"Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)

Te zanima, kaj je njegovo dekle v trenutku naredilo potrebno? Tole! 

"Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
15. 6. 2021

Strastne in zabavne zgodbe naših bralcev nas vedno znova presenetijo in z gotovostjo lahko trdimo, da je spodnja izpoved ena od boljših, kar smo jih slišali. 

»S punco sva skupaj že nekaj mesecev in zares se odlično razumeva. Preden sva se spoznala, sva oba bila v nesrečnih zvezah, zato še bolj ceniva najin odnos. Zelo sva spogledljiva in rada imava seks, tuje nama niso niti seks igračke in obiski erotičnih trgovin. Sva mlada in oba meniva, da je sedaj čas, da se zdivjava.

Pred kratkim me je punca obiskala v Ljubljani, in pri meni ostala en teden. Sam zvečer za sprostitev rad pokadim malo trave, in nekega večera se mi je pri tem pridružila tudi punca, ki pred tem še nikoli ni poskusila te substance, zato sem ji predlagal, da za prvič s tem ne pretirava, saj nisem vedel, kakšno reakcijo bo na vse skupaj imela.

»Slišal sem, da punce po kajenju trave postanejo bolj potrebne,« sem jo v šali opozoril, a se za to ni zmenila ter mi namignila, naj pohitim z zvijanjem.

Ko sem ga zvil je prva naredila dva ali tri dime, nato pa sem preostanek pokadil sam, zato je predlagala, naj zvijem še enega. In ja, drugega je celega pokadila sama. 

»Sploh ničesar ne čutim,« mi je dejala, čeprav sem kmalu videl, da jo je trava zagotovo prijela, saj se je pričela smejati, oči pa je imela precej manjše kot sicer. Priznam, da sem bil precej zadet tudi sam, a sem kljub temu vedel, kaj se dogaja, zato me je njeno nadaljnjo obnašanje še toliko bolj presenetilo.

Punca me je namreč pričela božati po kolenu ter se z roko približevala mojemu penisu, jaz pa sem jo pri tem miril in ji roko odmikal s sebe.

»Daj, no, daj mi ga,« je poželjivo prosila, med tem ko je gledala moj penis, in s tem potrdila mojo teorijo o tem, da zadete punce postanejo bolj potrebne.

Nekajkrat sem ji še odmaknil roko s svojega telesa, nato pa sem vstal s kavča in se odmaknil na drugi konec dnevne sobe, saj zares nisem bil na volji za seks.

To je očitno ni ustavilo, saj me je začela loviti po sobi in vpiti: »Daj mi ga!« In ne, ni govorila o džointu, temveč o mojem penisu, ki nikakor ni bil v formi za seks. Vsi fantje me bodo razumeli, da pač zadeve pod vplivom substanc ne delujejo, kakor bi morale.

Njeno obnašanje je bilo zares smešno in priznam, da tudi seksi. Če bi bil trezen, bi me to zelo vzburilo, a v tistem trenutku nisem bil sposoben seksati s svojo seksualno divjo punco.

K sreči se je kmalu umirila in zaspala, ko pa sem ji naslednji dan povedal, kaj se je zgodilo, pa mi je dejala: 'Tvoj penis se mi je takrat zdel tako privlačen kot še nikoli … naslednjič mi pa le pusti, da se z njim malo pozabavam.'

Očitno me prihodnjič čaka zelo zanimiv večer.«

Preberi še: 'Med počitnicami v Piranu me je seks s fantom stal 600 evrov' (izpoved bralke)

Priporočamo tudi: 'V Portorožu sem v glavni sezoni podnevi SEKSAL na plaži - bilo je nepozabno' (vroča izpoved bralca)