"Ati, kakšen je občutek, ko si v ženski?" + 8 iskrenih vprašanj otrok o spolnosti, ki te bodo vrgla na rit

29. 3. 2023
"Ati, kakšen je občutek, ko si v ženski?" + 8 iskrenih vprašanj otrok o spolnosti, ki te bodo vrgla na rit (foto: Profimedia)
Profimedia

Hahahaha, tole te bo nasmejalo do solz! 🤣🤣🤣 Imaš tudi ti 'na zalogi' kakšno podobno vprašanje?

Se kot mamica ali očka spomniš svojega 'prvič'? S tem ne mislimo na seks, ampak prvič, ko ti je tvoj otrok brez kakršnegakoli sramu postavil vprašanje, zaradi katerega bi se najraje pogreznila globoko v zemljo?

Bralci spletnega portala BuzzFeed so delili svoje izkušnje in mi se ne moremo nehati smejati! 😂

1.

"Moja 6-letna hčerka me je vprašala: 'Kako lahko penis sploh gre v vagino, če je pa tako mlahav?'"

2.

"Ko smo bili še otroci, so moji mlajši bratranci razpravljali o tem, kdo izmed njih bo prvi dobil menstruacijo, nato pa so začele padati stave, kdo bo izgubil največ krvi in preživel."

3.

"Ko sem bila stara štiri leta, sem mamo vprašala, kako nastanejo dojenčki, in po tem, ko mi je dala svoj vnaprej pripravljen odgovor, prilagojen mojim letom, sem ji zmedena postavila še eno vprašanje: 'Ampak, ko enkrat mami in oči naredita otroka, kdaj potem oči dobi svoj penis nazaj?'"

"Njegove smrdeče nogavice so me odvrnile od seksa!" +14 SMEŠNIH izpovedi, ko je 'tam doli' vse usahnilo

4.

"Prijateljev 10-letni sin ga je enkrat vprašal: 'Ati, kakšen je občutek, ko si v ženski?'"

5.

"Gledala sem neko stand up komedijo, ko je moja 11-letna hčerka pritisnila na pavzo in me vprašala: 'Kaj je to klitoris?' Iskreno se ne spomnim vsega, kar sem ji rekla, ampak vem, da je moja obrazložitev vključevala stavek: 'Zaradi njega je seks/dotikanje dekletom prijetno.'"

6.

"Ko nam je naša osnovnošolska učiteljica sporočila novico, da je noseča, medtem ko je njen mož bil na službeni poti, so jo nekateri učenci vprašali, če to pomeni, da ji je mož poslal spermije po hitri pošti."

Ali je za moške občutek v vagini DRUGAČEN po tem, ko ženska rodi? (ODGOVOR strokovnjaka)

7.

"Ko sem bil majhen, sem mamo vprašal, kaj pomeni 'fu*anje'. Rekla mi je, da je to grd izraz za to, ko ženska zanosi. Med svojim 5 in 8 letom starosti sem vsakič, ko sem videl nosečnico, tistemu, ki je stal poleg mene, rekel, da je 'po*ukana'."

8.

"Ko sva s prijateljico imeli 8 let, sva mojo mamo vprašali, ali po dvournem seksu dobiš dvojčke."

9.

"En učenec me je enkrat vprašal, če lahko namesto kondoma uporabi zip-lock vrečko, glede na to, da je oboje narejeno iz plastike."

Če bi nam tudi sama želela zaupati kakšno podobno prigodo, jo zapiši v komentar pod to objavo na našem Facebook profilu! Veseli je bomo in stavimo, da tudi naši bralci. 😂

Preberi še: Slovenec razkril BIZARNO seks metodo svoje partnerice, ob kateri si boš rekla WTF

Priporočamo tudi: "Punce, a mi lahko prosim pri seksu objasnite tole ...?" (zadeve, ki begajo moške misli)