Bodi dekle, kakršno bi si želeli imeti vsi njegovi prijatelji (TO naredi)

... in še mnogi drugi. 🥰

Bodi dekle, kakršno bi si želeli imeti vsi njegovi prijatelji (TO naredi) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2019

Moški ne potrebujejo veliko, a vendar obstajajo lastnosti, ki so pri ženskah vsekakor zaželene. Če tudi zate veljajo te štiri spodaj napisane lastnosti, stavimo, da mu te zavida marsikateri njegov prijatelj.

Takšno dekle bi si želel imeti vsakdo. ❤️

Pozorno ga poslušaj

Če mu želiš pokazati, da ti je zanj mar in da si iz pravega testa za resno razmerje, ga medtem ko govori s teboj, pozorno poslušaj – še posebej, če ti pripoveduje o nečem zanj zelo pomembnem. Ni pomembno, ali govori o svojih načrtih za nogometni turnir ali pa ga skrbi, da ga bodo morda v službi odpustili, pokaži mu, da ga znaš poslušati.

Daj mu vedeti, da si ob njem, da ti je mar za njegove skrbi in mu daj kakšen nasvet. To, da si mu v podporo, mu bo veliko pomenilo!

Vzemita si čas vsak zase

Pomembno je, da ne zanemarita stvari, ki jih imata rada in v katerih sta uživala pred vajino zvezo. Individualni hobiji in razna zanimanja vaju bodo razveseljevala, zaradi česar bosta oba srečna in izpopolnjena.

Pokaži mu, da imaš še vedno svoj jaz, in verjemi, da se kombinaciji neodvisnosti in samozavesti nikakor ne bo mogel upreti.

Nasmehni se

Verjetno ne želiš biti ena izmed tistih, ki se smejijo prav vsaki stvari. Pravzaprav takšne osebe na koncu niti več ne vedo, čemu se sploh smejijo. No, po drugi strani pa prav tako ne želiš puščati vtisa legene kraljice – hladne, brez smisla za humor in z večno enakim izrazom na obrazu.

Z nasmehom mu pokaži, da ti je všeč, ker te je nasmejal in da se v njegovi bližini odlično počutiš.

Preseneti ga

Občasno mu pripravi kakšno presenečenje, ki ga bo pustilo odprtih ust. Na primer: zberi vse njegove prijatelje, napolni hladilnik s pivom, pripravi prigrizke, speči pico in samoiniciativno pri vama doma organiziraj ogled finala Lige prvakov. Družbi pripravi vse in se s svojimi prijateljicami odpravi ven na dekliško druženje.

No, v kolikor tudi sama obožuješ šport in se povrhu vsega še dobro razumeš z njegovimi prijatelji, pa obleci dres, glasno navijaj in bodi njihova osebna strežnica za eno večer. Stavimo, da tega nikoli ne bo pozabil!

Po predlogi Cosmopolitan.hr priredila: N. Š.

Preberi še: To je EDINA stvar, ki moškega odvrne od PREVARE

Priporočamo tudi: Bi te za njegovo PRIJATELJICO moralo skrbeti? Če opaziš TOLE, bodi pozorna!