Barvni seks test

Kdo bi si mislil, da je preprosta stvar kot izbira barve kakorkoli povezana s tvojim spolnim stilom? Ta kviz presenetljivo razkriva veliko več, kot se zdi na prvi pogled.

29. 10. 2009

Najprej izberi barvo: oranžno, zeleno ali vijoličasto, ki te avtomatično privlači (zato, ker se ob njej dobro počutiš, in ne, ker si v njej najbolje videti). Nato si spodaj preberi, kaj tvoja odločitev pove o tebi in tvojih spolnih navadah.

Tvoja barva: oranžna

Tvoje ključne osebnostne poteze: Igrivost, toplina, čustvenost.

Tvoj spolni stil: Si mnenja, da mora biti seks zabaven in sproščen. Prav nič te ne ustavi, da bi bila med 'opravilom' malce trapasta in se celo od srca nasmejala, če je nekaj smešno.

Česa se moraš naučiti: Si popolnoma sproščena in šaljiva v postelji, kar je super. Vendar pa se s tem izogibaš intenzivnega seksa v smislu želim si te tukaj in zdaj. Vsakič, ko med seksom ustvariš lahkotno vzdušje, zamudiš romantiko in preprečiš, da bi prišlo do vznemirljivega vročega seksa.

Zato nocoj poskusi: Osvoji veščino seksa bolj na hitro, saj je kot nalašč za dopolnjevanje tvoje igrivosti v postelji. Časovna stiska bo zanetila ogenj pod vajinima ritkama in seksu dodala eksplozivnost, ki jo potrebujeta. Morala bosta ostati resna in se skoncentrirati zlasti na fizične stvari, da čim prej skupaj dosežeta vrhunec.

Preseneti ga nekaj minut, preden morata iti od doma ali preden skočiš pod tuš pred službo. Pojdi do njega, ga poglej naravnost v oči (za spremembo ohrani resen obraz!) in mu povej, da si ga želiš v sebi. Nato ga naskoči, in ko končata, odidi po svojih opravkih.

Tvoja barva: zelena

Tvoje ključne osebnostne poteze: Skrbnost, dobra si v poslušanju, skrbiš za druge.

Tvoj spolni stil: Rada se razdajaš, zato si skoncentrirana predvsem na potrebe svojega moškega. Vzburja te to, da on neizmerno uživa.

Česa se moraš naučiti: Vedno se trudiš, da bi bil seks dober zanj, pri tem pa popolnoma pozabljaš nase. Še več, zdi se ti sebično (čeprav ni!), da bi moral on včasih opraviti večino težkega dela. Te zanima, kje nastane problem? Fantje si na vso moč želijo, da bi te pripeljali do norega užitka. Všeč jim je celo, če je njihova partnerica občasno zahtevna.

Zato nocoj poskusi: Pojdi v kuhinjo in zgrabi sladki greh. Preseneti ga in pred njim odvrzi vsa oblačila ter si čokolado polij od bradavičk vse do popka (izogni se intimnim predelom, da ne bi prišlo do neprijetnega draženja). Nato mu ukaži, naj poliže vse do zadnje kapljice.

Po eni strani boš imela občutek, da to počneš zanj, saj mu je to noro všeč, po drugi pa tebi ne bo treba prav nič delati; razen seveda uživati. Ostani skoncentrirana na užitek tako, da o vsaki stvari, ki jo počne, posebej razmišljaj; na primer, kako se s prsti nežno dotika tvojega telesa in kako občutiš njegov jezik, ki drsi po tvoji koži.

Tvoja barva: vijoličasta

Tvoje ključne osebnostne poteze: Dramatičnost, moč, odločnost.

Tvoj spolni stil: Strasten in vznemirljiv seks je tvoj zaščiti znak. Vsakokrat se potrudiš, da je izzivalen in drzen, rada ga popestriš tudi z novimi položaji in igračkami.

Česa se moraš naučiti: Če je seks vsakič razburljiv in napet, lahko postane utrujajoč. Kaj hitro se zna zgoditi, da bo začel misliti, da le igraš (resno, le kdo se ves čas trudi?!). Sploh pa se zaradi teatralnih položajev ne povežeta na intimni ravni. To pomeni, da vama morda primanjkuje čustev, ki sicer povezujejo in zbližujejo partnerje.

Zato nocoj poskusi: Izberi položaj, v katerem se bosta morala povezati – dobesedno. Naj se on usede na stol, ti pa se udobno namesti nanj tako, da se bosta gledala v oči. Skoraj vsak delček tvojega telesa se bo stikal z njegovim in na svoji koži boš čutila njegovo. Tudi vajini gibi bodo omejeni, zaradi česar bosta prisiljena vrhunec doseči skupaj. Med čustvenim poljubljanjem intimnost še povečaj s seksi zrenjem v njegove oči.

Priredila: Teja Barborič