč pa sva se odpravila na mestno plažo, kjer sva lahko bila sredi noči veliko bolj glasna kot v hostlu."

Preberi še:

Priporočamo tudi: