Bi te za njegovo PRIJATELJICO moralo skrbeti? Če opaziš TOLE, bodi pozorna!

Imaš resnično razlog za ljubosumje ali le zganjaš paniko "za brezveze"? Imamo odgovor!

Bi te za njegovo PRIJATELJICO moralo skrbeti? Če opaziš TOLE, bodi pozorna! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Žensko-moška prijateljstva so krasna stvar, kajne? Pravzaprav ja, ko gre zate in tvojega najboljšega prijatelja. A ko gre za tvojega partnerja in njegovo najboljšo prijateljico, se stvari nekoliko zakomplicirajo. Čeprav te vztrajno prepričuje, da med njima ni ničesar več kot samo prijateljstvo, si lahko v resnici prepričana, da je tako?

To so znaki, da v njej vendarle vidi nekaj več kot prijateljico:

1. O njej pripoveduje z navdušenjem.

Eno je, ko ima svojo najboljšo prijateljico resnično rad, ker se poznata že od nekdaj in sta skupaj doživela že ogromno. No, če tvoj dragi o njej ves čas govori in je pri tem moč v njegovih očeh zaznati prav posebno iskrico, ki je ni niti takrat, ko govori o tebi, je morda čas, da te začne skrbeti.

2. Z njo se druži pogosteje kot s teboj.

Je sploh treba razlagati, zakaj to ni ravno najbolj normalno? Je pogosteje v njeni družbi kot v tvoji (ne govorimo o tem, da sta sošolca in pač veliko časa preživita skupaj, ker sta v to na nek način "prisiljena")? Si veliko dopisujeta? Hodita po službi na pijače/kosila? Imata skupne popoldanske aktivnosti? Vse to in še več je lahko razlog za sum.

3. Ko ima težavo, takoj steče k njej.

Če se bo takrat, ko preživlja težke trenutke, veliko prej obrnil nanjo kot na tebe – čeprav bi mu znala tudi ti pomagati – tukaj nekaj "smrdi". Če izvzamemo seveda primer, da ti želi kupiti najlepši zaročni prstan, pa ne ve, katerega izbrati. 😉 To, da je navajen na njeno podporo, je zelo lepo, a vendar če tebe popolnoma ignorira, medtem ko njej pove prav vsako podrobnost svojega življenja ... Hmmm.

4. Ne sprejema njenih fantov.

To, da je prepričan, da nihče ni dovolj dober za njo, je lahko le znak, da 1. ona ne zna izbirati fantov, 2. da je on (veliko preveč) zaščitniški do nje ali 3. da je ljubosumen na njih, saj jo ima za nekaj več kot samo prijateljico.

5. Njene stvari ležijo vsepovsod po njegovem stanovanju.

Ko prideš k njemu na obisk (v kolikor še ne živita skupaj, v nasprotnem primeru je zadeva še toliko bolj čudna in očitna), po stanovanju ležijo njene majice, elastike za lase, v kopalnici je njena zobna ščetka, ... Kdo je tukaj punca in kdo prijateljica?!

Čeprav ni 100 % nujno in pravilo, da zgoraj omenjeno pomeni, da se med tvojim dragim in njegovo najboljšo prijateljico nekaj plete, pa bodi vseeno pozorna. Saj veš, če imaš razlog za to, da si nekoliko sumničava, potem le ni vse tako nedolžno, kot se na prvi pogled zdi.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Partner, ki te je VARAL, si nikoli ne bi smel zaslužiti druge priložnosti (TO je razlog)

Priporočamo tudi: Obstajajo 3 tipi ločenih moških - a le z ENIM od njih lahko ustvariš zdravo razmerje