Bolj seksaš, bolj si zdrava in ...

... bolje se počutiš.

Bolj seksaš, bolj si zdrava in ... (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2016

Že mnogokrat smo pisali, kako dobro seks vpliva na naše zdravje in dobro počutje. Pomaga izboljšati srce, nas obrani številnih bolezni in dviguje raven življenjske energije. Ampak reden seks vodi do čudežev. Resnično! V nekaterih primerih lahko izboljša ne samo tvoje fizično zdravje temveč tudi psihično.

Obstaja veliko raziskav, ki podpirajo zgornjo teorijo. Študija objavljena na portalu Social Psychological &Personality Science je pokazala, da lahko vsakodnevni seks povežemo z večjo mero dobrega počutja in visokim samospoštovanjem. In če še nisi vedela, samozavest lahko izboljšaš tudi s samozadovoljevanjem.

Raziskave med drugim kažejo, da imajo ženske (večinoma tiste, ki so rojene med leti 1980 in 2000) z višjo samozavestjo boljše spolne odnose kot tiste, ki so manj gotove vase. Partnerji prve v veliki večini zadovoljijo. Redni orgazmi, sodelovanje, dobra komunikacija in raziskovanje med spolnimi odnosi znatno povečajo zaupanje v odnosu. Brž na delo!

Ko boš pripravljena, ko boš ti naredila spremembo, te bo tvoj frajer zadovoljil kot kraljico. In počutila se boš odlično!

Preberi še: To moške privlači še bolj kot tvoja fizična lepota in Kaj je zares seksi v njegovih očeh?