Bizarna zgodba: "Moja žena s kamero vohuni za svojim bivšim možem, in to je razlog, zakaj"

Se ti tole zdi opravičljiv razlog? Bi ti storila enako ali nikakor ne?

Bizarna zgodba: "Moja žena s kamero vohuni za svojim bivšim možem, in to je razlog, zakaj" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2023

Ne, bizarnih zgodb ne doživljajo samo ženske, tu in tam človeški odnosi zagodejo tudi kakšnemu predstavniku moškega spola!

Na Redditu smo namreč zasledili izpoved nekega Američana, katerega žena svojega bivšega moža enostavno ne more pustiti na miru. V nadaljevanju poglej, kaj je napisal.

"Pred dvema letoma sem se poročil s svojo ženo. Ona že ima 6-letno hčer (mojo pastorko) iz prejšnjega zakona, skrbništvo si deli s svojim bivšim možem. Njen bivši si po ločitvi najprej ni našel nikogar, kar je mojo ženo zelo tolažilo, saj meni, da bi v življenje punčke pripeljal takšno žensko, ki bi jo zagotovo zanemarjala in zlorabljala. 

Pred 8 meseci pa se je začel dobivati z zdajšnjo partnerko in moja žena ni niti malo zadovoljna s tem - pravzaprav je bila jezna, da je bivši mož tako kmalu predstavil mojo pastorko svoji punci. Zahtevala je kar nekaj 'sestankov' s to novo partnerko, da bi jo preizkusila in na lastne oči videla, kakšna mačeha bo punčki, jaz pa temu najprej niti nisem posvečal veliko pozornosti, saj mi je ta drama in hkrati še vpletenost moje tašče v vse to popolnoma odveč.

Ker pa sem pred kratkim izvedel, da je moja žena na skrivaj namestila več kamer v hišo svojega bivšega, medtem ko sta bila on in njegovo dekle odsotna na potovanju, mi ta norost ne da miru.

Žena še vedno ima ključe od njegove stanovanja, saj je tam punčka pustila večino svojih stvari, torej je imela res poln dostop. Zdi se mi, da je s tem  izrabila zaupanje svojega bivšega, ki ni slab moški, samo za skupaj nista bila najbolj.

Moja žena vztraja pri svojem, da je ona pravzaprav velika zaščitnica njune hčerke, saj se želi na lastne oči prepričati, kako nova od njenega bivšega ravna z njo.

Ko sem ji omenil, da se z njenim ravnanjem ne strinjam, saj ji partnerka ni dala enega razloga za takšne domneve, je pobesnela in kričala name, da mi je vseeno za punčko, kar seveda ni res.

Kaj še lahko naredim, da jo prepričam, da je njeno početje popolnoma noro?"

Ojoj, tole se sliši kar komplicirano, kajne? 🤔 Kaj bi mu svetovala? 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Fant, v katerega sem nesrečno zaljubljen, hodi z mojim …" (šokantna ugotovitev našega bralca)

Priporočamo tudi: 'O, moj bog! Mislim, da sem si zlomil penis! (+ VSE, kar moraš vedeti o njegovi 'krhkosti')